bu bikerem gaza getirme programlanma yarin gör senbeni
Gözlerimi al hayriş kör et beni ışığınla
Iyi iste zayiflayacagiz diye cirpiniyoruz :)
İyiyim hamdolsun bayram rehavetini atıyoruz topluca.
Sen neydirsin
ben bunu buldum allah benı ne etsın hıc bılemedım
ne karıştırıyon eski sayfaları...bugun yeni bi gün oturup üzülmek yerine hiç bişey olmamış gibi devam etme zamanı...bak hazır tekrardan herkesler burdayken sağlam bi başlangıç zamanı...bu laflar kendime aynı zamanda...
Ay ben de merak ediyom
nereye kadar gel,istim ona baktım zeyno sağlam sapasağlam olsun insallah şunu fark ettim ilk 30 kilo verdigimdede bu kiloda bırakıp kilo almıştım demekki bu kilolarda dikkat etmem lazım dönüm noktası buralar buralara gelince daha da asılmak lazımne karıştırıyon eski sayfaları...bugun yeni bi gün oturup üzülmek yerine hiç bişey olmamış gibi devam etme zamanı...bak hazır tekrardan herkesler burdayken sağlam bi başlangıç zamanı...bu laflar kendime aynı zamanda...
simdik olay ne cancagazi puanlama nedir aydinlat bu cahiliBu hafta sadece salı çarşamba perşembe olucak. Bizede alışma ve deneme süresi.
Hergaf.... 3 - 10 -
Şipşakçı... 3 - 9 -
Eboe...10 -10 -
Yolcu...8 - 10 -
Bonus... 5 - 0 -
Frida...7 - 5 -
Burhan... 0 - 0 -
Çakıl.... 5 - 0 -
Puanlama durumunu hatırlatayım.
Düzgün menü 5
Su 2
Spor 3 puan
Toplam 10
Not almaya başladım hepinizi.
@nisan34 nisan hanım sizde yazıcaksınız menü
@bengisu022 hanım sizde.
@Derin hanım sizde.
@burhan bekliyorum bugün mutlaka.
Umutsuzda olma lütfen üzgün insana hiç dayanamıyorum.
ISILDURU ne tatildi beee artık dön yeter bu kadar
Aynen kuzu en kolay yaptığım diyetbu seviyorum karatayi ve cok sevindim beraber asil alim inşallah :))))OGULCUKLARIM karataymı yapıcan yine bende öyle yapıcam da merak ettim :))
Simdik gün sonunda yaptıklarımızı yazıp puanlama yapi caz heee supermis aklınızı sevemHayriş bak burda yazmıştım.
Simdik gün sonunda yaptıklarımızı yazıp puanlama yapi caz heee supermis aklınızı sevem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?