dün çok yoruldum yemek yap bide beni al beni al kucak isteyen kız.. kucagimda gezdiriyorum saklambaç oynuyoruz iyice anneci oldu:) eşimle film keyfi yaptık .kaptan america serisini bitirdik yenilmezlerin tüm serisini merak ediyorum:)090.9 eksi ise ölçülü yediğin için eski görmen normal.
Ama çok karbonhidrat ağırlıklı olmuş dün.
Çorbalar ekmek yerine geçiyor.
Şehriye çorbası mercimek çorbası güzelde ezogelin fena.
Mercimek+pirinç+bulgur+un.
Çok az tercih etmek lazım hatta hiç yememek lazım bi süre.
Öğlen çorbalı patatesli madem akşam niye patates yiyosun
Öğlen böyle olursa akşam mutlaka protein yoğurt yada sebze yoğurt olsun ki dengelemiş olasın.
Yoksa başka yemek sadece çorba mor lahana daha iyi olurdu.
Garnitürlü yemek çorbadam daha ağır.
Menün 2
Suyun 2
Sporunda az olduğu için 2
6 puan
Sporda 100 kez lesli neydi onu anlamadım?
Leslini en azı 15 dk
dün çok yoruldum yemek yap bide beni al beni al kucak isteyen kız.. kucagimda gezdiriyorum saklambaç oynuyoruz iyice anneci oldu:) eşimle film keyfi yaptık .kaptan america serisini bitirdik yenilmezlerin tüm serisini merak ediyorum:)0
bende farkindayimö ezogelin çorbasi işyerinde veriliyor.
yemek listesi asılmıyor sürekli makarna pilav.. yemicem onlari..
bugün kahvaltımı iyi ettim.:)
sütlü sahanda yaptım.domates peynir çay yerinde pekmez çayı içtim kan yapsın diye..
Masallah hayris kahvaltıyi kapip gelmişin ben yataktan bildiriyorum hala kalksam bir kahve icsem ayilsam, yeterli kahvaltin belki ince biber roka falan eklenebilirGunaydinkızlar
3 te yumurtam var yanında süt gine alamadimayran icerim belki bonuscanim ekleyimmi dahaEki Görüntüle 2161664
Kiz ben agnamadim neye gore puanlama bana bi diyiver uzak kaldim iki hafta puanlama şeysi çıkmışNerdesin sentamda sıfırları yazıyodum senin adının yanına
Gunaydinkızlar
3 te yumurtam var yanında süt gine alamadimayran icerim belki bonuscanim ekleyimmi dahaEki Görüntüle 2161664
Kiz ben agnamadim neye gore puanlama bana bi diyiver uzak kaldim iki hafta puanlama şeysi çıkmış
biberi bahçeye gidip toplamaya edindimMasallah hayris kahvaltıyi kapip gelmişin ben yataktan bildiriyorum hala kalksam bir kahve icsem ayilsam, yeterli kahvaltin belki ince biber roka falan eklenebilir
Anlatmasi zor zaar :))Ohooooo
Anlatmasi zor zaar :))
Puanlama durumunu hatırlatayım.
Düzgün menü 5
Su 2
Spor 3 puan
Toplam 10
Not almaya başladım hepinizi.
@nisan34 nisan hanım sizde yazıcaksınız menü
@bengisu022 hanım sizde.
@Derin hanım sizde.
@burhan bekliyorum bugün mutlaka.
Umutsuzda olma lütfen üzgün insana hiç dayanamıyorum.
ISILDURU ne tatildi beee artık dön yeter bu kadar
Vallaha nedenle gülşen hak ettim okadar çok yiyemiyorum ben ya aklına da gelmeyi bişey kaynağa ekmeği batiracan yiyecen tadı çıkacak heeeDomatese zeytinyağ gezdir bide daha doyurucu bir peynir olursa daha iyi olur.
Yeşillik eksik tabiki ama hergün yiyosan bişey olmaz bi günden.
Süt yoğurt eklenebilir varsa sütün kaymağı falanda olur 1 çorba kaşığı falan.
Ula sende nasıl süt olmaz neremle güleyim :)
Karatay grubunu biliyosundur hayriş az görmedik ordaki kahvaltıları.
Vallaha nedenle gülşen hak ettim okadar çok yiyemiyorum ben ya aklına da gelmeyi bişey kaynağa ekmeği batiracan yiyecen tadı çıkacak heee
Tamam bebukum sinirlenme şimdilik burdayım tatile ara verdim acık zayiflayim dedim puanmala kolaymis hadi başlayalım
Hakkaten hayris süt nasil yok bacim ciftlikteyim diyosun ben eve aldigim sütün kaymagini kendim tüketiyorum cocuklar hicc sevmiyorVallaha nedenle gülşen hak ettim okadar çok yiyemiyorum ben ya aklına da gelmeyi bişey kaynağa ekmeği batiracan yiyecen tadı çıkacak heee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?