Ben de katılırim ama kabak corbasini yarın yapabilirim olur mu
Hadi yapalımBence önceki listedeki kilolarla başlayalım canım. Evet kızlar artık başlıyoruz yeter bu kadar.. Kurbana 2 ay var, dikkat edersek 10 kilo rahat gider..
ekmeksiz şekersiz beslenmeye devam ediyom kuzum.karbonu sıfıra yakın yiyom.bi tek hafta sonu.hergün spor en az bi saat.bi ara 90 kiloda takılı kalmıştım ,az yiyip spor yapmama rağmen baya uğraştık direnci kırmak için .işe girince beslenme saatlerim değişti o yüzden şimdi gayet düzenli gidiyo kilolarmalipina de hele 30 küsür kiloyu nasıl verdin?
Spor olarak her gün neler yaptın?
Çok şükür bugün ustundeki deriyi yeniden aldılar pansuman yaptılar o sırada canım çok yandı ama sonra rahatladım. Inşallah çabucak geçecek bi gecsin paso spor da yapcamGeçmiş olsun kuzular, nasıl oldunuz?
Ben 84 kiloyum bugün büyük ihtimal bayramdan 85 86 bile olmusumdur. 2 günde yeniden 84 oldum kendime geldim
Cuma günkü kilolarla dimi? herkes bildirememiş ama olsun bildirenlerin kilosunu ekleriz.
Gerisini artık ya bayram sonrası ilk bildirimde listede ilk hafta diye alıcam.
ekmeksiz şekersiz beslenmeye devam ediyom kuzum.karbonu sıfıra yakın yiyom.bi tek hafta sonu.hergün spor en az bi saat.bi ara 90 kiloda takılı kalmıştım ,az yiyip spor yapmama rağmen baya uğraştık direnci kırmak için .işe girince beslenme saatlerim değişti o yüzden şimdi gayet düzenli gidiyo kilolar
Hadi diyelim hep birlikteArtık ne yediyseniz yediniz tamam daa yüzleşip bismillah diyelim.
+90 hatunları yenilenmiş bir liste yapıcam inşallah listeye giren eskiler olucak.
başladım kuzum.hırdavatçı da çalışıyorum kasadayım.tabi adı kasa.dükkandaki her şeyle biz ilgileniyoz.Başladın mı işe hadi hayırlı olsun kolay gelsin iyi etmişsin iş ne ? Kilo durumların nasıl oldu koruyorsun hala değil mi ? :)
Bende napim aldığım kiloları vermekle cebelleşiyorum bayramda mağlum dönemime geldi fena tatlı yedim iyi olmadı cumaya kadar az bir sıksam ekmek yemesem iyi olucak
Hadi diyelim hep birlikte
Eki Görüntüle 2158333
100 lerde 90 larda ve 80 lerde ağırlıklı olarak lesli yaptın dimi ben biliyorumda bilmeyenler için soruyorum :))
Röportaj yapıyo gibi hissettim mali :)
hoşuna gitti
Cok gecmis olsun canm.cabucak iyilesÇok şükür bugün ustundeki deriyi yeniden aldılar pansuman yaptılar o sırada canım çok yandı ama sonra rahatladım. Inşallah çabucak geçecek bi gecsin paso spor da yapcam
https://zayiflama.club/kabak-detoksu/Yarın nasıl kabak çorbası yapacaksiniz ben 2 tarif arasinda kaldım karar veremedim. Biri vicdan çorbası biri kremalı kabak tadinda diet kabak çorbası
Çok açlık hisedeceksiniz ama kabak adamı tutmaz ki 3 gununuzu takip edeceğim başarılı olursaniz ben de denerimhttps://zayiflama.club/kabak-detoksu/
Çakıl biz bunu yapıcaz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?