90 grubunun güzel hatunları hele bir bakın buraya :)
Şimdi sıkı bir şekilde kilo vermek isteyenler olarak kendi kurallarımızı koyup uymak üzere yazlık bir diyete başlıyoruz inşallah.
Listemiz çok önemli artı eksi takibimizi yaptığımız derecemizin olduğu.
Burda kilo vermemiz içinde en önemli nokta menü vermemiz.
Sen ben o ayrım yok.
Hastası çocuğu ıvızı zıvırıda yok.
Hele ramazan ve bayram geçirmişken hiç yok.
Herkes vakit ayırıcak giricek yediğini içtiğini yazıcak ve bir başkasına destek olmaya çalışıcak.
Vakti az olan az girer ama yinede girer.
Burası ajanda değil. Cumadan cumaya kilomuzu not ettiğimiz bir topik de değil.
Cumadan cumaya bile gelsem beni burası tutuyor diyenler az daha kendilerini zorlayıp gerekirse wc de girip iki satır yazsınlar.
Hepimizin menü yazması paylaşımda olması yine bize yarar.
Valla çocukluda giriyor çalışanda. Hem çocuklu hem çalışanda giriyor istedimi bakınızBulamiyorum
Herkesin işi gücü çocuğu var kimse kendi hayatını daha fazla yoğun sanmasın bu durumda.
Birinizin gelip yazması çizmesi en çok kendine faydalı sonra bize.
Yani önce kendiniz için gelin.
Yıllık izinleri yoğunlukları defedin.
Ne işi biter dünyanın nede biri size al canım bolca vakit der.
Birbirimize sahip çıkarsak herşey daha kolay ve güzel olur.
Ben burdayım herkeste burda olsun inşallah.
Bunu ciddiye almanız lazım ki birbirimize faydamız dokunsun.
Topiğe girişlerde ciddi sorun var bunu aşmamız lazım.
Herkesin üstüne düşen en büyük vazife sık sık gelip paylaşımda olmak menü yazmak.
Kimseyi zorla tutamam tabiki ama artık hatır içinde tutmıycam. Paylaşımda bulunmayanlar listede olmıycaklar.
Kurallarımız hedeflerimiz olucak kurallar sayesinde duraksız kilo vericez inşallah.
Ben varım diyen gelsin yamacımaderin
@hergaf
@baharnaz
@cakil80
@Amethyst_1
E eboe
y.o.l.c.u
@asumanzeynep
74FRIDA
@huzurunmeraklisi
@nisan34
@mavipatikler
@Tgcervanne0133
@orkidekaramel
plasticwoman
@Derin
@bengisu022
@ISILDURU
Bonus
18 kişiyiz @Tgcervanne0133 kayıp @Arzuzuzuuu kayıp.
İnş sağlıkla ilgili önemli birşey yoktur da sadece vefasızlık ediyorsunuzdur.
Listede devam edicem diyenler cuma bildirim yaparken ister bayramın 1. günü sabah ki kilosunu, ister bayram sonrası pazartesi kilosunu bildirebilirler.
Ben @Arzuzuzuuu yu merak ediyorum haberi olan varmı.
Düğün telasindadir inş önemli bir durum yoktur.
Bir deplasticwoman arkadaşımız vardı görünmüyor .
Selamlar geçen gün yazdığında cevap verdim yazdım yazdım site kapandı göndermedi sonra siteye pek girmediğim için unuttum, dediğim gibi soran olmuş aklınıza gelmem beni mutlu etti, burada yazıp yazıp cevap alamamak sadece mesajlrımın beğenilmesi, sohbete bile katılmaya çalışıp cevap verilmemesi bende motivasyon kaybına neden açtığı için yazmama kararı aldım çünkü ben çabuk motive olan ve bir o kadar da motivasyonumu kaybeden biriyim o nedenle de diyetimi etkilememesi için ayrıldım, sporumu da yapıyorum diyetime de devam.
Sen yokken seni kaç kere sorduğumuz halde listeye dahil ettiğim halde burda sürekli birbirimizle konuştığumuz halde hala cevap verilmedi demende ilginç.
