Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

haftasonu giremiyorum kkyehaftasonu için pzt günü komple yazarim artık.

Yarım lahonun üstüne kısır çok çok biliyosun zaten. Onu yemesen yumurtayla iyi sayılırdı yine.

Menün 3
Suyun 2
Sporun yok

5 puan

Ben geldiiiiimmm:)aydin olsun gününüz

Hepiniz iyisinizdir umarim,ben tadilat vs derken oldukca yogun günler gecirdim gecirmeyede devam ediyorum..Evimizde hala bi düzen yok,yakin zamanda da olacaga benzemiyor bu yazi böyle gecirecegiz sanirim..
Beslenmeme elimden geldigince dikkat ediyorum,spor konusunuda oturtabilirsem cok mesud oluciiim:)

Topik canlanmis eski gibi ne güzel,alinan kararlarda cok muhtesem@Bonus E eboe varolasiniz kizlar

Özlemisim buraya yazmayi..

Tostu azaltip yerine ymurta koyarsan daha doyurucu olur. Genelde akşama yukleniyorsun . Sabah ve oğlenlerin kuvvetli olsun canim. İşin hareketli,diyetine de dikkat edersen kilo verirsin diye düşünüyorum.
Ah ah eski bir tatli müptelası olarak o kadar dayanabiliyorum,her dolabi açişimda koca bir tepsi tatliyla karşilaşmak işkence benim için,neyseki oğlum bitirdi:))

Sabah,
1 boyoz
1 yumurta

Ara,
Kahve
2 hurma

Öğle,
Karpuz
peynir

Akşam,
Karpuz
Peynir

Ara,

Ayran
3 ceviz

Yürüyüş 70 dk.
Yazin en guzel meyvesi karpuz, tatli tatli,sulu sulu,oh mis, afiyet olsun,bizim yerimizede ye. Karatay teyze cıs diyo bize
Bi fincan hibiskus dah sonra bir arada kayısı çayı içtim 2litrede su nefes alıcak yerim yok ama sahur için bişey yemeliyim yatarsam bi daha kalkamam bilemedim ne yapsam
Allah kabul etsin,bu uzun ve sicak gunlerde tutuyorsun, maşallah

Hamaratligi da elden birakmiyorsun. Bugün de kalsin temizlik dememissin. Ev ahalisini doyurmuşsun, anne olunca en yalapşap bu kadar oluyor değil mi, kapıyı çekip gidemiyorsun evden. Ben de bugün keyif yapiyorum, evde kimse yok,herkesi ben uğurladim ben evdeyim,özlediğimiz bir durum:) tabii bir kac saat sonra araba kabak olacak,kaldiğimiz yerden devam:))
Geçmiş olsun kuzuya, sen de hakkını helal et,o kadar işinin gücünün,sıkıntının arasinda bizim için uğrasiyorsun.
Benim pazar pazartesi menüleri 0 puan, yazmayacağım, hatırlayamayacağım kadar çok yedim. Canım sıkkındı hala sıkkın. Siz bana bakmayın, toparlanacağım..
Canin sağolsun,olur o kadar tokezlemeler,toparlarsin sen
E eboe kafalarımızı birbirimize çarpalım kıvılcım çıkaralım mı?

Geçmiş olsun betüşe. Bende aynen öyle yazıyorum.
Bak boyle yapin,oturun bi dinlenin, sakinleşin
Gunaydinkızlar
3 te yumurtam var yanında süt gine alamadimayran icerim belki bonuscanim ekleyimmi dahaEki Görüntüle 2161664
Guzel görünüyor,Eklersen iyi olur.
biberi bahçeye gidip toplamaya edindim
Ay sakın erinme,dalindan yemeye hsret biri olarak benim icinde ye
Akşam biraz abartmamis misin ışılduru. Saat erken ordan belki kurtarabilirsin:)
Hoşgeldin,biz de seni ozledik. Tadilat isi zordur,hele de evin icinde otururken,bitince guzel olur ama. Kolay gelsin canim,kosturmak zayiflamana yardimci olacaktir. Bu arada kac kilo oldun sen

Bak sabahi guzel başlamişsin,geriside guzel gelecek inşallah,artilarda geldiği gibi gider,daha yerleşmemistir onlar:)

öğlen yemeginde bulgur pilav vardi dokunmadim... iki ince dilim ekmek yedim maalesef...
ekmegin ölçüsünü kaçiriyorum galibaa..
şehriyeli yogurt çorbasi vardi. (makarna gibiydi şehriyede makarna...)
nohut yemek vardi.. çok güzel yapıyolar valla.
spor yapmadim sicakta yürüyesim yok. geziniyom işte.
yemekler mi agir ne uykum var

oyyy ne cok ne güzel şeyler yazmışsın bonuscanım, sırf bu ilginden dolayı kilo vermeliyim gibi geliyor
diyetisyeni neden bıraktığımı yeniden anladım

hepsini not alıyorum ...

wayy beni çmzen can grup başkanlarım
daha dikkatli olacağım inşAllah
hepsi bu evib boş halindeydi

uzun zamandır yoktum ama o sırada da 4 kilo verdim. Çok mutluyum. bugünde 2 dilim ekmek 1 dilim salam ve 2 dilim peynir yedim.
ara öğünde 4 fındık 1 ceviz 2 kuru üzüm
öğlen 2 kaşık pilav 3 kaşık nohut ve 3 kaşık tavuk sote yedim. spor olarak da 15 dakika tempolu yürüyüş

Ara sıra yaparık onu hele dur şimdi :)
Eğer kaymakta aklına ilk ekmek geliyosa yımırtana falan koy maksat tüketmek.
Yena diyodu tok tutuyor diye.

Kuru kayısı veya kuru incirin arasına koyup tuketiyorum kaymak varsa... çok güzel oluyor kahve yanına çay yanına :)

Hoşgeldiniz

Öncesinde burdamiydin hatırlayamadım.

Ben de çayımı içiyorum balkondayim Ohh miss. ..

Bugün hiç çay icememistim işyeri dahil.. sabah karpuz peynir yeyip çıktım gün için de yogundum hep disaridaydim kahve dahi içmedim o yüzden başım fena tuttuydu şimdi geçti kendime geldim yahu :)

Oglanin arkadaşı var Playstation oynuyorlar öylesine gürültülülerki pofff..

Yediklerimi paylaşım şimdiden,sonra yiyeceklerimi eklerim.

Sabah,
Karpuz
Peynir

Öğle,
Karpuz
peynir

Ara,
Badem ceviz fındık
1 avuç kadar

Aksam,
Kıymalı bamya
Yoğurt

Ara,
Yerim birseyler ama ne bilmiyorum :)
Sonra 60 dk. Yürüyeceğim. adım sayarım 8000 lerde çok hareketli bir gündü ...

Sağol canim. İyi keyif yaptim.Spor için dun tesise gittim görüştüm,net uzerinden kayit olunuyormuş ve odeme yapiliyormuş. İki ay once sistem oyle degildi. Bugun uye olayim dedim,odeme kismininda sikinti cikti,internete kapaliymis kartim,olmadi, kızı bekliyorum,bu akşam hallederiz ins. Haftada uç gun bir saat şeklinde seanslar.
Şimdi yemek yedim,biraz sindireyim ben de cikacam yürüyüşe. 19 .00 - 19.30gibi çikarim,hem ev ahaliside gelmiş olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…