Seni 4. Takımda görmüşler,biz oyle duydukneyse hoşgeldin tekrar aramıza..
Bonus la iddaya girdik,sende katıl..kim önce 8 li sayıları görecek diye..kilolarımız aynı zatenHeaa oradayım ama orayada pek giremedim menü yazıp cikiyordum bu ara koptum baya
emzirmeyi çok seviyorum.Düzenli menülerini yaz canim buraya,yanlışlarını konuşup düzeltelim.. emzirmek aciktiriyor muhtemelen seni,ama açıkdikca keşke yemeğe,tatlıya değil suya sarılsan..inan sütün de artar,kilolarda gider
burayı birakma :)Heaa oradayım ama orayada pek giremedim menü yazıp cikiyordum bu ara koptum baya
Tabiki :)Merhaba canim..buyur gel tabi..taniyalim seni
hoşgeldin sefalar geldin:)Tabiki :)
Teşekkür ederim 26 yaşındayım 95 kiloyum
Daha önce 3 kere 20 ser kilo verip geri aldim
Şu an duygusal yeme durtum için bie psikologla çalışıyorum.
Evli değilim , çalışmıyorum . Öğrenciyim:) böyle
hoşgeldin sefalar geldin:)
26 yaşinda evli degilsin.:)
canim evli olsaydin kilo alirdin evlilik kilo aldiriyoo..
bende 29 yaşindayim evli bir kız bebe annesiyim bi kamu kurumda memurum.
şu an 92 kiloyum.
temmuza kadar hedefim 80... ( inşallah ulaşabilsem..)
92 kiloyu 5 aydir koruyorum
Benim de kızım meme bağımlisiydi resmen,yemek yemiyordu,gece uykumuz yoktu.surekli emiyordu,ısırıyordu,Bend e emzirmek istemedim artik ve 15 aylıkken kestim..kaynanamlara yolladim 2 günlüğüne babasıyla geldiğinde elinde biberon vardı,normalde ağzına almıyorduemzirmeyi çok seviyorum.
evet acikiyo yerine bol su içiyom bide şu an oruçluyum ya
bebegim 16 aylık yavaş yavaş birakacakti başa sardiçok şık emmiyo beni .günde bi iki defa. bide çalışıyorum. merdivenleri kullaniyorum in çik in çik....
ben tatlı bagimlisiyim. hayır diyemiyorum maalesef.
bekarlık sultandir kıymetini bilHaha:) daha önce bir yere daha yazdım kilomu vs direkt ilk soru evli misin olunca bu sefer belirteyim dedim :)
ah tatlı ahh içinde şeker dolu tatlıBenim de kızım meme bağımlisiydi resmen,yemek yemiyordu,gece uykumuz yoktu.surekli emiyordu,ısırıyordu,Bend e emzirmek istemedim artik ve 15 aylıkken kestim..kaynanamlara yolladim 2 günlüğüne babasıyla geldiğinde elinde biberon vardı,normalde ağzına almıyordukesmek istersen uzak kalmayı deneyebilirsin.tatliya gelince,canim benim yeterince tatlı yemedik mi hepimiz,ondan böyle olmadık mi...tatları hic değişmedi,degismeyecekte..ideal kilona gel,sagligina kavus sonra yine ye tatlını..abartmadan tabi
bekarlık sultandir kıymetini bil
bol bol yürüyüş yaparsin evli olunca spora zar zor ayırıyo bide cocuk oluncaa...
ben spor yaparken kızım tepeme çikiyo oynaşiyo benle
3 kere 20 ser kiloTabiki :)
Teşekkür ederim 26 yaşındayım 95 kiloyum
Daha önce 3 kere 20 ser kilo verip geri aldim
Şu an duygusal yeme durtum için bie psikologla çalışıyorum.
Evli değilim , çalışmıyorum . Öğrenciyim:) böyle
Cunku sorun dikkat etmek değil,3 kere 20 ser kilo..ah ah neye dikkat etmedin
Cunku sorun dikkat etmek değil,
Yeme bozukluğu ..
Yanı sokakta yerde marul görsem aklıma burger king in içinde marul olan menüleri geliyordu . Bu şekilde çalışan bir zihinsel baş edemedim ..
sinav atlatir ya benimde geçen hafta aöf sinav vardi hepsine koşuyorum valla işyerinde ders çalışıyorum. evde çalışamam çünkü kızım kitabi aliyo yıkıyo. buruşuyo..Çocuk aşırı zor bir olay ama üniversitede zor ya , tam sinav filan vakti bir de şuan:)
çok tesekkür ederim ilolu kaldığım içindikkat etmeye ekmek yememye calışıyorum iftar sonrası yuruyuş yapıyorumhayırlısı olur inşalah
Hiç diyet spor dışında başka şeyler yapmayı denediniz mi ?
Ameliyat vs degil daha ruhsal şeyler ?
Merhaba ,
Ruhsal kısmını açarmısın az biraz..
hipnoz vb gibi mi.??
Hayır daha çok kendini sadece bedenin görmemek adına yapılan ruhsal çalışmalardan soz ediyorum
Kendini bedeninden ibaret görmek bir süre sonra takıntılı bi hale girmeni ve kendini sevmemene dönüşüyor . Bu tarz şeylerde dürtüsel yemeyi fazlasıyla tetikliyor . Diyet spordan ziyade şu sıra işin bu kısmi ild ilgileniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?