Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bence önceki listedeki kilolarla başlayalım canım. Evet kızlar artık başlıyoruz yeter bu kadar.. Kurbana 2 ay var, dikkat edersek 10 kilo rahat gider..

Cuma günkü kilolarla dimi? herkes bildirememiş ama olsun bildirenlerin kilosunu ekleriz.
Gerisini artık ya bayram sonrası ilk bildirimde listede ilk hafta diye alıcam.

Bence en güncel kilomuzu baslangc alalm.pazartesi daha uygun.

Ay bendemi yapsam kabak şeysi biz önceden buğdaylı nohutlu yapardık güzel olurdu ama kabaklı bilemedim

Yapabilirsem deniyim

hemmmmmmmm cuma bildirimi yapamadık ancak yarın sabah yapabilirim o yüzden emin olamadım, o detoks şeysi neysi bişysi, bende istiyom hema itici bi tadı olmasın ya

napim kuzum işe başladım sinir harbi hergün cebelleşiyom.daha sıcaklar tam başlamadı bu hafta başlar kesin sen nasılsın
Başladın mı işe hadi hayırlı olsun kolay gelsin iyi etmişsin iş ne ? Kilo durumların nasıl oldu koruyorsun hala değil mi ? :)

Bende napim aldığım kiloları vermekle cebelleşiyorum bayramda mağlum dönemime geldi fena tatlı yedim iyi olmadı cumaya kadar az bir sıksam ekmek yemesem iyi olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…