Aslında karataycı değilim :) ama kahvaltıyı geç yapıyorum o yüzden 2 öğün yetiyo. Karatayı mantıklı buluyorum ama meyve yiyorum. Ortaya karışık bişeyler yapıyorum işte.. İnşallah hepimiz hedefimize ulaşırız..Çok sıkı karataycisin demek, gidişatini iyi görüyorum, inşallah istediğin hedefe ulaşirsin çarçabuk
aslında bende fiziken takılmadı. ruhen takıldı. kafamı toplayamadım. 2-3 günden sonra bıraktım. uykusuzluk ve sürekli wc sıkıntısı da tabi büyük engel oldu. kafam hazır olmadığı için ısrarcı olmadım. bu sefer başarmak istiyorum. tek sorun bu seferki r.... dönemim çok zorladı beni. demir eksikliğim de çok. çok güçsüz bıraktı. haftaya 3-4 günlüğüne şehir dışına çıkıcam. belki o zamana toplarım kendimi. şu an kafamı kaldıracak halim çok çünkü.Hadi inşallah, o 69'u goreceksin bu sefer. Bende kaç aydir oyalanip durdum,takildi mi takiliyor bir yerde,kirmak lazim o direnci
Geçmiş olsun,evet vücuttaki eksiklik insani kotu etkiliyor ,tatil iyi gelecektir sana, iyi eglenceleraslında bende fiziken takılmadı. ruhen takıldı. kafamı toplayamadım. 2-3 günden sonra bıraktım. uykusuzluk ve sürekli wc sıkıntısı da tabi büyük engel oldu. kafam hazır olmadığı için ısrarcı olmadım. bu sefer başarmak istiyorum. tek sorun bu seferki r.... dönemim çok zorladı beni. demir eksikliğim de çok. çok güçsüz bıraktı. haftaya 3-4 günlüğüne şehir dışına çıkıcam. belki o zamana toplarım kendimi. şu an kafamı kaldıracak halim çok çünkü.
Kaç aydır yazıyorum o 104 ü hasibe nasıl gebesin sen :)
Hasibe yettin ha
Kilo al gızııımmm
Allahım sanki ben gebeyim
bende gece yapanlardanim spor yaparken kızım da taklit ediyo bana sporunu
16 aylık kızım var.
aktivite ariyorum oyun oynamaya bayılıyor sıkılıyo illa oynuyor ben yoruluyorum yok oynuycak
ISILDURU Bulamiyorum @YENA
Neydirsiiiz acaba :))
tatlım geçen aylarda yazmıştım bende miyom var. miyomlar büyüdü. regller zor geçiyor. çok şiddetli. 2 ay önce tahlil yaptırdım demir eksikliği çıktı. ferrum fort kullanıyorum ama diğer yandan da gidiyor. ondan mahvediyor beni
teşekkür ederim canım.Geçmiş olsun,evet vücuttaki eksiklik insani kotu etkiliyor ,tatil iyi gelecektir sana, iyi eglenceler
Selamun aleykum
hadi hayırlısı olsunHayırlı cumalar kızlar
Geçmişe bir sünger çekip yola hiç başlamamış gibi devam etmeliBugun milad olsun kurtulalım su yapışan kilodan ,can karatayima döndüm bugün O zaman gitsin su gereksizler
Kilom 164.3
teşekkür ederimGecmis olsun cnm
Bulamiyorum valla bakiyıorum kızimin en dikkat çektiği şey telefon.. bulduğumda ufacik parmaginda oynuyo
teknolojik hastasi çok seviyo ben uzak tutturmaya çalışıyorum vermiyorum eline. aktivive ariyorum 16 aylık tam öğrenme zamani
merhaba arkadaşlar
dün akşam lafını ettik eboe ile listeye ekleyelim mi napalım diye :) dedim sorayım fulyaya yarın dedim ben sormadan sen yazmışsın
Ben sana inanıyorum bırakmazsan yapıcaksın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?