Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bende gece yapanlardanim spor yaparken kızım da taklit ediyo bana sporunu
16 aylık kızım var.
aktivite ariyorum oyun oynamaya bayılıyor sıkılıyo illa oynuyor ben yoruluyorum yok oynuycak

şu an 16 aylık.. agiz burun göz yerini biliyor maşallah saçini da tariyo. söküp yerine takmasini biliyo. maşaALLAH

Çikolata 1 tane alaydın.
Çikoyu yedin bari dondurma yemiyeydin.
2 kare bitter olur oda meyve öğününde arada sırada.
Menün çok iyiymiş aslında ama akşam yemeği yemediğin için bozulmuş.
Kabak tutmuyorsa protein ekle mutlaka.

Menü 3
Spor 0
Su 2

5 puan

Ben su an tartiya hiç cikasim yok vala acayip şişkinlik var adet gecikmesnden dolayi adet gördükten sonra tartiya cikcam sanırım

Daha sık uğra yediklerini yaz katıl bize.
Geçmiş sayfaları okudun mu listemiz var

merhaba kızlar nasılsınız? seabaharın eşinin vefatını okuyunca çok üzüldüm. Rabbim sabır versin, çok büyük bir sınav.
sabahtan beri başım ağrıyor, midem bulanıyor. napıcam bilmiyorum. yerimden kımıldayamıyorum r.... bugün azaldı ama mahvetti beni.

Adet sendromu yaşıyosun fulya bunu bi danışsan mı?

inşallah kuzum artık dur diyelim
malesef ben 1 senemi çöpe attım ama yapacak birşey yok hayıflanmak yerine toparlanmak lazım
Busene sıkıntılı gecti bonusum elhamdulillah rabim beterinden korusun atlttık gibi malesef moral bozukluguyla buzdolabında yasayan bır bünyemvar

sen nasılsın nasıl gectı emrenın sınavı kızlar nasıl

Yaaaa OGULCUKLARIM hayriyeeeemm hoşgeldin artık geriye bakma, önümüze bakalım canım..
canımmmmm hosbuldum elifcim ınsallah kuzum benım her kılo alma seruvenim burdan uzakasınca oluyor malesef

yok yok bakmaz artık burda burdayız hep beraber yine yeniden bu sefer souna kadar gidicez inş....
unutulmamak ne güzel

hosbuldum frıdam nasılsın ınsallah verırısın sen ne kılollar verdın bende takılırım ınsallah peşinize

derincim geçmiş olsun ben kacırdımmı sankı tester ıyı gelmstı faan yoksa baska bırseyler demı oldu

Günaydın

Bölüm editörümüz seabaharın eşi vefat etmiş okuduğumdan beri çok üzgünüm.

Hayat kısa değmiyor gereksiz üzüntülere boş şeylere...
allah rahmet eylesın hayat cedıyene kadar bıtıyor dun cok sevdıgım bır hocanın olum haberını adım bende onlar dolu dolu gıttıer allahım ben cok bosum dedım olmadık seylerı sıkıntı yapıp asıl dert etmem gerekenleri es geçiyorum malesef

benim gibi öğünlerini karıştırmakz orunda olanlara
herbalife sizce sağlıklı olur mu ,
sanki diyorum yetişemediğim öğünlerde onu mu tüketsem
bnen tansıyon hastası oluyord um onun yuzunden doktugum onca parada cabası bensakın derım hıcbulasma

nihayet 3 defa 5 kata in çik sporumu yaptım su gibi oldum :)
öğleden sonra yapsam yarim saat felan yapsam iyi olucak merdiven sporumu...
hergün 3 defa 5 kata in çik yapsam haftada kaç kilo vericem

Dk tutarsan sağlam spor olur ama merdiven öyle uzun süreli yapılamaz.
Yeni başlıyosak mutlaka 30 dk ya ulaşmamız alışıncada 45 dk yı geçmemiz gerekiyor.

ben bunu buldum allah benı ne etsın hıc bılemedım

Hem filaşbek yapıyon hem cübile

Dk tutarsan sağlam spor olur ama merdiven öyle uzun süreli yapılamaz.
Yeni başlıyosak mutlaka 30 dk ya ulaşmamız alışıncada 45 dk yı geçmemiz gerekiyor.

Hem filaşbek yapıyon hem cübile
bu bikerem gaza getirme programlanma yarin gör senbeni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…