Hosbulduk canimOoo tatil kuşu hoşgeldin :) kaç kilo oldun???
İyi yemişsin maşallahSlm kizlar nasilsiniz telim tamirde eski tele kaldim kilom kötü bir ay önce 77 yi gören ben bu sabah 84 idim frene bastim hadi Bismillah
Al ver sürekli. Ruhen yoruyor insanı. Ben de sıkıldım artık 79 la 81-82 arasında git gelim sürekli. çok mutsuzumSlm kizlar nasilsiniz telim tamirde eski tele kaldim kilom kötü bir ay önce 77 yi gören ben bu sabah 84 idim frene bastim hadi Bismillah
Afiyet olsun canım. Ama bu menüyle kilo veremezsin hatta kilo alırsınSelamlar
Cuma menum
Sabah 8.00
İki bardak su
Turk kahvesi
Bir yumurta
Salatalik
İki incir
Ara 12.30
1 tepeleme servis kaşığı kisir
Bir minik lokma kadayif dolmasi
Çay
Akşam 17.00
Yogurtlu semiz otu salatasi
Yesil salata
Bir küçük kase Findik,ceviz,kuru uzum karisimi
Çok minik bir lokma cevizli baklava
Bir avuç cekirdek
Çay
Ara 20.30
Bir incir,bir dilim kavun, bir parça karpuz
Bol meyveli bir gun olmus
Su 2.5 litre
Spor 25dk yürüyüş
Seminer yemeleri bittiğine göre sıkı bi şekilde başlıyoruz inşallah değil mi abla? Nacizane tavsiyem meyveyi mümkün olduğunca akşama bırakmamaya çalışalım.Selamlar
Cuma menum
Sabah 8.00
İki bardak su
Turk kahvesi
Bir yumurta
Salatalik
İki incir
Ara 12.30
1 tepeleme servis kaşığı kisir
Bir minik lokma kadayif dolmasi
Çay
Akşam 17.00
Yogurtlu semiz otu salatasi
Yesil salata
Bir küçük kase Findik,ceviz,kuru uzum karisimi
Çok minik bir lokma cevizli baklava
Bir avuç cekirdek
Çay
Ara 20.30
Bir incir,bir dilim kavun, bir parça karpuz
Bol meyveli bir gun olmus
Su 2.5 litre
Spor 25dk yürüyüş
Evet oyle gibi ama inan miktarlar cok azdiAfiyet olsun canım. Ama bu menüyle kilo veremezsin hatta kilo alırsınçok kalorili
EVEEET kayılıyorumkilolu olmak çok moral bozucuyediğin herşeyin hesabını yapıyorsun. yapmasan hemen artıya geçiyorsun
Ben az yediğini farkettim. bizim kilomuz fazla olduğu için, bu beslenme eksi olmasa bile artı olmaz diye düşünüyorumEvet oyle gibi ama inan miktarlar cok azdi
Tek pismanligim aksam yyedigim meyveler,tam tatile gectim bundan sonra daha dikkatli olacagim ins
Nasil da biliyorsun , evet oğlen yediklerim seminer yemegi idi,bir nevi donemin bitisi,tatile merhaba partisi,sonrasi spontane gelisti,akşam kabak detoksuna devam edecektim ama bir daveti geri çeviremedim. salata ve kuruyemişler oradan,ancak bu kadar dikkat edebildim. Akşamki meyveler tamamen benim hatam,olmamaliydi. Karatayda tek zorlandiğim meyve konusu. Helede meyvenin bol oldugu şu mevsim zorlaniyorum bu konuda. Halledecegim insSeminer yemeleri bittiğine göre sıkı bi şekilde başlıyoruz inşallah değil mi abla? Nacizane tavsiyem meyveyi mümkün olduğunca akşama bırakmamaya çalışalım.
meyve ye tabi. dün dediğim gibi ben de çoğu zaman meyveyi çıkartamıyorum sadece gündüz mümkünse kahvaltıda yada gün içinde bile tüketsek akşamdan daha iyi. biliyosun zaten sen, yaparsın, yaparız beraber hiç merak etme..Nasil da biliyorsun , evet oğlen yediklerim seminer yemegi idi,bir nevi donemin bitisi,tatile merhaba partisi,sonrasi spontane gelisti,akşam kabak detoksuna devam edecektim ama bir daveti geri çeviremedim. salata ve kuruyemişler oradan,ancak bu kadar dikkat edebildim. Akşamki meyveler tamamen benim hatam,olmamaliydi. Karatayda tek zorlandiğim meyve konusu. Helede meyvenin bol oldugu şu mevsim zorlaniyorum bu konuda. Halledecegim ins
İcime su serptin fridacigim. Ama yerinde saymamak icin daha dikkatli olmaliyiz, illaki gun icerisinde biseyler cikacak karşimiza hayir demek gerekir,zor da olsaBen az yediğini farkettim. bizim kilomuz fazla olduğu için, bu beslenme eksi olmasa bile artı olmaz diye düşünüyorum
Sabah sonrasi seni tutacak bir şey yememissin, sen de meyveye yuklenmissinBende yediklerimi paylaşayım sabah
3 dilim ekmek, 2 haşlama yumurta, peynir ve domates
Saat : 16:30 2,3 çukulata
Saat 17:00 yarım paket çiziii
Saat 20:30 4 kayısı, bir kase kiraz
Saçma bir gün oldu yine akşam yemeği yemiyim dedim geç olmuştu şimdi midem rahatsız
Birde şimdilerde yemek yerken değilde 1 saat sonrasında filan çok şişkinlik hissediyorum özelikle karbon yediğimde önceden böyle olmazdı bu bir rahatsızlık belirtisimi anlamadım
Su iki litreyi geçmemiştir
Yaz meyvalarını seviyorum sıcakta yemekte yiyesi gelmiyor insanın bazen akşam yemeği niyetine dondurma yediğimde oluyor biraz bağırsaklarımada iyi gelir diye düşündüm kabak kabak nereye kadar :)Sabah sonrasi seni tutacak bir şey yememissin, sen de meyveye yuklenmissin
Geçmiş olsun derin sıcaklarda zor olur alçı tekrar takıldı diyorsun daha öncede alçılımıydıHayırlı cumalar
Kilom 128.7
Sabah anneannemi doktora götürdüm kolu kırıldı alçı tekrar takıldı kontrolden sonra az önce eve gelebildim..Inşallah bildirim için geç kalmadım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?