Kaç gün kaç hafta kaldınki bu kadar motiveni etkiledik?
Ramazana denk geldi bazı mesajlar olur illaki insanlık hali atlanır gözümüzden kaçar yada girip yazamamışızdır hemen çıkmışızdır.
Neyse ben daha sana etiket yapmıycam zorla çağırmak gibi bir derdim yok.
İnş istediğin kiloya inersin.
Hasibe yettin ha
Hasibe yettin ha
Kilo al gızııımmm
Allahım sanki ben gebeyim
İsabetli bir karar vermişsin. Bende sevmiyorum buraya gelip kendinden bahsedip, birde üstüne cevap bekleyen kişileri. diğer tüm arkadaşların durumlarına, yazılarına duyarsız kalanları ....Selamlar geçen gün yazdığında cevap verdim yazdım yazdım site kapandı göndermedi sonra siteye pek girmediğim için unuttum, dediğim gibi soran olmuş aklınıza gelmem beni mutlu etti, burada yazıp yazıp cevap alamamak sadece mesajlrımın beğenilmesi, sohbete bile katılmaya çalışıp cevap verilmemesi bende motivasyon kaybına neden açtığı için yazmama kararı aldım çünkü ben çabuk motive olan ve bir o kadar da motivasyonumu kaybeden biriyim o nedenle de diyetimi etkilememesi için ayrıldım, sporumu da yapıyorum diyetime de devam.
Ay ben bu akşam kalabalık bir söz ortamında bulunacam umarım fazla kaçırmamGünaydın..
Yarın tartı günü, bugün azami dikkat günü..
Yarına iyi bir eksi görmek istiyosak bugünü çok iyi geçirmeliyiz..
Hepimize güveniyorum..
genelde evden yemek geiriyordum ki yiycekler bozuluyor sicakta..
o yüzden işyerinde yemek faaliyete geçti şükür.
demir tavsiyesi almaya başladiktan sora KENDİME GELDİM....:)
Çünkü çok yorgun bitkin hissediyordum..
regl oldum yine başa döndüyinede bol kuru üzüm yiyorum ara ögünlerde..
merdiven sporu yapıcam eve gelince oturmaya pek firsatim olmuyor kızım ilgi istiyo. oynuyoruz saklambaç oynuyoruz yeni aktivive ariyorum . renkleri öğretmem lazim ama nasıl yapcam ya. biliyo rengi de ayirt edemiyo.
Sabah zaten 4 dilim ekmek yemişsin, akşam da kaçırma.. Kalabalık söz ortamında yemesen de dikkat çekmez hemAy ben bu akşam kalabalık bir söz ortamında bulunacam umarım fazla kaçırmam
İş yerinin artık yemek vermesi seni bayağı rahatlatır birde evde düşünmek ve taşımak zorunda kalmasın :)genelde evden yemek geiriyordum ki yiycekler bozuluyor sicakta..
o yüzden işyerinde yemek faaliyete geçti şükür.
demir tavsiyesi almaya başladiktan sora KENDİME GELDİM....:)
Çünkü çok yorgun bitkin hissediyordum..
regl oldum yine başa döndüyinede bol kuru üzüm yiyorum ara ögünlerde..
merdiven sporu yapıcam eve gelince oturmaya pek firsatim olmuyor kızım ilgi istiyo. oynuyoruz saklambaç oynuyoruz yeni aktivive ariyorum . renkleri öğretmem lazim ama nasıl yapcam ya. biliyo rengi de ayirt edemiyo.
Evdeyim bugün kafa izni yaptım.geç kahvaltı yaptım çok acıkmıştım 4 dilim ekmek yedim : ( kuaförde işim var onları haledebilirsem akşam olucak zaten
Balkonumda çay içiyorum
Sabah zaten 4 dilim ekmek yemişsin, akşam da kaçırma.. Kalabalık söz ortamında yemesen de dikkat çekmez hem
Yok hocam çay içiyorum su yerine geçer miŞimdiden sıfır verelim sana akşam zaten sözdesin
Yav uno denge ekmeği o kaden de kötü DeelSende okudun dimi 4 dilim DÖRT dilim yemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?