- 28 Eylül 2015
- 5.428
- 15.298
- 248
Çok istikrarlisin canım :)
İyiyim şükür,sen nasılsın. Ben de ozledim seni,artik buralardayim malum tatil basladi beklerim efenim:))
çünkü beni çok kırıyorlar
her gören istisnasız aaa hamile misin diyor
çünkü göğüsler kücük bacaklar biraz ince
ama göbeğin maşAllahı var
inad ettim, daha fit olacağım
YENA benim yuzme işi güme gitti,erteletmistim,tarihi kacirinca uyeliğim yandi,tekrar girmek içinde sira varmiş,velhasil yuzme yerine pilates koymayi düşünüyorum,yurume ve pilates ne dersin uygun olur mu bu kilo için,kol ve bacagimdaki agrilar tam geçmedi ağir spor yapamam
Çok doğru söylüyorsun,Bonus canım çok emek harcamissin listeler konusunda gerçekten.
Tekrar emeğine sağlık. E eboe senin de kuzum...büyük bir heyecan ve istekle uğraşmaya başladınız inşallah emeklerinizin karsiligini alırız hep beraber ..
Arkadaşlar, özelde sürekli bilgi alışverişinde bulunuyorlar neler yapalim babinda ve ciddi emek, zaman harcıyorlar ...
Bize sadece düzenli paylaşım ve bildirim yapmak kalıyor güzel bir sinerji yakalamışken bunu iyi degerlendirelim. Sizlerde destek olun emi....
Hemen ilk işim pilatese kaydolmak o zaman. Teşekkür ederimBen eylulde başladım platese . Aynı dönem 130 kiloyla başlayan bir üye dün ki ölçüm de 103 geldi.. öylesine ince görünüyor ki anlatamam. .
Bence uzman eşliğinde başlayabilirsin...
Zaten plates ilk önce tedavi amaçlı başlanmış..
CanımmmMutlu haftasonları diliyorum..
Listeler efso olmuş. Emeğinize sağlık. .
OGULCUKLARIM hosgeldin kuzum ne çok sevindim seni gördüğüme bir daha gitme lütfen .
Uyanıkgillerin hayriye
1 mil lesli yap üstüne merdiven çık 5 dk onu sayarızda gün içinde in çık sayılmaz tabiki.
Sana yorucu olur hareket olurda egzersiz gibi olmaz.
Çok güzelmiş canım..
Gece bu güzelliğe denk gelmişim. Hayret nasılda daha önce görmemişim.
İnsan ruhu bazen bu şarkılara saklanıyor.
Benimde kendimi saklayasım geliyor
Kilpteki herşey, her insan, her farklılık, gerçek olamayacak kadar güzel.
YENA
E eboe
@Nur1835
@Amethyst_1
Kamu spotunu yediğim.. Bizi yalnız bırakma, sen bizim anamızsınSpora ara verip başlamak ölüm yaaa
Tuvalete ay uy diyerek zar zor oturuyurum ..
Ve ramazanda karbonhidrat ağırlıklı beslenmek bana kilo kaybettirmesine rağmen genişletti ve bölgesel fazlalık oldu. Ne sagliksizmis şu basit karbonhidratlar..
Kamuspotu :)))
Bonus canım çok emek harcamissin listeler konusunda gerçekten.
Tekrar emeğine sağlık. E eboe senin de kuzum...büyük bir heyecan ve istekle uğraşmaya başladınız inşallah emeklerinizin karsiligini alırız hep beraber ..
Arkadaşlar, özelde sürekli bilgi alışverişinde bulunuyorlar neler yapalim babinda ve ciddi emek, zaman harcıyorlar ...
Bize sadece düzenli paylaşım ve bildirim yapmak kalıyor güzel bir sinerji yakalamışken bunu iyi degerlendirelim. Sizlerde destek olun emi....
Gözüm bozulacak birine engelle dedim ama çözemedim inşallah kim sey engellememisimdir
Menumu paylaşalım
Sabah 9.30
2 yumurta
7 zeytin
Bol peynir
Domate ssalatalık
1 cay bardağı bademfin
1 gibi 1 bardak ayran
Akşam 4 30
2 tane karniyarik
3-4 kaşık yesil fasulye
Salata
Cacık
Su 2.5 geçiti daha yatanakadar içerim
Spor yok
demi zeynom aslında sayılması lazım yani ağır hartelci gibiyim zaten
Zeyno seni engelledim herhalde bu nasıl kalkacak
Ay Allah akıl vermiyoki bana
Sabah betüle kahvaltı yaptırdım, günlük rutin ev işlerine başladım, bi anda kendimi alt üst olmuş bi evin içinde buldum, şurayı da düzelteyim, şunu da yapayım derken şu saat olmuşNeyse ev mis gibi oldu
Ama kahvaltı yalan oldu.. Şimdi de lahmacun söylediler, ben de 1 yada 2 tane yiyeceğim, akşam da bişey yemem, 9 gibi yoğurt kürü yaparım inşallah..
Sen beni göre bildigine göre yapmamisim birşeyler
nerde nasıl...
ohh sefan olsun temizlik sonrası bende bi huzurlu oluyorum ki sorma...bende arka balkon camı hariç bütün camları sildim kollarım kalkmıyo daha orayıda kandırabilirsem eşim siler belki akşama...aşırı sinek var camlara cırtlı sineklik yapıştırcam temiz olsunlar istedim...he bide bütün gün başka bişey yemediğine göre 2 lahmacun iyi bence sadece rutinine göre sağlıksız sayılabilir....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?