Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben de katılırim ama kabak corbasini yarın yapabilirim olur mu

malipina de hele 30 küsür kiloyu nasıl verdin?

Spor olarak her gün neler yaptın?
ekmeksiz şekersiz beslenmeye devam ediyom kuzum.karbonu sıfıra yakın yiyom.bi tek hafta sonu.hergün spor en az bi saat.bi ara 90 kiloda takılı kalmıştım ,az yiyip spor yapmama rağmen baya uğraştık direnci kırmak için .işe girince beslenme saatlerim değişti o yüzden şimdi gayet düzenli gidiyo kilolar

100 lerde 90 larda ve 80 lerde ağırlıklı olarak lesli yaptın dimi ben biliyorumda bilmeyenler için soruyorum :))

Röportaj yapıyo gibi hissettim mali :)

başladım kuzum.hırdavatçı da çalışıyorum kasadayım.tabi adı kasa.dükkandaki her şeyle biz ilgileniyoz.
kilo durumları korumaya geçmedim daha veriyorum kuzum.65de durucam.sonra tedaviye başlicam kısmetse.
tatlıya aldanma kuzum inan hiç mutluluk getirmiyo insanı hedefinin gerisine atıyo hep.bi süre yemeyince aramıyo zaten insan tatlı falan.çok canın isterse hurma incir ceviz ye hurma acaip kesiyo

100 lerde 90 larda ve 80 lerde ağırlıklı olarak lesli yaptın dimi ben biliyorumda bilmeyenler için soruyorum :))

Röportaj yapıyo gibi hissettim mali :)
dimi öyle oldu
4 ay leslie yaptım kuzum sonra lesliden gına geldi işe başlayınca yürüyüşle devam ettim.arada ip atlıyom.yaz sezonu açıldı yavaştan artık denize de gidiyom arada.4 ay lesliden sonra anladımki uzun süre bi egzersize takılı kalmamak lazım çok sıkıyo.her hafta değiştirince sıkmıyo hem daha da zevkli oluyo

Yarın nasıl kabak çorbası yapacaksiniz ben 2 tarif arasinda kaldım karar veremedim. Biri vicdan çorbası biri kremalı kabak tadinda diet kabak çorbası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…