Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Fridacim kızın nasıl oldu eli iyilestimi?

Dafiyi sormuştu biri hatirlamiyorum kim olduğunu, dafı koyde dönünce gelecek zira epey sısko olmuş öyle diyor görenler. .

cakil80 Thé handmaid's tale izliyormusun izlemiyorsan lütfen izle.

elifunda yeniden hosgeldin hatırlıyorum seni. Kaç kilosun. ?

Son düzenleme:
Spora ara verip başlamak ölüm yaaa

Tuvalete ay uy diyerek zar zor oturuyurum ..
Ve ramazanda karbonhidrat ağırlıklı beslenmek bana kilo kaybettirmesine rağmen genişletti ve bölgesel fazlalık oldu. Ne sagliksizmis şu basit karbonhidratlar..
Kamuspotu :)))

Bende dayak yemiş gibi uyandım gece lesli hareketler falan yordu iyice sabah yürüyüşe gidemedim.

Rahat yapabiliyorsunuz artık .
Ağrı olmuyor dimi ?

Hiç bırakma kuzum çok güzel olacak hersey .

Tabi daha rahat yapıyorum.
Yüsüztü yatıp mekik gibi yukarı kalkıyodum bel kuvvetlenmesi için onu baya zor yaparken şimdi rahat yapıyorum.

Sen neyle başladın are you fitness

Misafirim gelecek Benim hiç hazırlığım yok yerimden kalkasim da yok.

Ne hazirliycam bilmiyorum yemekmi yoksa 5 çayı şeklinde mi ..

Aksam kizimin pastasindan var onun yanına tuzlu birşeyler hazırlayabilirim sanırım :)

Tabi daha rahat yapıyorum.
Yüsüztü yatıp mekik gibi yukarı kalkıyodum bel kuvvetlenmesi için onu baya zor yaparken şimdi rahat yapıyorum.

Sen neyle başladın are you fitness

O dediğin hareketi hoca her defasında yaptırırken bel fıtığı arkadaşlar dikkatli yapsın diyor . Sonra da özellikle yapın çok faydalı ve güçlendirir diyor ..
Eferim doğru yoldasın :)

Hee plates ağırlıklı fitness yaptık yine . squuat mahfetti beni ördek gibi yürüyom :))

daha iyi olacak inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…