Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yapma ya çok üzüldüm, aldığini soylemistin ama hepsini aldığını duşunmemistim. Olsun bir kere başaran bir daha başarir,yine verirsin o kilolari
malesef öyle inşallah diyorum inşallah yapabilirim bu ilk hüsran değil çünki

Ben de 26 kiloyu..
bun 'dan önce bi 30 kilo daha verip almısligim var malesef

Hayrişimmm hoşgeldin çok duygulandım adını okuyunca ya
Gel bi sarılıp ağlayalım
hosbuldum cancagazim bi ihtiyacim varki sarilip aglasmaya butun senenin derdi tasasi aksin gitsin cok ozledim sizleri kuzucum gine herkese yardım destek benim bonusumda

Herkes iyidir inşallah nursena hamileymiş sanırım rabbim sağlıkla eline almayı basıp etsin
YENA bir manken oldu maşallah
Varmı ben yokkken yuklerinden kurtulan

Pekte parlak değiliz hayrişim. İnş bu yaz çok şeyleri değiştiricez.

Uzun zamandır görmediğim birini görmenin hem duygusallığı hem sevinci var.
Ne olmuşsa olmuş ne kadar kilo almışsan bırak hepsini geride.
Önümüze bakalım inşallah.

Ne var ne yok evdekiler falan iyimi?

Herkes iyidir inşallah nursena hamileymiş sanırım rabbim sağlıkla eline almayı basıp etsin
YENA bir manken oldu maşallah
Varmı ben yokkken yuklerinden kurtulan
Hoşgeldin canım bu günlerin gödesi tabiki bonus , arkasından eboe takip ediyor bende aldıklarımı vermeye çalışıyorum kurbana kadar ikili bir rakam görmek istiyorum ama bakalım hep beraber niyetimiz bayrama kadar bir 10 ar kilo vermek

Hoşgeldin canım umarım filan Yok! dikkat edicez çok yoğunluk yaşadın, nerdeyse yemek yiyerek hem dinlendin, hem kendini avundurdun. sağlığın bozulacak bak çevrende sana ihtiyacı olan büsürü insan var sen iyi olmasan başkasına özelikle çocuklarına nasıl faydan dokunacak ...

Yarın ipin ucunu birlikte tutuyoruz tamam mı ?

Hoş bulduk canim...
Çocuğumun hastalanması ile birlikte ekim ayinda üzüntüden verdiğim 10 kiloyu
Geri almis bulunmaktayım....sonrada cok uzucu gunler yasadim yemege sardım iyice yedikçe yedim ...Ama şükürler olsun kızım ıyi artik inşallah bundan sonra buradayım..
Doğru söylüyorsun canim annem babam iki evim var benim hem hasta çocuğum ile uğraştım kış boyu hem onlarla çok zor günler geçirdim sukur bugunumuze yine yaparım yapmak zorundayım...hep birlikte inşallah sabah başlıyorum

Inşallah canim hep birlikte basaricaz elele

Geçmiş olsun ...

Ev hastaneye yakınsa gidebilirsin çocuk rahatsız olduğunda eve dönmesi kolay olur
yok uzak şehirdişinda.

kahvaltı yapmadan çiktik simit meyve suyu içtim.. ne yapabilirim ki:/
geldik bişey yemedim... elma yedim...
kızımın peşine takılarak geçti :/
çok şükür atlattik ameliyati.. şimdilik iyi:)
akşam
naneli tarhana çorbasi
tavuklu patlıcan kebabi.
salata turşusu ve yoğurt.
ara orta şekerli türk kahvesi... (çayı hep şekersiz içerim de kahveyi şekersize alışamadim.)
akşam biraz sğpor yaptım ama sabah 5 te yola çiktiğimiz çiktik mahvolmuşum... bide öğlen geldik eve. canim bişey de istemedi.
bugün de regl olmuşum... regl olduğum zamanda çok sinirli oluyorum ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…