Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

çünkü beni çok kırıyorlar
her gören istisnasız aaa hamile misin diyor
çünkü göğüsler kücük bacaklar biraz ince
ama göbeğin maşAllahı var

inad ettim, daha fit olacağım

Onlara inat gidecek o hamile görüntü.
Üzme kendini

Bonus canım çok emek harcamissin listeler konusunda gerçekten.
Tekrar emeğine sağlık. E eboe senin de kuzum...büyük bir heyecan ve istekle uğraşmaya başladınız inşallah emeklerinizin karsiligini alırız hep beraber ..

Arkadaşlar, özelde sürekli bilgi alışverişinde bulunuyorlar neler yapalim babinda ve ciddi emek, zaman harcıyorlar ...
Bize sadece düzenli paylaşım ve bildirim yapmak kalıyor güzel bir sinerji yakalamışken bunu iyi degerlendirelim. Sizlerde destek olun emi....

Ben eylulde başladım platese . Aynı dönem 130 kiloyla başlayan bir üye dün ki ölçüm de 103 geldi.. öylesine ince görünüyor ki anlatamam. .

Bence uzman eşliğinde başlayabilirsin...
Zaten plates ilk önce tedavi amaçlı başlanmış..

Çok doğru söylüyorsun, Bonus ve E eboe arkadaslarimiz çok uğraşiyor,sağolsunlar, bizecde onlara destek vermek kaliyor,hem bu kendi iyiliğimiz içinde gerekli,ben menu yazmayi pek sevmesemde gayret edip yazacagim,kurallara uyacagim. Teşekkürler Bonus E eboe
Ve YENA

Hemen ilk işim pilatese kaydolmak o zaman. Teşekkür ederim

Mutlu haftasonları diliyorum..

Listeler efso olmuş. Emeğinize sağlık. .

OGULCUKLARIM hosgeldin kuzum ne çok sevindim seni gördüğüme bir daha gitme lütfen .
Canımmmhosbuldum yenam ınş gitmem öyle guzel hareketlendirmisler grubu cankizlarellerine saglik

Uyanıkgillerin hayriye

1 mil lesli yap üstüne merdiven çık 5 dk onu sayarızda gün içinde in çık sayılmaz tabiki.
Sana yorucu olur hareket olurda egzersiz gibi olmaz.

Ay Allah akıl vermiyoki bana
Sabah betüle kahvaltı yaptırdım, günlük rutin ev işlerine başladım, bi anda kendimi alt üst olmuş bi evin içinde buldum, şurayı da düzelteyim, şunu da yapayım derken şu saat olmuş Neyse ev mis gibi oldu

Ama kahvaltı yalan oldu.. Şimdi de lahmacun söylediler, ben de 1 yada 2 tane yiyeceğim, akşam da bişey yemem, 9 gibi yoğurt kürü yaparım inşallah..

Çok güzelmiş canım..
Kamu spotunu yediğim.. Bizi yalnız bırakma, sen bizim anamızsın
E eboe annen nasıl oldu canım. Daha iyi olduğunu biliyorum da yine de sorim dedim belki merak eden arkadaslar vardır :)
iyi ablacım çok şükür, biraz ağrısı oluyo ama normal tabi.. Yürümeye çalışıyo işte evin içinde..

Ben saçma menümü şimdiden vereyim.. Daha bişey yemicem çünkü..
Bu menüyle artıya geçmem büyük ihtimalle ama sağlıksız oldu..
Akşam yapacaklarımı da yazdım, şayet yazıp yapamadığım yada ekstra yediğim bişey olursa yazarım.
------------------
Cumartesi menüsü

09.00
1 bardak limonlu su

16.00
2 lahmacun
Salata

21.00
Yoğurt kürü
1 kupa Yeşil çay

3 mil leslie 45 dk
3 lt su..

Gözüm bozulacak birine engelle dedim ama çözemedim inşallah kim sey engellememisimdir
Menumu paylaşalım
Sabah 9.30
2 yumurta
7 zeytin
Bol peynir
Domate ssalatalık
1 cay bardağı bademfin

1 gibi 1 bardak ayran
Akşam 4 30
2 tane karniyarik
3-4 kaşık yesil fasulye
Salata
Cacık
Su 2.5 geçiti daha yatanakadar içerim
Spor yok

Güzel hayrişim ama akşamın çok erken değilmi?
Kahvaltına süt ekleyebilirsin.
Yatana kadar azda olsa spor yapabilirim dersen puanlamayı sonra yapalım.

demi zeynom aslında sayılması lazım yani ağır hartelci gibiyim zaten

Zeyno seni engelledim herhalde bu nasıl kalkacak

nerde nasıl...

ohh sefan olsun temizlik sonrası bende bi huzurlu oluyorum ki sorma...bende arka balkon camı hariç bütün camları sildim kollarım kalkmıyo daha orayıda kandırabilirsem eşim siler belki akşama...aşırı sinek var camlara cırtlı sineklik yapıştırcam temiz olsunlar istedim...he bide bütün gün başka bişey yemediğine göre 2 lahmacun iyi bence sadece rutinine göre sağlıksız sayılabilir....

Sen beni göre bildigine göre yapmamisim birşeyler demekki başka biseydi tel bozdu tabletten giriyordu onuda hiç anlamıyorum cahillik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…