Yaşın ıtıbarı ıle takım sporu senin ıçın daha ıyı olur yalovada vardır bir araştır bakalım. sızın sahılınızde çok guzel akşamları kalabalık olur artık gerçi aılenden bırıyle veya bır arkadaşınla duzenlı yuruyuş de yapabılırsın ?Ne güzel bende bir ara basketbolla ilgilenmiştim. Çok keyifliydi ama maalesef bıraktım. Ben Yalovada oturuyorum. Yakınız sayılır.
Annem de kilo vermek istiyor. Evet güzel bir sahilimiz var. Arada annem ve ablamla sahilde bir tur atıyoruz ama yetmiyor. Oruçlu oruçlu o sıcakta da yürümek istemiyorum. Aslında annem de demişti. Gençlik merkezine gidelim de öğrenelim annemle.Yaşın ıtıbarı ıle takım sporu senin ıçın daha ıyı olur yalovada vardır bir araştır bakalım. sızın sahılınızde çok guzel akşamları kalabalık olur artık gerçi aılenden bırıyle veya bır arkadaşınla duzenlı yuruyuş de yapabılırsın ?
Cnm bnm motuve seklim cok farkli gelebilir belki ama soylim ben elime her ekmek aldgmda tatli ya da cipstr kpladir falan bana zayiflayamazsin artik bole devam eder o kiyafetlere artik giremezsin sozleri aklima gelir vazgecerim yaklsik bi hafta on gun kendine hakim oldktan sonra mide yavas yavas kuculmeye başlıo zaten fazla yesen daralion ben bekarken 20 kilo vermistim 16 17 yasimdayken yesil cayin cok faydasini gördüm bi de bol bol su ...Bir şey sormak istiyorum. Sahurda kendinizi nasıl tutuyorsunuz? Ben iftarda çok yiyemiyorum tıkanıyorum ama sahurda önüme dana koysanız yiyorum. Sanki o yediklerim yarına kalıyormuş gibi.
Tavsiyelerin için sağol. Ramazan bittiğinde düzenli beslenmeye çalışacağım. Sahurda da kendimi tutacağım. Ben de bunu bazen yapıyorum. Yeşil çayı pek sevmesemde deneyeceğim.Cnm bnm motuve seklim cok farkli gelebilir belki ama soylim ben elime her ekmek aldgmda tatli ya da cipstr kpladir falan bana zayiflayamazsin artik bole devam eder o kiyafetlere artik giremezsin sozleri aklima gelir vazgecerim yaklsik bi hafta on gun kendine hakim oldktan sonra mide yavas yavas kuculmeye başlıo zaten fazla yesen daralion ben bekarken 20 kilo vermistim 16 17 yasimdayken yesil cayin cok faydasini gördüm bi de bol bol su ...
Su an insülin direncim var kilo vermem daha zorlasti ama vazgecmiorum 98 le baslamistim ben 3 4 ay oluyo su an 90 89 gidip geliorum hedef 70ler.
Tavsiyelerin için sağol. Ramazan bittiğinde düzenli beslenmeye çalışacağım. Sahurda da kendimi tutacağım. Ben de bunu bazen yapıyorum. Yeşil çayı pek sevmesemde deneyeceğim.
Hb cnm ins hepimiz ulasiriz hedefimizeFit mutlu anne ciseak77 hoşgeldiniz aramıza, inşallah en kısa sürede hedefinize ulaşırsınız.. Arkadaşlar kurallardan bahsetmiş zaten.. Aktif olarak burda olursanız faydasını görürsünüz inşallah..
ciseak77 canım yaşın çok küçük lütfen hemen önlemini al, sonra bizim gibi uğraşma böyle..
Selam +90 nim güzel hatunları
Ben bugünün cuma olduğunu tamamen unutmusum,tartılmadım sabah..yarın sabah yapacam bildirimi
Niyetli değilim canim.ev alma işlerimiz vardı,ona koşturduk eşimle kaç gündür,unuttum günleri falanNiyeymiş yarınmış acaba? Cuma unutulur mu?
Oruç değilmisin?
Bu arada senin bildirimini görmedim hani ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?