Günaydın dün 1 bardak salgam içtim üstüne nerdeyse 2 litre su içtim sanırım suyun tamamı vücudumda kaldısabah kilo almış uyandım
Dün yedikleri
13.00
5 tane mercimekli köfte parmak kadar
1kase marul salatası
Saat 17.00
500 ml ayran
3tane ceviz
22.00
1 bardak sağlam
6 tane Altınbasak
Tüm gün 3 litre su
Ve sabah kilo almistim bu olabilir mi 84.5 bu kadar su tutmus olabilir miyim
90 grubunun güzel hatunları hele bir bakın buraya :)
Şimdi sıkı bir şekilde kilo vermek isteyenler olarak kendi kurallarımızı koyup uymak üzere yazlık bir diyete başlıyoruz inşallah.
Listemiz çok önemli artı eksi takibimizi yaptığımız derecemizin olduğu.
Burda kilo vermemiz içinde en önemli nokta menü vermemiz.
Sen ben o ayrım yok.
Hastası çocuğu ıvızı zıvırıda yok.
Hele ramazan ve bayram geçirmişken hiç yok.
Herkes vakit ayırıcak giricek yediğini içtiğini yazıcak ve bir başkasına destek olmaya çalışıcak.
Vakti az olan az girer ama yinede girer.
Burası ajanda değil. Cumadan cumaya kilomuzu not ettiğimiz bir topik de değil.
Cumadan cumaya bile gelsem beni burası tutuyor diyenler az daha kendilerini zorlayıp gerekirse wc de girip iki satır yazsınlar.
Hepimizin menü yazması paylaşımda olması yine bize yarar.
Valla çocukluda giriyor çalışanda. Hem çocuklu hem çalışanda giriyor istedimi bakınızBulamiyorum
Herkesin işi gücü çocuğu var kimse kendi hayatını daha fazla yoğun sanmasın bu durumda.
Birinizin gelip yazması çizmesi en çok kendine faydalı sonra bize.
Yani önce kendiniz için gelin.
Yıllık izinleri yoğunlukları defedin.
Ne işi biter dünyanın nede biri size al canım bolca vakit der.
Birbirimize sahip çıkarsak herşey daha kolay ve güzel olur.
Ben burdayım herkeste burda olsun inşallah.
Bunu ciddiye almanız lazım ki birbirimize faydamız dokunsun.
Topiğe girişlerde ciddi sorun var bunu aşmamız lazım.
Herkesin üstüne düşen en büyük vazife sık sık gelip paylaşımda olmak menü yazmak.
Kimseyi zorla tutamam tabiki ama artık hatır içinde tutmıycam. Paylaşımda bulunmayanlar listede olmıycaklar.
Kurallarımız hedeflerimiz olucak kurallar sayesinde duraksız kilo vericez inşallah.
Ben varım diyen gelsin yamacımaderin
hergaf
baharnaz
cakil80
Amethyst_1
E eboe
y.o.l.c.u
asumanzeynep
74FRIDA
huzurunmeraklisi
nisan34
@mavipatikler
Tgcervanne0133
@orkidekaramel
plasticwoman
Derin
bengisu022
ISILDURU
Bonus
18 kişiyizTgcervanne0133 kayıp Arzuzuzuuu kayıp.
İnş sağlıkla ilgili önemli birşey yoktur da sadece vefasızlık ediyorsunuzdur.
Listede devam edicem diyenler cuma bildirim yaparken ister bayramın 1. günü sabah ki kilosunu, ister bayram sonrası pazartesi kilosunu bildirebilirler.
Gözlerim doldu yaSelamün Aleyküm...
bende geldimm artık burdayım...ellerine sağlık canım buhafta oruçlu olucam ama menü paylaşıcam ve sizle beraber kabak detoksunu yapıcam....bide başlangıç kilom 109 he ben bide aklımdayken vucut ölçülerimi alayım öyle takip edeyim kendimi...inş bu sefer başarıcaz...
Ben varm burdaym kurtulalm bi ağırlıgmzdan.kurban bayramina 10 kilo farkla girelim ins zor ama imkansız degil.Gelelim kurallarımıza. çılgınca uçuk kaçık kurallarımız yok tabi :)) olması gerekenler var.
Tabiki en büyük ve önemli ve 1.kuralımız menü vermek.
Menüye dahil olarak 3 litre su içilcek ve spor, yürüyüş yapılıcak.
2. olarak menülerimize bizimde takımda kullandığımız puan sistemi olucak. Bizimki daha farklı tabi.
