Yaris
yYarisiyoruz derken kk uyeleriyle mi whatsap grubu falan mi
Daha sert kurallar bnm icin zor sanki ama gaza gelmek icin iyi olabilir bende burda olurum o zmn
Burda canım bu başlıktaki üyelerle birlikte kilo veriyoruz bazen veremeyip dertleniyoruz.
Uzun süreli dostluğumuz var burda.
Candan öte bazılarımız.
Ha yarışma dersen daha sert kuralları rakipleri olan KK cuma zayıflama yarışmaları var. Takımlar var yarışıyorlar.
Diyet grupları bölümünü incele istersen
Heyırlı gecelerİyi akşamlar....
Efferim böyle kaybolun ortadan
Bende yeni kesfettim cnm burayi insaallah istedgn kiloya hizli ama saglikli bi şekilde ulasirsinMerhaba ben Çise. 15 yaşında olmama rağmen 97 kiloyum. Boyum uzun olduğu için 97 gibi gözüksemde bundan çok rahatsızım. Daha önce kalori sayma yöntemiyle haftada 3 kg vermiştim. Ama daha sonra bıraktım. Yeniden başlamak istiyorum. Burada da bunu yapabileceğimi düşünüyorum. Umarım bana destek olursunuz.
İnşallah bi prenses annesi sende istediğin kiloya ulaşırsın.Bende yeni kesfettim cnm burayi insaallah istedgn kiloya hizli ama saglikli bi şekilde ulasirsin
Hoşgeldin tatlış evet biraz çabalasan ve bu gençliğinin en guzel yıllarını daha rahat geçirebilsen keşke :)Merhaba ben Çise. 15 yaşında olmama rağmen 97 kiloyum. Boyum uzun olduğu için 97 gibi gözüksemde bundan çok rahatsızım. Daha önce kalori sayma yöntemiyle haftada 3 kg vermiştim. Ama daha sonra bıraktım. Yeniden başlamak istiyorum. Burada da bunu yapabileceğimi düşünüyorum. Umarım bana destek olursunuz.
Teşekkürler. Biraz çabalayınca kilo verebiliyorum ama maalesef hareket etmek zor oluyor. Okul bugün bitecek. Yani sabah erkenden kalkmam gerekmeyecek. Her gün 40 dakika yüremeyeceğim. O yüzden kilo vermem zorlaşıyor. Tüm gün telefonla yatakta oluyorum. Bunun için bir önerin varsa denemek isterim.Hoşgeldin tatlış evet biraz çabalasan ve bu gençliğinin en guzel yıllarını daha rahat geçirebilsen keşke :)
Sana bişey diyim mi benim kızımda 15 yaşında ve 97 kilo :))) diyetisyen konturolunde biraz kilo verdi fakat listelere tam uymuyor ve su içmiyor mağlesef....
Bayram öncesi yoğunluk var. şu bayram mı bir atlatsam havada karada ölum yok bana daha. ev kirli duvrlar silinecek eşim geldi ben 3 gundur ışten eve gelip yatıyorum nasıl olucak bilmiyorumİyi akşamlar....
Efferim böyle kaybolun ortadan
Bana biraz kurallardan bahsebilir misiniz? Bu arada size ne diyeceğimi bilemiyorum. Sen desem terbiyesizlik olur gibi geliyor. Siz desem çok resmi oluyor.Merhabalar
Kilo bildirimim : 113.5
Benim kızım sporcu listeleri çok dolu dolu mesela ama bu gğnlerde yaz sezonu aynı zamanda takım değştirmek uzere oda tum gun yatakta telefonla duruyor kavga ediyoruz ama ışe yaramıyor :)))Teşekkürler. Biraz çabalayınca kilo verebiliyorum ama maalesef hareket etmek zor oluyor. Okul bugün bitecek. Yani sabah erkenden kalkmam gerekmeyecek. Her gün 40 dakika yüremeyeceğim. O yüzden kilo vermem zorlaşıyor. Tüm gün telefonla yatakta oluyorum. Bunun için bir önerin varsa denemek isterim.
Ne güzel bende bir ara basketbolla ilgilenmiştim. Çok keyifliydi ama maalesef bıraktım. Ben Yalovada oturuyorum. Yakınız sayılır.Benim kızım sporcu listeleri çok dolu dolu mesela ama bu gğnlerde yaz sezonu aynı zamanda takım değştirmek uzere oda tum gun yatakta telefonla duruyor kavga ediyoruz ama ışe yaramıyor :)))
Bıgun karnesini alıcak arkadaşlarıyla takılır biraz gun ıçınde tanıdığımız bir koçla tanışacak ıdman yapabir pazar gunu yıne başka bır koç onu görmek ıstıyor onlada ıdman yapar .....
Nerede oturuyorsun biz ıstanbul Avcılardayız
Nasıl ıstiyorsan öyle hitap et frıda diyebilirsin Asu diyebilirsin ama siz deme tabii :)Bana biraz kurallardan bahsebilir misiniz? Bu arada size ne diyeceğimi bilemiyorum. Sen desem terbiyesizlik olur gibi geliyor. Siz desem çok resmi oluyor.
Anladım Asu abla. Bana önerebileceğin bir spor var mı? Ben zamanında Leslie1 yapmıştım. Spor salonuna da gittim ama ben evde spor yapmayı daha çok seviyorum. Salondayken sanki herkes bana bakıyormuş gibi geliyor.Nasıl ıstiyorsan öyle hitap et frıda diyebilirsin Asu diyebilirsin ama siz deme tabii :)
Gurup kurlarımız var evet her cuma kilomuzu bildiriyoruz kilo tablomuz var orda kim kaç kilo o hafta ne kadar kilolar verilmiş görebliyoruz. Yalnız bu tabloya girebilmen ıçin 2 hafta dğzenlı patlaşım yapman lazım . hafta ıçıde uğrıyıp yaptığımız sporları beslenme şeklimizi yazıyoruz
Hayırlı sabahlarHayırlı Sabahlarınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?