Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

dün çok yoruldum yemek yap bide beni al beni al kucak isteyen kız.. kucagimda gezdiriyorum saklambaç oynuyoruz iyice anneci oldu:) eşimle film keyfi yaptık .kaptan america serisini bitirdik yenilmezlerin tüm serisini merak ediyorum:)0
bende farkindayimö ezogelin çorbasi işyerinde veriliyor.
yemek listesi asılmıyor sürekli makarna pilav.. yemicem onlari..
bugün kahvaltımı iyi ettim.:)
sütlü sahanda yaptım.domates peynir çay yerinde pekmez çayı içtim kan yapsın diye..

Son düzenleyen: Moderatör:
diyetin en temelli şey :SU..
suyu içince tüm vucudu temizler... rahatlatir hafifletir ben bunu denemeye çalışıyorum...
spor da önemli elimden geldiği kadar yapmaya çalışıyorum...
yemegi ölçülü sekilde yemeye çalışıyorum. bazen fazla kaçiriyorum. :/

İşte yazarak düzenliyoruz canım bazen yerken az gibi geliyo yazınca farkediyoruz.

Başladın yazmaya bırakma inş.
Küçük çocukla herşey daha zor olur iyi bilirim.
Böyle böyle kendi yanlışlarımızı düzelticez inş

Gunaydinkızlar
3 te yumurtam var yanında süt gine alamadimayran icerim belki bonuscanim ekleyimmi dahaEki Görüntüle 2161664

Domatese zeytinyağ gezdir bide daha doyurucu bir peynir olursa daha iyi olur.
Yeşillik eksik tabiki ama hergün yiyosan bişey olmaz bi günden.
Süt yoğurt eklenebilir varsa sütün kaymağı falanda olur 1 çorba kaşığı falan.

Ula sende nasıl süt olmaz neremle güleyim :)

Karatay grubunu biliyosundur hayriş az görmedik ordaki kahvaltıları.

Vallaha nedenle gülşen hak ettim okadar çok yiyemiyorum ben ya aklına da gelmeyi bişey kaynağa ekmeği batiracan yiyecen tadı çıkacak heee

Vallaha nedenle gülşen hak ettim okadar çok yiyemiyorum ben ya aklına da gelmeyi bişey kaynağa ekmeği batiracan yiyecen tadı çıkacak heee

Ara sıra yaparık onu hele dur şimdi :)
Eğer kaymakta aklına ilk ekmek geliyosa yımırtana falan koy maksat tüketmek.
Yena diyodu tok tutuyor diye.

Hakkaten hayris süt nasil yok bacim ciftlikteyim diyosun ben eve aldigim sütün kaymagini kendim tüketiyorum cocuklar hicc sevmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…