Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ne yapıyorsun demir eksikliği için ilaç alıyormusun ?

Şehir dışı nere deniz diyiver:)))

AAA ne güzel ben senin listelerini çok beğeniyorum Zaten sağlıklı oluyor paylaşırsan bende örnek alırım. demir eksikliği bendede oluyor genelde son zamanlar bir yıllın 6 ayı hep demir ilacı alır olduk kızımda içiyor ....

Tamam yazmışsın evet miyomunda etkisi vardır belkide Ferrum fort da kullanırken ekstra yoğun oluyor biliyorum

Yok canım nerde sen bu ara iyi gidiyorsun hadi, tabi bende uğraşıyorum bakalım bayrama 2 li bir rakam görürüz inşallah

inş diyeyim....

cuma menüm...

sahurda 1 yumurta büyük dilim peynir 5 tane erik....

iftarda bi kepçe lahana çorbası bi porsiyon taze fasulye....

sonrada kızlar yerken bi kaç patates cipsi tırtıkladım öyle...senede bir iki defa alıyoruzda canım çekti...

suyum 2,5 litre oldu
20 dakikada spor var....

E eboe bu hafta 80 dakika sporum var canım bildirim yapmadım galiba....

iftarda annemdeydim hemen sonrasında eve dönerken parka uğradık hava muhteşemdi çocuklar mutlu oldular bahaneyle bende yürüyüş yaptım perte çıktım gerçi ama alışırım inş...eve gelince dekoca bi tencere sarma sardım belim boynum fena artık yatmak istiyorum ama pişene kadar size bakayım dedim...yarında çok işim var dinlenmem lazım...

Derin geçmiş olsun canım...

Cuma

7:00
1 hurma türk kahvesi

12:00-13:40 arası

2 haşlanmış yumurta
2 kk tulum peyniri
10 zeytin,15 fındık
Domates, salatalık

18:00-19:00
1 tabak yoğurtlu kabak
10 tane kaju
10 tane badem
1 hurma

21:30
5-6 küçük üçgen parça karpuz

5 i bi yerde çay

2 litre su

Spor
70 dk tempolu
50 dk lesli
300 bölgesel

Güzel karataycigimmm menü muhteşem ama sanki galiba 21 de yenen meyve olmaz olmaz şeker onu sabaha almak lazım heee

Hadi işler bitmiş güle güle oturun eski azmin tabiki gelir yalnız eskisi kadar az yeme menülerini zenginleştir olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…