Hele hele
Ay ben de merak ediyom
90 hatunları çatır çatır eriyecek uleeeeennnnnnnn
Puanı bizim takımda yapıyodu kaptan bizde ordan örnek aldık.
@MiuLego kaptanımın yüksek müsadesiyle.
Puanlamanın bu şekli bize has ama.
tatlım geçen aylarda yazmıştım bende miyom var. miyomlar büyüdü. regller zor geçiyor. çok şiddetli. 2 ay önce tahlil yaptırdım demir eksikliği çıktı. ferrum fort kullanıyorum ama diğer yandan da gidiyor. ondan mahvediyor beniAdet sendromu yaşıyosun fulya bunu bi danışsan mı?
Oh 7. Takim kaptanida bize destek olduysa bu is oldu demektir,haydin kizlar bize guvenenlerin guvenini bosa cikartmayalim.90 hatunları çatır çatır eriyecek uleeeeennnnnnnn
BU YAZI ÇITIR ZAYIF İNCE NARİN EFİL EFİL GEÇİRECEĞİZ DEĞİL Mİ KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRR
Bu yaz olmasa da diğer yaza eririz sayın kaptan90 hatunları çatır çatır eriyecek uleeeeennnnnnnn
BU YAZI ÇITIR ZAYIF İNCE NARİN EFİL EFİL GEÇİRECEĞİZ DEĞİL Mİ KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRR
Eboe sabahla akşam arasi hiç ara yapmiyor musun,ara derken,cay kahve felan içmiyor musunPerşembe menüsü
10:00
Şekersiz türk kahvesi
10:30
3 haşlanmış yumurta
2 kk beyaz peynir
1 kupa limonlu yeşil çay
16:30
2 kabak sote
1 kase yoğurt
3.5 lt su
30 dk yürüyüş
Sende hoşgeldin canim...inşallah kuzum artık dur diyelim
malesef ben 1 senemi çöpe attımama yapacak birşey yok hayıflanmak yerine toparlanmak lazım
Busene sıkıntılı gecti bonusum elhamdulillah rabim beterinden korusun atlttık gibi malesef moral bozukluguyla buzdolabında yasayan bır bünyemvar
sen nasılsın nasıl gectı emrenın sınavı kızlar nasıl
canımmmmmhosbuldum elifcim ınsallah kuzum benım her kılo alma seruvenim burdan uzakasınca oluyor malesef
unutulmamak ne güzel
hosbuldum frıdam nasılsın ınsallah verırısın sen ne kılollar verdın bende takılırım ınsallah peşinize
derincim geçmiş olsun ben kacırdımmı sankı tester ıyı gelmstı faan yoksa baska bırseyler demı oldu
allah rahmet eylesın hayat cedıyene kadar bıtıyor dun cok sevdıgım bır hocanın olum haberını adım bende onlar dolu dolu gıttıer allahım ben cok bosum dedım olmadık seylerı sıkıntı yapıp asıl dert etmem gerekenleri es geçiyorum malesef
bnen tansıyon hastası oluyord um onun yuzunden doktugum onca parada cabası bensakın derım hıcbulasma
kıyamam ınsallah bırdaha hıc olmaz nobet kaybolur gıder hastalık rabbım yadımcın olsun canımSende hoşgeldin canim...
Kızım bademcik enfeksiyonu ile soğuk havale geçirdi ...4.nöbette anlaşıldı epilepsi oldugu şu anda surup içiyoruz nöbette geçirmiyor şükürler olsunki...iki sene nöbet geçirmezse eğer hastalık bitmiş olacak ve ilaç bırakılacak....grip olmaması lazım ateslenmemesi lazım ama kış boyuda surekli gripti ateşliydi zor günler geçirdik canim...cok sukur bu günümüze
Yok abla yapmıyorum, sürekli suyum var yanımda ondan içiyorum. Zaten çay sevmem içmem pek..Eboe sabahla akşam arasi hiç ara yapmiyor musun,ara derken,cay kahve felan içmiyor musun
inşallah kuzum artık dur diyelim
malesef ben 1 senemi çöpe attımama yapacak birşey yok hayıflanmak yerine toparlanmak lazım
Busene sıkıntılı gecti bonusum elhamdulillah rabim beterinden korusun atlttık gibi malesef moral bozukluguyla buzdolabında yasayan bır bünyemvar
sen nasılsın nasıl gectı emrenın sınavı kızlar nasıl
canımmmmmhosbuldum elifcim ınsallah kuzum benım her kılo alma seruvenim burdan uzakasınca oluyor malesef
unutulmamak ne güzel
hosbuldum frıdam nasılsın ınsallah verırısın sen ne kılollar verdın bende takılırım ınsallah peşinize
derincim geçmiş olsun ben kacırdımmı sankı tester ıyı gelmstı faan yoksa baska bırseyler demı oldu
allah rahmet eylesın hayat cedıyene kadar bıtıyor dun cok sevdıgım bır hocanın olum haberını adım bende onlar dolu dolu gıttıer allahım ben cok bosum dedım olmadık seylerı sıkıntı yapıp asıl dert etmem gerekenleri es geçiyorum malesef
bnen tansıyon hastası oluyord um onun yuzunden doktugum onca parada cabası bensakın derım hıcbulasma
nihayet 3 defa 5 kata in çik sporumu yaptım su gibi oldum :)
öğleden sonra yapsam yarim saat felan yapsam iyi olucak merdiven sporumu...
hergün 3 defa 5 kata in çik yapsam haftada kaç kilo vericem
Hadi inşallah, o 69'u goreceksin bu sefer. Bende kaç aydir oyalanip durdum,takildi mi takiliyor bir yerde,kirmak lazim o direnciyeni bir başlangıç yapacağım Allahın izniyle. çok zaman kaybettim. artık şu 75 i görmek istiyorum. sonra da 69 uolmalı bu sefer. bu aralar artıdayım. kaç aydır 3 kilonun etrafında dön dolaş yoruldum. eylül sonu en azından 69 görünmeli...
kendime menü oluşturmaya çalışıyorum. ama bu sefer bol demir katkılı. miyom ve demir eksikliği olduğu için beslenmemi ona göre ayarlayacağım. önümüzdeki hafta yavaştan başlayacağım. birkaç günlüğüne şehir dışına gideceğim. orada nasıl ayarlarım bilmiyorum. sonra daha düzenli bir şekilde devam etmeyi düşünüyorum.haydi bismillah
Çok sıkı karataycisin demek, gidişatini iyi görüyorum, inşallah istediğin hedefe ulaşirsin çarçabukYok abla yapmıyorum, sürekli suyum var yanımda ondan içiyorum. Zaten çay sevmem içmem pek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?