- 28 Eylül 2015
- 5.427
- 15.296
- 248
bende gece yapanlardanim spor yaparken kızım da taklit ediyo bana sporunu
Ne kadarlık kızın? Ekstra bişey bulmasanda herşeyi öğrenicek zaten. En güzel aktivite sarılıp boğuşmak doğaçlama oyun oynamak.
Çalışan çocuklu arkadaşlar var çoğusu gece yapıyorlar sporu yada sabah işe gitmeden.
Bir şekilde vakit ayırman lazım.
şu an 16 aylık.. agiz burun göz yerini biliyor maşallah saçini da tariyo. söküp yerine takmasini biliyo. maşaALLAHİş yerinin artık yemek vermesi seni bayağı rahatlatır birde evde düşünmek ve taşımak zorunda kalmasın :)
Küçüğe renkleri öğretmek için eğlenceli onun yaş gurubuna Uygun kitaplar alsan çok yardımı olur herhalde
Menümü yazayım
Sabah: 3 haşlama yumurta, biraz peynir, domates salatalık beyaz çay eşliğinde
Ara: bir avuç kiraz
Öğlen: bir tabak kabak yemeği, bir kase yoğurt
Saat 18:00 5 yaprak çukulata
Gece göletde gezinti bir top dondurma
Su yeterince içildi
Ben su an tartiya hiç cikasim yok vala acayip şişkinlik var adet gecikmesnden dolayi adet gördükten sonra tartiya cikcam sanırım
şu an 16 aylık.. agiz burun göz yerini biliyor maşallah saçini da tariyo. söküp yerine takmasini biliyo. maşaALLAH
kötü menü de iyi menü de ne varsa açik bi şekilde yazicam. :) kızılmayada raziyim:)
Vakti geldikçe öğrencek zaten herşeyi.
Menü vermeye başla artık orkide.
Bizimle birlikte kilo vericeksen eklerim senide listeye.
merhaba kızlar nasılsınız? seabaharın eşinin vefatını okuyunca çok üzüldüm. Rabbim sabır versin, çok büyük bir sınav.
sabahtan beri başım ağrıyor, midem bulanıyor. napıcam bilmiyorum. yerimden kımıldayamıyorumr.... bugün azaldı ama mahvetti beni.
kötü menü de iyi menü de ne varsa açik bi şekilde yazicam. :) kızılmayada raziyim:)
inşallah kuzum artık dur diyelim
Pekte parlak değiliz hayrişim. İnş bu yaz çok şeyleri değiştiricez.
Uzun zamandır görmediğim birini görmenin hem duygusallığı hem sevinci var.
Ne olmuşsa olmuş ne kadar kilo almışsan bırak hepsini geride.
Önümüze bakalım inşallah.
Ne var ne yok evdekiler falan iyimi?
canımmmmm
yok yok bakmaz artık burda burdayız hep beraber yine yeniden bu sefer souna kadar gidicez inş....
hosbuldum frıdam nasılsın ınsallah verırısın sen ne kılollar verdın bende takılırım ınsallah peşinizeHoşgeldin canım bu günlerin gödesi tabiki bonus , arkasından eboe takip ediyor bende aldıklarımı vermeye çalışıyorum kurbana kadar ikili bir rakam görmek istiyorum ama bakalım hep beraber niyetimiz bayrama kadar bir 10 ar kilo vermek
derincim geçmiş olsun ben kacırdımmı sankı tester ıyı gelmstı faan yoksa baska bırseyler demı olduHoş bulduk canim...
Çocuğumun hastalanması ile birlikte ekim ayinda üzüntüden verdiğim 10 kiloyu
Geri almis bulunmaktayım....sonrada cok uzucu gunler yasadim yemege sardım iyice yedikçe yedim ...Ama şükürler olsun kızım ıyi artik inşallah bundan sonra buradayım..
Doğru söylüyorsun canim annem babam iki evim var benim hem hasta çocuğum ile uğraştım kış boyu hem onlarla çok zor günler geçirdim sukur bugunumuze yine yaparım yapmak zorundayım...hep birlikte inşallah sabah başlıyorum
allah rahmet eylesın hayat cedıyene kadar bıtıyor dun cok sevdıgım bır hocanın olum haberını adım bende onlar dolu dolu gıttıer allahım ben cok bosum dedım olmadık seylerı sıkıntı yapıp asıl dert etmem gerekenleri es geçiyorum malesefGünaydın
Bölüm editörümüz seabaharın eşi vefat etmiş okuduğumdan beri çok üzgünüm.
Hayat kısa değmiyor gereksiz üzüntülere boş şeylere...
bnen tansıyon hastası oluyord um onun yuzunden doktugum onca parada cabası bensakın derım hıcbulasmabenim gibi öğünlerini karıştırmakz orunda olanlara
herbalife sizce sağlıklı olur mu ,
sanki diyorum yetişemediğim öğünlerde onu mu tüketsem
ben bunu buldum allah benı ne etsın hıc bılemedımKilo bildirimi yapayım
Geçen hafta 124.7
Bu hafta. 123.5
Giden 1.2
Kazasız bir bayram olsun inşallah
nihayet 3 defa 5 kata in çik sporumu yaptım su gibi oldum :)
öğleden sonra yapsam yarim saat felan yapsam iyi olucak merdiven sporumu...
hergün 3 defa 5 kata in çik yapsam haftada kaç kilo vericem
ben bunu buldum allah benı ne etsın hıc bılemedım
Nabersin :)Efendim :)
Dk tutarsan sağlam spor olur ama merdiven öyle uzun süreli yapılamaz.
Yeni başlıyosak mutlaka 30 dk ya ulaşmamız alışıncada 45 dk yı geçmemiz gerekiyor.
Hem filaşbek yapıyon hem cübile
Nabersin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?