Sağol canım
Geçmiş olsun kuzular, nasıl oldunuz?İyi geceler hanımlar
@cakil80 geçmiş olsun tatlım.
Iki gündür yatıyorum fena hastalandım bayramı böyle bitiricem galiba. yemek te yiyemedim doğru düzgün sevinsem mi uzulsem mi bilemedim. açlıktan olucem ya bi çorba yapmaya halim yok
Bence önceki listedeki kilolarla başlayalım canım. Evet kızlar artık başlıyoruz yeter bu kadar.. Kurbana 2 ay var, dikkat edersek 10 kilo rahat gider..
süpersin kuzumSüper bir kez daha hadi başlıyoruz ben dün gece yemedim iradem galip geldi
Bence en güncel kilomuzu baslangc alalm.pazartesi daha uygun.
Ay bendemi yapsam kabak şeysi biz önceden buğdaylı nohutlu yapardık güzel olurdu ama kabaklı bilemedim
napıyosunuz kuzular
İyidir sen napıyon nasılsın Kıbrıs'ta sıcaklarla aran nasıl, son çekiş durumun nedir?napıyosunuz kuzular
çatır çotur desek daha doğru olur
Çıtır çıtır kütür kütür dapdaze mali gelmiş gubban olurum
napim kuzum işe başladım sinir harbi hergün cebelleşiyomİyidir sen napıyon nasılsın Kıbrıs'ta sıcaklarla aran nasıl, son çekiş durumun nedir?
çatır çotur desek daha doğru olur
erit beni ekmağa sür yi beni
Yeme beni ula çoturlukmu kaldı eridin gittin
Başladın mı işe hadi hayırlı olsun kolay gelsin iyi etmişsin iş ne ? Kilo durumların nasıl oldu koruyorsun hala değil mi ? :)napim kuzum işe başladım sinir harbi hergün cebelleşiyom.daha sıcaklar tam başlamadı bu hafta başlar kesin sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?