10 üzerinden menüleri günlük puanlama yapıcaz E eboe ile.
10 sadece menüye değil hem suya hem spora olucak. Çok düzgün menü veren birinin sporu yoksa 10 puanıda olamıycak.
5 puan menüye
3 puan spora
2 puanda suya.
Cumadan cumaya en çok puanı alan haftanın gözdesi en iyisi olucak. En düşük puanlı olanda haftanın tembeli ve en kötüsü olucak.
Bir alışma sürecimiz olucak tabi bizim puanlama için sizinde menü yazıp spor yapmak için.
Harcadığımız her sn verdiğimiz her emek gram gram kilo kilo üzerimizden yük hafifleticek inşallah.
3. olarak kilolarımıza göre gruplara ayrılıp rekabet yapıcaz.
İlk puanlama yaptığımız haftadan sonra 3.kuralımıza başlarız inşallah.
Menüleri sporları bir oturtalım inşallah.
Beni de araniza alirsaniz cok sevinirim cok ihtiyacim var.. Gecenlerde buralardaydim 6 kilo alarak yine burdayim boyum 1.60 101 kiloydum en son yine almis olabilirimGelelim kurallarımıza. Öyle çılgınca uçuk kaçık kurallarımız yok tabi :)) olması gerekenler var.
Tabiki en büyük ve önemli ve 1.kuralımız menü vermek.
Menüye dahil olarak 3 litre su içilcek ve spor, yürüyüş yapılıcak.
2. olarak menülerimize bizimde takımda kullandığımız puan sistemi olucak. Bizimki daha farklı tabi.
10 üzerinden menüleri günlük puanlama yapıcaz E eboe ile.
10 sadece menüye değil hem suya hem spora olucak. Çok düzgün menü veren birinin sporu yoksa 10 puanıda olamıycak.
5 puan menüye
3 puan spora
2 puanda suya.
Cumadan cumaya en çok puanı alan haftanın gözdesi en iyisi olucak. En düşük puanlı olanda haftanın tembeli ve en kötüsü olucak.
Bir alışma sürecimiz olucak tabi bizim puanlama için sizinde menü yazıp spor yapmak için.
Harcadığımız her sn verdiğimiz her emek gram gram kilo kilo üzerimizden yük hafifleticek inşallah.
3. olarak kilolarımıza göre gruplara ayrılıp rekabet yapıcaz.
İlk puanlama yaptığımız haftadan sonra 3.kuralımıza başlarız inşallah.
Menüleri sporları bir oturtalım inşallah.
Kabagi cok severim hemen alip baslicam ben de ama sabah cok yemistimKabak detoksunu özetlersek
Sabah 2 yumurta 1 dilim peynir
Öğlen kabak yoğurt
Ara 1 porsiyon meyve
Akşam kabak yoğurt
Çay kahve sınırsız. Su çok.
Kabak rendelenip suyu sıkılcak sotelenicek.
1 kaşık yağ yada keten tohumu yada ceviz eklebilir
Hoşgeldin, nerden dönersek kardır, inşallah bu sefer daimi olursun, topiğin en aktif olmaya niyetli zamanı, burda ol sen de lütfen..Kabagi cok severim hemen alip baslicam ben de ama sabah cok yemistim
Senin yapabileciğini biliyoruz zaten ve tatil bizim için büyük avantaj. Annene gidicek misin yine?Ben varm burdaym kurtulalm bi ağırlıgmzdan.kurban bayramina 10 kilo farkla girelim ins zor ama imkansız degil.
Spor önemli canım, kilomuz fazla, kilo versek de sarkıcaz, o yüzden sporsuz olmaz. Leslie yapabilirsin dışarı çıkma imkanın yoksa.merhaba...
bayram kilolari geri aldim maalesef baklavalar baklavalarrr....
vericem de vucudum resmen uyuşuk.. spor yapabilirim sanirim o konuda çook tembelim ya.
havada çok sicak leslie en iyisi ama vucdum hazir degil galiba uyuşuk hissesdiyorum.Senin yapabileciğini biliyoruz zaten ve tatil bizim için büyük avantaj. Annene gidicek misin yine?
Spor önemli canım, kilomuz fazla, kilo versek de sarkıcaz, o yüzden sporsuz olmaz. Leslie yapabilirsin dışarı çıkma imkanın yoksa.
@orkidekaramel uyuştun demek orkide
Eki Görüntüle 2158462
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?