7 az kabul etmem 9 olsa bariBu hafta sadece salı çarşamba perşembe olucak. Bizede alışma ve deneme süresi.
Hergaf....3- - -
Şipşakçı...3- - -
Eboe...10- - -
Yolcu...8- - -
Bonus...5- - -
Frida...7- - -
Burhan... - - -
Çakıl....5 - - -
7 az kabul etmem 9 olsa bari
Anlaşalım severim seni bilirsin
Günaydınlaar
Neyse bayram şişkinliğimin yarısını göndermişim bu günde diğer yarısı gitse iyi olur dikkat edicem bakalım
Bonus şu spor işine bir çözüm bulabilsem hala evden çıkamadım sabahtan beri çamaşır, yemek işe geç kaldım yine
Eki Görüntüle 2158871 Listede ismi olan sevgili arkadaşlarım.. Listemiz böyle başlıyor. Başlangıç kilosu gördüğünüz maksimum kilo, 1 hafta kilosu pazartesi tartılarınız. Eksiği olanlar başlangıç kilosunu ve pazartesi kilosunu yazabilir mi, listeyi tamamlayalım.
Eki Görüntüle 2158871 Listede ismi olan sevgili arkadaşlarım.. Listemiz böyle başlıyor. Başlangıç kilosu gördüğünüz maksimum kilo, 1 hafta kilosu pazartesi tartılarınız. Eksiği olanlar başlangıç kilosunu ve pazartesi kilosunu yazabilir mi, listeyi tamamlayalım.
Çok zorlaniyorum ömür boyu nasıl yaparım bilmiyorum. Bu haftasonu sebze yemeği yapacağım öyle deneyecegim umarım ise yararEt yiyorsun artık çok iyi ..
Ablacım hoşgeldin. Menün çok fena dememe gerek yok sanırım
En kısa zamanda toparlayalım inşallah.
Hadi simiti sabah yedin. Sonra kurabiye?
Fasulye? Pilav? Köfte?
Puanın 3
Miktar olarak çok değil ama diyete uygun da değil şipşak.
Hem ekmek hem börek hem sarma.
Sabah yumurtasız olmaz.
Beyaz ekmek hiç olmaz zaten.
İşteyken yemek için savdviç falan mutlaka yanına alman lazım.
Puanın 3
Bu hafta sadece salı çarşamba perşembe olucak. Bizede alışma ve deneme süresi.
Hergaf....3- - -
Şipşakçı...3- - -
Eboe...10- - -
Yolcu...8- - -
Bonus...5- - -
Frida...7- - -
Burhan... - - -
Çakıl....5 - - -
Çarşamba menüsü
10:00
Şekersiz türk kahvesi
12:00
2 haşlanmış yumurta
1.5 kk kadar beyaz peynir
1 kupa yeşil çay
15:00
1 yerli muz
18:00
2 kabak sote
1 kase yoğurt
3 lt su
30 dk yürüyüş
Bonus , E eboe yorumlar listeler başlamis hemen, ilk gün puanim duşuk olsada size hiç küsmedim
Bugün 10 a talibim. Yarinda kabak detoksu yapayim diyorum. Yalnız ben sotelemekle ugrasmayim,direk yogurt içine kabağı cacik gibi rendeleyim diyorum. Yaninada bir yumurta iliştirsem bozmuş mu olurum
YENA elbiselerde kimbilir ne yakişmistir sana,hakkindir güle güle giyin. Bu arada iyisindir İnşallah .
10 nümero ☆
Tamam oyle yapayim ben. Yoksa tutmaz beni
Abla yumurtadan zarar gelmez. 3 gün ekmeksiz kabak yendiği için detoks oluyor.
Yoksa ha kıymalı kabak ha yumurtalı.
Öğün olarak iyi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?