Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Puanı bizim takımda yapıyodu kaptan bizde ordan örnek aldık.
@MiuLego kaptanımın yüksek müsadesiyle.

Puanlamanın bu şekli bize has ama.
90 hatunları çatır çatır eriyecek uleeeeennnnnnnn

BU YAZI ÇITIR ZAYIF İNCE NARİN EFİL EFİL GEÇİRECEĞİZ DEĞİL Mİ KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRR

Adet sendromu yaşıyosun fulya bunu bi danışsan mı?
tatlım geçen aylarda yazmıştım bende miyom var. miyomlar büyüdü. regller zor geçiyor. çok şiddetli. 2 ay önce tahlil yaptırdım demir eksikliği çıktı. ferrum fort kullanıyorum ama diğer yandan da gidiyor. ondan mahvediyor beni

90 hatunları çatır çatır eriyecek uleeeeennnnnnnn

BU YAZI ÇITIR ZAYIF İNCE NARİN EFİL EFİL GEÇİRECEĞİZ DEĞİL Mİ KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRR
Oh 7. Takim kaptanida bize destek olduysa bu is oldu demektir,haydin kizlar bize guvenenlerin guvenini bosa cikartmayalim.
Teşekkürler @MiuLego

O zaman gelsin menü(Perşembe)
Sabah 8.45
Bir bardak su,bir bardak limon,zencefil karişimli su
4 gun kurusu
İki yumurta,5-6 zeytin
Domates,salatalik, maydanoz
Avuç içinden az tost

Ara(8.45-15.30 arasi) şekersiz çay,kahve,3 gun kurusu

Akşam( 16.00)
İki kabak ve iki yumurtayla yapilmiş kabak sote+ yogurt
Bir bucuk saat sonra
Bir avuç cekirdek,iki ekşi erik,bir bardak yeşil çay,
Devami suyla olur,cok acikirsam yogurt kürü ( 3 kasik yogurt,zencefil,zerdeçal,tarçin)

Su 3 litre
Spor 40 dk yürüyüş

Perşembe menüsü

10:00
Şekersiz türk kahvesi

10:30
3 haşlanmış yumurta
2 kk beyaz peynir
1 kupa limonlu yeşil çay

16:30
2 kabak sote
1 kase yoğurt

3.5 lt su
30 dk yürüyüş
Eboe sabahla akşam arasi hiç ara yapmiyor musun,ara derken,cay kahve felan içmiyor musun

Sende hoşgeldin canim...
Kızım bademcik enfeksiyonu ile soğuk havale geçirdi ...4.nöbette anlaşıldı epilepsi oldugu şu anda surup içiyoruz nöbette geçirmiyor şükürler olsunki...iki sene nöbet geçirmezse eğer hastalık bitmiş olacak ve ilaç bırakılacak....grip olmaması lazım ateslenmemesi lazım ama kış boyuda surekli gripti ateşliydi zor günler geçirdik canim...cok sukur bu günümüze

Ilk güne rağmen çok fazla kaçamak yapmadım...kahvaltı kacamaksız geçti ..
Öğle kayinvalideye gittim orada küçük bir dilim kek yedim iki biber dolması ile sütlaç ve baklavaya elimi sürmedim....kekide yemesem iyiydi ama ilk gün diyelim...aksamada yemekli düğüne gidiyoruz ordada dikkat etmeyi düşünüyorum...

kıyamam ınsallah bırdaha hıc olmaz nobet kaybolur gıder hastalık rabbım yadımcın olsun canım

Eledim o zaman canım ^_^

nihayet 3 defa 5 kata in çik sporumu yaptım su gibi oldum :)
öğleden sonra yapsam yarim saat felan yapsam iyi olucak merdiven sporumu...
hergün 3 defa 5 kata in çik yapsam haftada kaç kilo vericem

Bende yapayım diyorum da üst katta ki teyzeyle karşılaşılsak fena

yeni bir başlangıç yapacağım Allahın izniyle. çok zaman kaybettim. artık şu 75 i görmek istiyorum. sonra da 69 u olmalı bu sefer. bu aralar artıdayım. kaç aydır 3 kilonun etrafında dön dolaş yoruldum. eylül sonu en azından 69 görünmeli...
kendime menü oluşturmaya çalışıyorum. ama bu sefer bol demir katkılı. miyom ve demir eksikliği olduğu için beslenmemi ona göre ayarlayacağım. önümüzdeki hafta yavaştan başlayacağım. birkaç günlüğüne şehir dışına gideceğim. orada nasıl ayarlarım bilmiyorum. sonra daha düzenli bir şekilde devam etmeyi düşünüyorum. haydi bismillah

Hadi inşallah, o 69'u goreceksin bu sefer. Bende kaç aydir oyalanip durdum,takildi mi takiliyor bir yerde,kirmak lazim o direnci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…