Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

akşam kk ye girmiyorum yarin das işten izin aldim kayınpederim rahatsizlandi belden ameliyat olucak. kaynanam da hasta oldu. görümcem onlara bakacagi için çocuk işi bana kaldi yarin o yüzden kızıma bakabilmek için izin aldim. eşim de ailesiyle Bursaya gidecek ameliyat için. sende gel dediler. kararsizim ya çocuk sicakta yolda mahvolur diye korkuyorum.

Gözlerim doldu ya başarıcaz kuzum

İNŞ CANIM

Ben varm burdaym kurtulalm bi ağırlıgmzdan.kurban bayramina 10 kilo farkla girelim ins zor ama imkansız degil.

valla harika olur....

geçmiş olsun canım...

Salı menüsü

Şekersiz türk kahvesi

1 kk beyaz peynir
2 haşlanmış yumurta
1 kupa yeşil çay

2 rende kabak sote
1 dolu kase yoğurt

3 lt su.
30 dk leslie

Geçmiş olsun ...

Ev hastaneye yakınsa gidebilirsin çocuk rahatsız olduğunda eve dönmesi kolay olur

Ins hepimiz fazlalklarimiz veririz.seçimde evimde olacagm.biraz zaman gectikten sonra okul acilmadan tekrar bi haftaligiba gelmeyi düşünüyorum

Selam guzel hanimlar
Bonus ben de varım.
Pazartesi kilom 103kg( +2kg almisim ramazanda ve bayramda)
Menü yazmayu cok cok sevmiyorum ama madem kurallar boyle yazmaya calişacagim. Kac gundur yürüyüş yapmak için kendimle savaşiyorum, yenecegim kendimi ins
Salı menüsü
Sabah 9.30
Bir bardak su
6-7 zeytin
Peynir,iki ince dilim kaşar
Yeşillik,domates(3 çeri),salatalik
Bir simit
İki içi cevizli gun kurusu
Bir yumurtanin çeyrek beyazi( cok pismişti gerisini yemedim)
Bir catal tereyağ- bal karişimi
Şekersiz çay
Ara 3 kupa limonlu şekersiz çay
4 gun kurusu kayisi
Bir küçük kurabiye
Bir avuç tuzsuz çekirdek
Bu aralari saat 16.00 da ve sonrasi yedim
Yani 9.30- 16.00 arasi sadece sekersiz çay ve su
Akşam 18.30
5-6 kasik kuru fasulye,icinde parca tavuklu
2 kasik pilav
İki sıkım çiğ kofte
Bir kase yogurt

Su 1,5 litre bir litre daha içerim
Spor yok

Bende liste yazayım

Sabah 10:00 3 haşlanmış yumurta, peynir , domates salatalık

Öğlen 14:00: 4 adet kayısı, bir avuç fındık

Akşam: 16;30 bir tabak yumurtalı kabak, ve bir kase yoğurt

Saat: 2o:15 bir kupa sütlü neskafe, 4 adet olabilir ceviz

Su 3 litre olmuştur. Sabah kahvaltıda beyaz çay içildi, yumurtalar çok küçüktü 3 tane haşladım

Spor mağlesef yok. eve geldim yürüyüşe gitmek isteyipte gidemediğim için evdekilerde kavga ettim

Liste yazma kısmı benim içinde zorlayıcı olucak fakat böylelikle belki kaçamağım daha az olur diye düşünüyorum. sende öyle düşünsen daha bir kolay olur yazması belki :)

Bende spor yapmak isteyip vakitsizliği bahane ediyorum herhalde nasıl başlıycam bilmiyorum

Bende dahil çoğumuzun +2 kilosu var mağlesef bakalım cuma kaç olucam

Bakalım sevmeye calisayim, yoksa bonus trip atar bize:) son zamanlarda cok iyi gidiyorsun,yaptigin ozel bir sey var mi

Arkadaslar bu kabak detoksunu tam detaylı yazarmisiniz, faydasi var mi,kac gun yapiliyor,olçuleri nedir,sonrasinda kilo aliniyor mu

Bak bonus yazmış bende tam uyumadım azıcık benzetmeye çalıştım, tabiki işe yarar. zaten kabak bağırsaklarıda harekete geçiren bir sebze sonrasındada sakin beslenmek lazım bence yoksa detoksla attığın toksinler geri gelir kesin :)

bende varım olmaz olurmuyum , bugün yine uyuz oldum kendime , o nasıl bi göbekti
gören 8 aylık der, demiştir de, dedilerde, diyorlarda

sabah: çeyrek ekmek sosli , biber

öğlen : 1 elma - 2 fincan şekersiz türk kahvesi

ikindi: 5 parca her biri ceviz büyüklüğünde kıymalı börek

çekim esnasında sanırım saat 6 dı , gelinin nedimeleri ile 4 adet yaprak sarması
1 dilim tatlı

çekimden şimdi geldim saat 9
1 lt su içiçem

Seni anlıyorum ben bir tabak kabağı iki seferde yedim tam iki çatal aldım müşteri geldi dışarı çıktık sonrasında ofise uğrayıp yedim yaniii . Dışarlarda çalışınca böyle oluyor işte çantana sağlıklı atıştırmalıklar Alman lazım çünkü sen uzun süre dışarda kalıyorsun özelikle su muhakkak olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…