Geçmiş olsun canım neyin var soğuk algınlığı gibi bişey mi ceryanlı veya klimalı yerdemi kaldınİyi geceler hanımlar
@cakil80 geçmiş olsun tatlım.
Iki gündür yatıyorum fena hastalandım bayramı böyle bitiricem galiba. yemek te yiyemedim doğru düzgün sevinsem mi uzulsem mi bilemedim. açlıktan olucem ya bi çorba yapmaya halim yok
SüperGunaydinnnnn ben bugun kacamaksiz diete hazırim siz
Sağol canım sabah pansuman zor oldu ama allahtan şu toplamadi çok şükür. Ne kadar sürede geçer acaba
düzenli ve ayarlı kullanımda faydası oluyormuş. içinde CLA var. ama tabi düzenli egzersiz. en az 30 dk. yağların parçalanmasına yardımcı oluyor.Bende duydum Instagram dan filanda ne işe yarar diye bakmadım ne işe yatıyormuş aldın mı
şu tatil modu geçsin ve de şu halam gelsin coşucam inşallah. halam hala gelmediGunaydinnnnn ben bugun kacamaksiz diete hazırim siz
Yanmış tavuk gibi yüzeyi köyü kahverengi sanki muhurlemisim tavuğu tam gobegimin üstüGunaydin kizlarrr
Yanigin derecesine yuzey alanina gore degisir cnm girmeden birsey diyemem ama biraz uzun surebilir.
Bende emineye hamileyken duduklu tencere patlamisti kolumda ve bacagimda yaniklar vardi (cok sukur yuzume gelmemisti) 1.5 aydan uzun surmustu
O nedir canim cla nedir merak ettimdüzenli ve ayarlı kullanımda faydası oluyormuş. içinde CLA var. ama tabi düzenli egzersiz. en az 30 dk. yağların parçalanmasına yardımcı oluyor.
şu tatil modu geçsin ve de şu halam gelsin coşucam inşallah. halam hala gelmedi
Sanırım birseyler benim spor yapmamı engellemeye çalışıyorkarnima kaynar su döküldü çok fena canım yanıyor kremle Bandaj yaptilar. Sadece yarım gün mutfaktaydim ve başıma gelmeyen kalmadı parmagim kesildi ayagima kavanoz düştü üstüme kaynamis şu döküldü. Başka ne olabilirdi ki bilemiyorum ben artık diet ve spor yapmak istiyorummmmm
Sağol canım ben de çabuk geçer diye umuyorumcanım çok geçmiş olsun ya, inşallah ciddi birşey yoktur hemen iyileşirsin
bahsettiğimiz şey aspir yağı canım. içinde yüksek oranda CLA var. CLA nın açık yazılışı Konjuge Linoleik Asit. sporla birlikte yağları parçalama özelliği var. ama kullanırken çok su içmek gerekli. az su içersen parçalanan yağlardan çıkan toksinler karaciğerde birikiyor ve zarar veriyor.O nedir canim cla nedir merak ettim
Süper bir kez daha hadi başlıyoruz ben dün gece yemedim iradem galip geldibu söz de bana gelsin bu gece
Tüm dünya vazgeç dediğinde umut fısıldar; bir kez daha dene
selam cnm ben de newlife b12 kullanıyorum 2 aydır ancak iştah açmadığı konusunda aynı fikirde değilim hatta neredeyse 3 kg ye yakın aldım. aceba ynı üründen mi bahsediyoruz emin olamadım benim kullandığım kutunun üzerinde new life b12 lus yazıyor içeriğinde de b9 ve b7 vitaminleri de var aceba sendeki ile aynı ürün mü.Newlife B12 hiç iştah açmıyor
Bence önceki listedeki kilolarla başlayalım canım. Evet kızlar artık başlıyoruz yeter bu kadar.. Kurbana 2 ay var, dikkat edersek 10 kilo rahat gider..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?