Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok sıkı karataycisin demek, gidişatini iyi görüyorum, inşallah istediğin hedefe ulaşirsin çarçabuk
Aslında karataycı değilim :) ama kahvaltıyı geç yapıyorum o yüzden 2 öğün yetiyo. Karatayı mantıklı buluyorum ama meyve yiyorum. Ortaya karışık bişeyler yapıyorum işte.. İnşallah hepimiz hedefimize ulaşırız..

Hadi inşallah, o 69'u goreceksin bu sefer. Bende kaç aydir oyalanip durdum,takildi mi takiliyor bir yerde,kirmak lazim o direnci
aslında bende fiziken takılmadı. ruhen takıldı. kafamı toplayamadım. 2-3 günden sonra bıraktım. uykusuzluk ve sürekli wc sıkıntısı da tabi büyük engel oldu. kafam hazır olmadığı için ısrarcı olmadım. bu sefer başarmak istiyorum. tek sorun bu seferki r.... dönemim çok zorladı beni. demir eksikliğim de çok. çok güçsüz bıraktı. haftaya 3-4 günlüğüne şehir dışına çıkıcam. belki o zamana toplarım kendimi. şu an kafamı kaldıracak halim çok çünkü.

Geçmiş olsun,evet vücuttaki eksiklik insani kotu etkiliyor ,tatil iyi gelecektir sana, iyi eglenceler

Hayırlı sabahlar,hayirli cumalar
Kilo bildirimi yapayim,hala odem var atamadim bir turlu ama bugun eksi gordum nihayet.
Eski kilom 103
Yeni kilom 102.5
Fark 500gr
Bugün okulun son günü kisir partimiz var,abartmadan yiyecem,sabahi o yuzden hafif geçistirdim.
Kahve
İki yaş incir( akşamdan beri aklimda,dayanamadim:)
Bir yumurta
Yarim salatalik
12 gibi biraz kisir yiyecem bol yesillikle olur değil mi kizlar,çok bozmamiş olurum

günaydin...
tartılmayı bugün unutmuşumm..
menümü yaziyorum tabi kötü menü oldu gerçi..
dün
pekmek pizzasi ( pekmek adini kendim verdim /yumurta yoğurt ve sucuk karışımı yapılan bir pizza)
çay
domestes.
öğlen
ezogelin çorbasi
kızartmalik
karpuz
yoğurt.
akşam (kaynanamgildeyim kayinpederin hastaneden çikti eve geldik çok şükür)
tarhana çorbasi
dolma salmasi
bide salata.
azicik makarna ekmek yok...
akşam spor yapmadim üstelik çok yorgundum kaynanamgilde akşam durmak bitmeyen geçmiş olsun misafirleri geliyo
kızımı anneme biraktim annem de yemek yapmıştı. ama kalamayiz dedim zahmet etmiş yapmş kabul edemedim gittm kaynanamgilde yedim kabul etmiycektim eşim annesini tutuyo.. bişey diyemedim be. anneme haksizlik ettiğimi düşündüm kayinpederimi merak ettiğim için yemek kabul etmedim.

Slm kizlar hayirli cumalar

Kaç aydır yazıyorum o 104 ü hasibe nasıl gebesin sen :)

Hasibe yettin ha
Kilo al gızııımmm
Allahım sanki ben gebeyim

Yaaaa tamam tamam kizmayin bu sefer 104 degil 103.6 kg yazalim

Gecen hafta 104
Bu hafta 103.6
Spor yok tatilde bol bol gezme var

bende gece yapanlardanim spor yaparken kızım da taklit ediyo bana sporunu
16 aylık kızım var.
aktivite ariyorum oyun oynamaya bayılıyor sıkılıyo illa oynuyor ben yoruluyorum yok oynuycak

Ben bir ara renkleri oynatmak icin soyle yapmistim rengarenk plastik tabaklar almistim mandallari renklerine gore o tabaklara atmistik ince motor becerisi biraz gelisincede tabaklarin kenarlarina mandallari takmistik ya da mandallari uc uca eklemistik

Himmmm seyyyyy biz azicik karsiyakada oturup birazcik birseyler icip sohbet ettik sadece bu arada ISILDURU nun telefonu bozuk bu yuzden internete giremiyormus

Gecmis olsun cnm

Merhabalar

İyisinizdir inşallah

Kilo bildirimim : 111.7

Bu kilom perşembe sabahki kilom. bu sabah biraz daha artım vardı onu yazmak istemedim. Dün kahvaltıyı geç yapınca biraz ekmek kaçırdım sonrasında bişey yiyesim gelmedi
. bu seferde akşam sözümüz vardı orda çayın yanına ikramlıklar yedim iyi geçmedi yanii

Benden haberler böyle umarım sizlerden daha iyi haberler vardır mesajlar çok birikmiş okuyamadım ama ilk fırsata geriye dönüp bakıcam size :)

Geçmiş olsun,evet vücuttaki eksiklik insani kotu etkiliyor ,tatil iyi gelecektir sana, iyi eglenceler
teşekkür ederim canım.

hadi hayırlısı olsun yeni başlangıçlar

Gecmis olsun cnm
teşekkür ederim

Sabah mesaj yazarken soracaktim unuttum dafi abladan haberi olan var mi uzun zamandir yok merak ettim

Montessori egitimleri oyunlarini takip etsene guzel etkinlikler oluyor

dün akşam lafını ettik eboe ile listeye ekleyelim mi napalım diye :) dedim sorayım fulyaya yarın dedim ben sormadan sen yazmışsın

Ben sana inanıyorum bırakmazsan yapıcaksın inşallah

saol canım benim. inşallah bu sefer olucak inançla azimle sabırla duayla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…