Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Düzenli menülerini yaz canim buraya,yanlışlarını konuşup düzeltelim.. emzirmek aciktiriyor muhtemelen seni,ama açıkdikca keşke yemeğe,tatlıya değil suya sarılsan..inan sütün de artar,kilolarda gider
emzirmeyi çok seviyorum.
evet acikiyo yerine bol su içiyom bide şu an oruçluyum ya
bebegim 16 aylık yavaş yavaş birakacakti başa sardi çok şık emmiyo beni .günde bi iki defa. bide çalışıyorum. merdivenleri kullaniyorum in çik in çik....
ben tatlı bagimlisiyim. hayır diyemiyorum maalesef.

Merhaba canim..buyur gel tabi..taniyalim seni
Tabiki :)
Teşekkür ederim 26 yaşındayım 95 kiloyum
Daha önce 3 kere 20 ser kilo verip geri aldim
Şu an duygusal yeme durtum için bie psikologla çalışıyorum.
Evli değilim , çalışmıyorum . Öğrenciyim:) böyle

hoşgeldin sefalar geldin:)
26 yaşinda evli degilsin.:)
canim evli olsaydin kilo alirdin evlilik kilo aldiriyoo..
bende 29 yaşindayim evli bir kız bebe annesiyim bi kamu kurumda memurum.
şu an 92 kiloyum.
temmuza kadar hedefim 80... ( inşallah ulaşabilsem..)
92 kiloyu 5 aydir koruyorum

Haha:) daha önce bir yere daha yazdım kilomu vs direkt ilk soru evli misin olunca bu sefer belirteyim dedim :)

Benim de kızım meme bağımlisiydi resmen,yemek yemiyordu,gece uykumuz yoktu.surekli emiyordu,ısırıyordu,Bend e emzirmek istemedim artik ve 15 aylıkken kestim..kaynanamlara yolladim 2 günlüğüne babasıyla geldiğinde elinde biberon vardı,normalde ağzına almıyordu kesmek istersen uzak kalmayı deneyebilirsin.tatliya gelince,canim benim yeterince tatlı yemedik mi hepimiz,ondan böyle olmadık mi...tatları hic değişmedi,degismeyecekte..ideal kilona gel,sagligina kavus sonra yine ye tatlını..abartmadan tabi

Haha:) daha önce bir yere daha yazdım kilomu vs direkt ilk soru evli misin olunca bu sefer belirteyim dedim :)
bekarlık sultandir kıymetini bil
bol bol yürüyüş yaparsin evli olunca spora zar zor ayırıyo bide cocuk oluncaa...
ben spor yaparken kızım tepeme çikiyo oynaşiyo benle

ah tatlı ahh içinde şeker dolu tatlı

Çocuk aşırı zor bir olay ama üniversitede zor ya , tam sinav filan vakti bir de şuan:)
sinav atlatir ya benimde geçen hafta aöf sinav vardi hepsine koşuyorum valla işyerinde ders çalışıyorum. evde çalışamam çünkü kızım kitabi aliyo yıkıyo. buruşuyo..
sana kolay gelsin Allah zihin açikliği versin inş :)

çok tesekkür ederim ilolu kaldığım içindikkat etmeye ekmek yememye calışıyorum iftar sonrası yuruyuş yapıyorumhayırlısı olur inşalah

Nursenacım demek gebesin ha .. Çok sevindim, hayırlı uğurlu olsun canım... Sağlıklı ve keyifli ilerlesin sürecin inşallah...

Seni bırakınca ya gebe kalıyon ya şehir değiştiriyosun ne çılgınsın hatun seni.

Öperim çok,seni ve göbüşünü.

Merhaba ,

Ruhsal kısmını açarmısın az biraz..
hipnoz vb gibi mi.??

Hayır daha çok kendini sadece bedenin görmemek adına yapılan ruhsal çalışmalardan soz ediyorum
Kendini bedeninden ibaret görmek bir süre sonra takıntılı bi hale girmeni ve kendini sevmemene dönüşüyor . Bu tarz şeylerde dürtüsel yemeyi fazlasıyla tetikliyor . Diyet spordan ziyade şu sıra işin bu kısmi ild ilgileniyorum

Hmmm maneviyat olayı.. Meditasyon ''tibette 7 yıl'' yahut ''ferrarisini satan bilge'' formunda birşey dimi :)

Seni takip edeceğim gelişmeleri merak ediyorum şimdiden..
Lütfen bizimle de paylaşmayı unutma..

Bu arada hoşgeldin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…