şu 80 e çıkmıcam bir daha dedim yok olmadı yine çıktım. bu r.... yedi bitirdi beni
inşallah canım. daha ayarlı olucam.Bi sonrakine kadar iyi git inşallah en kötü sabit olursun belki o hafta. Hatta verebilirsin bile
Hayirli cumalar kizlar
Kilom 102.5
Ben de bildirim yapayım
Geçen hafta 105,2
Güncel 102,8
Fark -2,4
Spor 120 dk
Pazartesiye göre eksisin ama canım. Takımda böyle olabilir ama bizim tabloda eksi olacaksınBende sevimsiz bildirimimi yapayım.
Artım çoktu ancak bu kadarı gitti hepsi gidemedi.
Bayram sabahı sabittim 91.8 de
Bugün 92
Fark +0,2
% -0.22
Ben de bildirim yapayım
Geçen hafta 105,2
Güncel 102,8
Fark -2,4
Spor 120 dk
niye sevimsiz olsun ki sen böyle dersen biz ne edek...çok güzel yol katettin genede ediceksin bozma moralini...Bende sevimsiz bildirimimi yapayım.
Artım çoktu ancak bu kadarı gitti hepsi gidemedi.
Bayram sabahı sabittim 91.8 de
Bugün 92
Fark +0,2
% -0.22
Yaradı canım hatta bu akşam da mı kabak yesem diyorumelif harikasın kuzuukabak baya yaradı sana....
Sağol canım bende de bi huy var 10_15 kilo verince kendimi manken sanıp bırakıyorum diyeti.. Gerçeklerle yüzleşmek adına yazdım +42 yi bugün 42.5 oldu
Gördüğüme sevindim bırakma inşallah :)
O ismini altındaki yazıyıda değiştir 40 kiloyu yük etme gönlüne.
İlk hedefin inşallah 90 kilo olmak ondan sonrasına o gün bakarız birlikte.
Maşallah senin adına çok sevindim canim ikimizde aynı kilodayız darısı başımaBen de bildirim yapayım
Geçen hafta 105,2
Güncel 102,8
Fark -2,4
Spor 120 dk
Yettim :)Slm kizlar hayirli cumalar
Yaaaa tamam tamam kizmayin bu sefer 104 degil 103.6 kg yazalim
Gecen hafta 104
Bu hafta 103.6
Spor yok tatilde bol bol gezme var
Ben bir ara renkleri oynatmak icin soyle yapmistim rengarenk plastik tabaklar almistim mandallari renklerine gore o tabaklara atmistik ince motor becerisi biraz gelisincede tabaklarin kenarlarina mandallari takmistik ya da mandallari uc uca eklemistik
Himmmm seyyyyy biz azicik karsiyakada oturup birazcik birseyler icip sohbet ettik sadecebu arada ISILDURU nun telefonu bozuk bu yuzden internete giremiyormus
Gecmis olsun cnm
Ooo tatil kuşu hoşgeldin :) kaç kilo oldun???Yettim :)
Neden olmasın beraber yapabiliriz bak aynı kilodayız işte..Maşallah senin adına çok sevindim canim ikimizde aynı kilodayız darısı başıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?