Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Slm kizlar nasilsiniz telim tamirde eski tele kaldim kilom kötü bir ay önce 77 yi gören ben bu sabah 84 idim frene bastim hadi Bismillah
Al ver sürekli. Ruhen yoruyor insanı. Ben de sıkıldım artık 79 la 81-82 arasında git gelim sürekli. çok mutsuzum

Selamlar
Cuma menum
Sabah 8.00
İki bardak su
Turk kahvesi
Bir yumurta
Salatalik
İki incir

Ara 12.30
1 tepeleme servis kaşığı kisir
Bir minik lokma kadayif dolmasi
Çay

Akşam 17.00
Yogurtlu semiz otu salatasi
Yesil salata
Bir küçük kase Findik,ceviz,kuru uzum karisimi
Çok minik bir lokma cevizli baklava
Bir avuç cekirdek
Çay

Ara 20.30
Bir incir,bir dilim kavun, bir parça karpuz
Bol meyveli bir gun olmus
Su 2.5 litre
Spor 25dk yürüyüş

Afiyet olsun canım. Ama bu menüyle kilo veremezsin hatta kilo alırsın çok kalorili

Seminer yemeleri bittiğine göre sıkı bi şekilde başlıyoruz inşallah değil mi abla? Nacizane tavsiyem meyveyi mümkün olduğunca akşama bırakmamaya çalışalım.

Seminer yemeleri bittiğine göre sıkı bi şekilde başlıyoruz inşallah değil mi abla? Nacizane tavsiyem meyveyi mümkün olduğunca akşama bırakmamaya çalışalım.
Nasil da biliyorsun , evet oğlen yediklerim seminer yemegi idi,bir nevi donemin bitisi,tatile merhaba partisi,sonrasi spontane gelisti,akşam kabak detoksuna devam edecektim ama bir daveti geri çeviremedim. salata ve kuruyemişler oradan,ancak bu kadar dikkat edebildim. Akşamki meyveler tamamen benim hatam,olmamaliydi. Karatayda tek zorlandiğim meyve konusu. Helede meyvenin bol oldugu şu mevsim zorlaniyorum bu konuda. Halledecegim ins

meyve ye tabi. dün dediğim gibi ben de çoğu zaman meyveyi çıkartamıyorum sadece gündüz mümkünse kahvaltıda yada gün içinde bile tüketsek akşamdan daha iyi. biliyosun zaten sen, yaparsın, yaparız beraber hiç merak etme..

Bende yediklerimi paylaşayım sabah

3 dilim ekmek, 2 haşlama yumurta, peynir ve domates

Saat : 16:30 2,3 çukulata

Saat 17:00 yarım paket çiziii

Saat 20:30 4 kayısı, bir kase kiraz

Saçma bir gün oldu yine akşam yemeği yemiyim dedim geç olmuştu şimdi midem rahatsız

Birde şimdilerde yemek yerken değilde 1 saat sonrasında filan çok şişkinlik hissediyorum özelikle karbon yediğimde önceden böyle olmazdı bu bir rahatsızlık belirtisimi anlamadım

Su iki litreyi geçmemiştir

Ben az yediğini farkettim. bizim kilomuz fazla olduğu için, bu beslenme eksi olmasa bile artı olmaz diye düşünüyorum
İcime su serptin fridacigim. Ama yerinde saymamak icin daha dikkatli olmaliyiz, illaki gun icerisinde biseyler cikacak karşimiza hayir demek gerekir,zor da olsa

Sabah sonrasi seni tutacak bir şey yememissin, sen de meyveye yuklenmissin

Sabah sonrasi seni tutacak bir şey yememissin, sen de meyveye yuklenmissin
Yaz meyvalarını seviyorum sıcakta yemekte yiyesi gelmiyor insanın bazen akşam yemeği niyetine dondurma yediğimde oluyor biraz bağırsaklarımada iyi gelir diye düşündüm kabak kabak nereye kadar :)

Hayırlı cumalar
Kilom 128.7
Sabah anneannemi doktora götürdüm kolu kırıldı alçı tekrar takıldı kontrolden sonra az önce eve gelebildim..Inşallah bildirim için geç kalmadım...
Geçmiş olsun derin sıcaklarda zor olur alçı tekrar takıldı diyorsun daha öncede alçılımıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…