Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben @Arzuzuzuuu yu merak ediyorum haberi olan varmı.
Düğün telasindadir inş önemli bir durum yoktur.

Bir de plasticwoman arkadaşımız vardı görünmüyor .

Selamlar geçen gün yazdığında cevap verdim yazdım yazdım site kapandı göndermedi sonra siteye pek girmediğim için unuttum, dediğim gibi soran olmuş aklınıza gelmem beni mutlu etti, burada yazıp yazıp cevap alamamak sadece mesajlrımın beğenilmesi, sohbete bile katılmaya çalışıp cevap verilmemesi bende motivasyon kaybına neden açtığı için yazmama kararı aldım çünkü ben çabuk motive olan ve bir o kadar da motivasyonumu kaybeden biriyim o nedenle de diyetimi etkilememesi için ayrıldım, sporumu da yapıyorum diyetime de devam.

Sen yokken seni kaç kere sorduğumuz halde listeye dahil ettiğim halde burda sürekli birbirimizle konuştığumuz halde hala cevap verilmedi demende ilginç.
Kaç gün kaç hafta kaldınki bu kadar motiveni etkiledik?
Ramazana denk geldi bazı mesajlar olur illaki insanlık hali atlanır gözümüzden kaçar yada girip yazamamışızdır hemen çıkmışızdır.

Neyse ben daha sana etiket yapmıycam zorla çağırmak gibi bir derdim yok.
İnş istediğin kiloya inersin.

Kaç aydır yazıyorum o 104 ü hasibe nasıl gebesin sen :)

Hasibe yettin ha
Kilo al gızııımmm
Allahım sanki ben gebeyim

genelde evden yemek geiriyordum ki yiycekler bozuluyor sicakta..
o yüzden işyerinde yemek faaliyete geçti şükür.
demir tavsiyesi almaya başladiktan sora KENDİME GELDİM....:)
Çünkü çok yorgun bitkin hissediyordum..
regl oldum yine başa döndü yinede bol kuru üzüm yiyorum ara ögünlerde..
merdiven sporu yapıcam eve gelince oturmaya pek firsatim olmuyor kızım ilgi istiyo. oynuyoruz saklambaç oynuyoruz yeni aktivive ariyorum . renkleri öğretmem lazim ama nasıl yapcam ya. biliyo rengi de ayirt edemiyo.

İsabetli bir karar vermişsin. Bende sevmiyorum buraya gelip kendinden bahsedip, birde üstüne cevap bekleyen kişileri. diğer tüm arkadaşların durumlarına, yazılarına duyarsız kalanları ....

Arkadaşlara üzüldüm seni etiketlemişler merak etmişler.

Durum böyle olunca olmuyor tabiii

Bir deyim vardı sanki neydi

Bana bir adım gelene ben iki adım giderim.

Ne kadarlık kızın? Ekstra bişey bulmasanda herşeyi öğrenicek zaten. En güzel aktivite sarılıp boğuşmak doğaçlama oyun oynamak.
Çalışan çocuklu arkadaşlar var çoğusu gece yapıyorlar sporu yada sabah işe gitmeden.

Bir şekilde vakit ayırman lazım.

İş yerinin artık yemek vermesi seni bayağı rahatlatır birde evde düşünmek ve taşımak zorunda kalmasın :)

Küçüğe renkleri öğretmek için eğlenceli onun yaş gurubuna Uygun kitaplar alsan çok yardımı olur herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…