malesef öyle inşallah diyorum inşallah yapabilirim bu ilk hüsran değil çünkiYapma ya çok üzüldüm, aldığini soylemistin ama hepsini aldığını duşunmemistim. Olsun bir kere başaran bir daha başarir,yine verirsin o kilolari
bun 'dan önce bi 30 kilo daha verip almısligim var malesefBen de 26 kiloyu..
hosbuldum cancagazim bi ihtiyacim varki sarilip aglasmaya butun senenin derdi tasasi aksin gitsin cok ozledim sizleri kuzucum gine herkese yardım destek benim bonusumdaHayrişimmm hoşgeldin çok duygulandım adını okuyunca ya
Gel bi sarılıp ağlayalım
Herkes iyidir inşallah nursena hamileymiş sanırım rabbim sağlıkla eline almayı basıp etsin
YENA bir manken oldu maşallah
Varmı ben yokkken yuklerinden kurtulan
İyi gecelerSlm iyi geceler kizlar
Hoşgeldin canım bu günlerin gödesi tabiki bonus , arkasından eboe takip ediyor bende aldıklarımı vermeye çalışıyorum kurbana kadar ikili bir rakam görmek istiyorum ama bakalım hep beraber niyetimiz bayrama kadar bir 10 ar kilo vermekHerkes iyidir inşallah nursena hamileymiş sanırım rabbim sağlıkla eline almayı basıp etsin
YENA bir manken oldu maşallah
Varmı ben yokkken yuklerinden kurtulan
Hoşgeldin canım umarım filan Yok! dikkat edicez çok yoğunluk yaşadın, nerdeyse yemek yiyerek hem dinlendin, hem kendini avundurdun. sağlığın bozulacak bak çevrende sana ihtiyacı olan büsürü insan var sen iyi olmasan başkasına özelikle çocuklarına nasıl faydan dokunacak ...Bonus özel istek üzerine burdayım sıkıştırılmak inşallah ise yarar ...orucu bayramdı 129 kiloyu gördüm...bugün sarma sardım onuda yiyeyim umarım yarın başlayabilirim...bir yerden başlamam gerek ...bonus sen böyle devam et inşallah başarabiliriz...
Kırk olduk diyince bugün bir kurumun müdürüyle kahve içtik bayan 38 yaşındayım dedi ama rahat 55 vardı aklıma geldi:)))Valla canim 13 yasimdan beri diyetlerle ugrasiyorum 40 olduk artik
Hoş bulduk canim...Hoşgeldin canım umarım filan Yok! dikkat edicez çok yoğunluk yaşadın, nerdeyse yemek yiyerek hem dinlendin, hem kendini avundurdun. sağlığın bozulacak bak çevrende sana ihtiyacı olan büsürü insan var sen iyi olmasan başkasına özelikle çocuklarına nasıl faydan dokunacak ...
Yarın ipin ucunu birlikte tutuyoruz tamam mı ?
Inşallah canim hep birlikte basaricaz elele
Sek protein neydi?
Köfteyi çok yemişsin :)
Düne göre çok çok iyi daha iyisinide yapıcaz inşallah.
Hani gündüz çorba yediysen akşama köfte varsa salata yoğurt.
Menü iyi 4
Su iyi 2
Spor iyi 3
9 puan
Oy maşallahözlenen hergaf menüsü.
Gündüz kafeinemi vurdun kendini çay kahve :)
Menü 5
Su 2
Spor 3
10 puan ☆
Ben mükemmel gidemiyorum ki kuzum bayramdan sonra toparlayamadım kendimi midemi.
Yarına inşallah 10 puan görürüm bende.
Sizde beni tutun bırakmayın bazen her an bırakıcak duruma geliyorum.
Öylesine bıktım.
Bıkmak çözüm değil inş yapıcaz birlikte
Günaydın herkese, hayırlı bir gun geçirmeniz dilegiyle hepinizi
Dikkat etmeme ragmen kilolar gitmiyor,nedendir acep,nerde hata yapiyorum,cumaya kadar gider mi
İnşallah,bugun kabak detoksunu da yapacağim, ne zor işler bunlar,hepimize Allah guc kuvvet versinGidicek ablacım sabırla devam inşallah.
Bünye unuttu diyeti illaki tepki vericek dikkat ettikçe.
Allah rahmet eylesin,mekani cennet olsun. Omur dediğin kisacik bir an. Sabır diliyorum seabaharaGünaydın
Bölüm editörümüz seabaharın eşi vefat etmiş okuduğumdan beri çok üzgünüm.
Hayat kısa değmiyor gereksiz üzüntülere boş şeylere...
yok uzak şehirdişinda.Geçmiş olsun ...
Ev hastaneye yakınsa gidebilirsin çocuk rahatsız olduğunda eve dönmesi kolay olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?