Yok canım nerde sen bu ara iyi gidiyorsun hadi, tabi bende uğraşıyorum bakalım bayrama 2 li bir rakam görürüz inşallahben geldimm...
kilom 108,2
pazartesi 109 du
bu frida bacı haftaya beni geçer sanki...
Ne yapıyorsun demir eksikliği için ilaç alıyormusun ?aslında bende fiziken takılmadı. ruhen takıldı. kafamı toplayamadım. 2-3 günden sonra bıraktım. uykusuzluk ve sürekli wc sıkıntısı da tabi büyük engel oldu. kafam hazır olmadığı için ısrarcı olmadım. bu sefer başarmak istiyorum. tek sorun bu seferki r.... dönemim çok zorladı beni. demir eksikliğim de çok. çok güçsüz bıraktı. haftaya 3-4 günlüğüne şehir dışına çıkıcam. belki o zamana toplarım kendimi. şu an kafamı kaldıracak halim çok çünkü.
AAA ne güzel ben senin listelerini çok beğeniyorum Zaten sağlıklı oluyor paylaşırsan bende örnek alırım. demir eksikliği bendede oluyor genelde son zamanlar bir yıllın 6 ayı hep demir ilacı alır olduk kızımda içiyor ....yeni bir başlangıç yapacağım Allahın izniyle. çok zaman kaybettim. artık şu 75 i görmek istiyorum. sonra da 69 uolmalı bu sefer. bu aralar artıdayım. kaç aydır 3 kilonun etrafında dön dolaş yoruldum. eylül sonu en azından 69 görünmeli...
kendime menü oluşturmaya çalışıyorum. ama bu sefer bol demir katkılı. miyom ve demir eksikliği olduğu için beslenmemi ona göre ayarlayacağım. önümüzdeki hafta yavaştan başlayacağım. birkaç günlüğüne şehir dışına gideceğim. orada nasıl ayarlarım bilmiyorum. sonra daha düzenli bir şekilde devam etmeyi düşünüyorum.haydi bismillah
Tamam yazmışsın evet miyomunda etkisi vardır belkide Ferrum fort da kullanırken ekstra yoğun oluyor biliyorumtatlım geçen aylarda yazmıştım bende miyom var. miyomlar büyüdü. regller zor geçiyor. çok şiddetli. 2 ay önce tahlil yaptırdım demir eksikliği çıktı. ferrum fort kullanıyorum ama diğer yandan da gidiyor. ondan mahvediyor beni
Yok canım nerde sen bu ara iyi gidiyorsun hadi, tabi bende uğraşıyorum bakalım bayrama 2 li bir rakam görürüz inşallah
Güzel karataycigimmm menü muhteşem ama sanki galiba 21 de yenen meyve olmaz olmaz şeker onu sabaha almak lazım heeeCuma
7:00
1 hurma türk kahvesi
12:00-13:40 arası
2 haşlanmış yumurta
2 kk tulum peyniri
10 zeytin,15 fındık
Domates, salatalık
18:00-19:00
1 tabak yoğurtlu kabak
10 tane kaju
10 tane badem
1 hurma
21:30
5-6 küçük üçgen parça karpuz
5 i bi yerde çay
2 litre su
Spor
70 dk tempolu
50 dk lesli
300 bölgesel
Hadi işler bitmiş güle güle oturun eski azmin tabiki gelir yalnız eskisi kadar az yeme menülerini zenginleştir olur muSelamun aleykum Hayirli sabahlar
Dün tam anlamıyla çiftliğe taşındım birhaftadır temizlemekle ugrasiyordum menu paylaşmadım çünkü cok düzensiz di artık bugün paylaşmaya başlarım
Inşallah eski azim gelir
83.9 idim gecen haftaİyi yemişsin maşallahgeçen hafta falan kaçtın hatırlıyo musun?
Bu son olsun madem fulyacim 74 hedef koydum kendime katil banaAl ver sürekli. Ruhen yoruyor insanı. Ben de sıkıldım artık 79 la 81-82 arasında git gelim sürekli. çok mutsuzum
Günaydın guzeller,
Tum hastalara şifa dilerim.
Geçmiş yapamadim , umarim herkes iyidir
Bonus masallah süper gidiyorsun 80 oldunmu ben yokken gızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?