Sağol canim. İyi keyif yaptim.Spor için dun tesise gittim görüştüm,net uzerinden kayit olunuyormuş ve odeme yapiliyormuş. İki ay once sistem oyle degildi. Bugun uye olayim dedim,odeme kismininda sikinti cikti,internete kapaliymis kartim,olmadi, kızı bekliyorum,bu akşam hallederiz ins. Haftada uç gun bir saat şeklinde seanslar.
Şimdi yemek yedim,biraz sindireyim ben de cikacam yürüyüşe. 19 .00 - 19.30gibi çikarim,hem ev ahaliside gelmiş olur.
Afiyet olsun, çay ve kahve olmadan gün geçmiyor sanki.Ben de çayımı içiyorum balkondayim Ohh miss. ..
Bugün hiç çay icememistim işyeri dahil.. sabah karpuz peynir yeyip çıktım gün için de yogundum hep disaridaydim kahve dahi içmedim o yüzden başım fena tuttuydu şimdi geçti kendime geldim yahu :)
Oglanin arkadaşı var Playstation oynuyorlar öylesine gürültülülerki pofff..
Afiyet olsun, çay ve kahve olmadan gün geçmiyor sanki.
Çocuklarin donemleri oluyor,benimkiler bitirdi o donemi,şimdi yabanci dizi,film izleme donemindeler. Allah sağlik versin,canlari sağolsun.
Evet sen de benim gibi arayı çok açmişsin:) Benimkilerin arasinda da 8 yaş var.Benimkiler iki farklı dönem de olduğundan :)
10 yaş var aralarında biliyorsun ..
Kızla bahsettiğin filmler vb oğlan da işte böyle :)
Zaman hızla geçiyor valla öyle böyle büyüyorlar...
Evet sen de benim gibi arayı çok açmişsin:) Benimkilerin arasinda da 8 yaş var.
Senin oğlan 6. Sinif mi?
Evet,şuan icin bişey yok,millet arabalarin üstünü halilarla kapatmiş,onlari gorunce korktum birazhergaf canım sen istanbuldamisin? Yürüyüşe çıkıcam dedin ya . Dikkatli ol hava muhalefetinden dolayi . Dolu yağacak demişti Meteoroloji
Oo daha kuçuk kuzuymuş, olsun sonrasinda guzel oluyor,kuçukler , yaslaninca yanimizda kalmiş oluyorlarYok canım 2008 li 10 yasin da ..
Daha yolun çok basindayiz. .
Ben tembellik yaptım çocuk yapma konusunda :)
Evet buradaydım ama aktif değildim.Kuru kayısı veya kuru incirin arasına koyup tuketiyorum kaymak varsa... çok güzel oluyor kahve yanına çay yanına :)
Hoşgeldiniz
Öncesinde burdamiydin hatırlayamadım.
Akşami biraz az buldum,erkende yemissin,tavugu biraz fazla yeseydin ya da yoğurt ayran koysan iyi olurdu sanki.İyi akşamlar
Salı
7:30
Çay, kahve,
2 minik tatsız hurma
10 fındık
10:30-11:30
2 haşlanmış yumurta
4 kk kadar kaşar beyaz tulum karışık
4 ceviz, domates, salatalık
16:30
Sulu köftenin suyundan içtim çorba gibi
Yarım kaseden biraz fazla
2 tane köftesinden
1 küp parça tavuk
Su 1,5 litre biraz daha içmeye çalışırım
Spor yürüyüşe gidicem yağmur olursa lesli yaparım yazarım.
Bak sen afacana. Allah korumuş kendine de zarar verebilirdislm arkadaşlar bugün zor bi gün geçirdim oğluşum saolsun ütüyle halıyı yaktı neyseki ev yanmadan yetiştim
menü vereyim
sabah
şekersiz türk kahvesi
kahvaltı
7 zeytin
1 domates 1 salatalık
2 yumurta
öğle
1.5 kupa süt
akşam
tavuklu salata
spor
150 ip
75 squat
saatlercede ev işi yaptm spordan sayılırsa
su
2.5 litre
Akşami biraz az buldum,erkende yemissin,tavugu biraz fazla yeseydin ya da yoğurt ayran koysan iyi olurdu sanki.
Bende yürüyüşe cikmistim,yagmur yagmaya basladi 20 dk sonra eve gectim korkumdan,dolu yağacak diye ama yağmadi . Evde de bi 20 dk daha yaptim:)
çok teşekkür ederim inşallah çabuk veririm.Bak sen afacana. Allah korumuş kendine de zarar verebilirdi
Menun gayet guzel,akşam bi ayran yogurt koysan mi diye dusundum ama onlarda etin demirini öldürüyor. Gayet iyi gidiyorsun,çabuk vereceksin gibi kilolari,maşallah
İyi akşamlar
Salı
7:30
Çay, kahve,
2 minik tatsız hurma
10 fındık
10:30-11:30
2 haşlanmış yumurta
4 kk kadar kaşar beyaz tulum karışık
4 ceviz, domates, salatalık
16:30
Sulu köftenin suyundan içtim çorba gibi
Yarım kaseden biraz fazla
2 tane köftesinden
1 küp parça tavuk
Su 1,5 litre biraz daha içmeye çalışırım
Spor yürüyüşe gidicem yağmur olursa lesli yaparım yazarım.
slm arkadaşlar bugün zor bi gün geçirdim oğluşum saolsun ütüyle halıyı yaktı neyseki ev yanmadan yetiştim
menü vereyim
sabah
şekersiz türk kahvesi
kahvaltı
7 zeytin
1 domates 1 salatalık
2 yumurta
öğle
1.5 kupa süt
akşam
tavuklu salata
spor
150 ip
75 squat
saatlercede ev işi yaptm spordan sayılırsa
su
2.5 litre
Hayırlı akşamlar
Migren geliyorum diyor esir almadan yazayım yediklerini
Sabah
3 yumurta
7 zeytin
Peynir
Domates salatalık
Kuruyemiş
Akşam
5 köfte
Salata
Yoğurt
Çocuklar dondurma almış 2 kaşık ondan yenidir dayanamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?