Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Geçmiş olsun canım neyin var soğuk algınlığı gibi bişey mi ceryanlı veya klimalı yerdemi kaldın

Gunaydin kizlarrr

Sağol canım sabah pansuman zor oldu ama allahtan şu toplamadi çok şükür. Ne kadar sürede geçer acaba

Yanigin derecesine yuzey alanina gore degisir cnm girmeden birsey diyemem ama biraz uzun surebilir.
Bende emineye hamileyken duduklu tencere patlamisti kolumda ve bacagimda yaniklar vardi (cok sukur yuzume gelmemisti) 1.5 aydan uzun surmustu

Bende duydum Instagram dan filanda ne işe yarar diye bakmadım ne işe yatıyormuş aldın mı
düzenli ve ayarlı kullanımda faydası oluyormuş. içinde CLA var. ama tabi düzenli egzersiz. en az 30 dk. yağların parçalanmasına yardımcı oluyor.

Gunaydinnnnn ben bugun kacamaksiz diete hazırim siz
şu tatil modu geçsin ve de şu halam gelsin coşucam inşallah. halam hala gelmedi

Yanmış tavuk gibi yüzeyi köyü kahverengi sanki muhurlemisim tavuğu tam gobegimin üstü

O nedir canim cla nedir merak ettim

canım çok geçmiş olsun ya, inşallah ciddi birşey yoktur hemen iyileşirsin

O nedir canim cla nedir merak ettim
bahsettiğimiz şey aspir yağı canım. içinde yüksek oranda CLA var. CLA nın açık yazılışı Konjuge Linoleik Asit. sporla birlikte yağları parçalama özelliği var. ama kullanırken çok su içmek gerekli. az su içersen parçalanan yağlardan çıkan toksinler karaciğerde birikiyor ve zarar veriyor.

Newlife B12 hiç iştah açmıyor
selam cnm ben de newlife b12 kullanıyorum 2 aydır ancak iştah açmadığı konusunda aynı fikirde değilim hatta neredeyse 3 kg ye yakın aldım. aceba ynı üründen mi bahsediyoruz emin olamadım benim kullandığım kutunun üzerinde new life b12 lus yazıyor içeriğinde de b9 ve b7 vitaminleri de var aceba sendeki ile aynı ürün mü.
New Life
B12 Plus 60 Tablet
Servis Miktarı: 1 Tablet
Paketten Çıkan Servis Sayısı: 60
Bir Servis için Besin Değerleri % Günlük Değer*
B12 Vitamini 1000mcg
B9 Vitamini (Folik Asit)
400mg
B7 Vitamini (Biotin)
400mcg
* Günlük değerler 2000 kalorilik diyet için hesaplanmıştır.
** Günlük değerler belirlenmemiştir.
Diğer İçerikler:

Bence önceki listedeki kilolarla başlayalım canım. Evet kızlar artık başlıyoruz yeter bu kadar.. Kurbana 2 ay var, dikkat edersek 10 kilo rahat gider..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…