he dur onuda yapıyordum iyi aklıma getirdin kuzu onuda yapayımAra sıra yaparık onu hele dur şimdi :)
Eğer kaymakta aklına ilk ekmek geliyosa yımırtana falan koy maksat tüketmek.
Yena diyodu tok tutuyor diye.
Nedensiz haklısınız ama hiç aklıma gelmiyo içinde oluncaHakkaten hayris süt nasil yok bacim ciftlikteyim diyosun ben eve aldigim sütün kaymagini kendim tüketiyorum cocuklar hicc sevmiyor
haftasonu giremiyorum kkyehaftasonu için pzt günü komple yazarim artık.Bak alıntıda hatırladım @burhan nerdesin?
@orkidekaramel şimdi puanları deftere yazarken gördüm haftasonu için sıfır yazdım malesef menü veremediğin için
Bende çoğu haftasonu kv de oluyorum giremiyorum öyle olunca pazartesi 2 günlük yazıyorum yine.
Dünkü menum
Sabah 10' da kiymali iki yumurta ,12 badem
Akşam 16'da yarim lahmacun, minik bir kase kısır , bir kiymali yumurta, iki bardak ayran, karışık cerez bir avuc, iki yeşil cay, iki Türk Kahvesi, 3 litreye yakin su
Tostu azaltip yerine ymurta koyarsan daha doyurucu olur. Genelde akşama yukleniyorsun . Sabah ve oğlenlerin kuvvetli olsun canim. İşin hareketli,diyetine de dikkat edersen kilo verirsin diye düşünüyorum.hayırlı geceler
sabah : 1,5 tost - 3-4 adet kızarmış patetes , çay
öğlen: 1 elma - 3 ceviz
1 fincak filtre kahve
akşam : 1 dürüm çiğ köfte ayran
gün içinde 2 litre - 1 litre limonlu yeşil çaylı soda içtim
şimdide tarçınlı süt içeceğim
yarım saat yürüdüm
vaktit bulup çıkamadım ofisten
ev tam takır kuru bakış boş olduğu için birşey yapamadım
yarın bol bol sebze meyve ıvır zıvır alacağım
Ah ah eski bir tatli müptelası olarak o kadar dayanabiliyorum,her dolabi açişimda koca bir tepsi tatliyla karşilaşmak işkence benim için,neyseki oğlum bitirdi:))Ablasının gülü ver şu tatlıyı bir muhterem yesin yoksa sen çatal çatal bitiremiycen.
Ara yapmamaya çalış meyveni sabaha al.
Çok güzel yeşil çay içiyosun hep suyunda süper.
Menü 4
Su 2
Spor 3
9 puan
Yazin en guzel meyvesi karpuz, tatli tatli,sulu sulu,oh mis, afiyet olsun,bizim yerimizede ye. Karatay teyze cıs diyo bizeSabah,
1 boyoz
1 yumurta
Ara,
Kahve
2 hurma
Öğle,
Karpuz
peynir
Akşam,
Karpuz
Peynir
Ara,
Ayran
3 ceviz
Yürüyüş 70 dk.
Allah kabul etsin,bu uzun ve sicak gunlerde tutuyorsun, maşallahBi fincan hibiskus dah sonra bir arada kayısı çayı içtim 2litrede su nefes alıcak yerim yok ama sahur için bişey yemeliyim yatarsam bi daha kalkamam bilemedim ne yapsam
Hamaratligi da elden birakmiyorsun. Bugün de kalsin temizlik dememissin. Ev ahalisini doyurmuşsun, anne olunca en yalapşap bu kadar oluyor değil mi, kapıyı çekip gidemiyorsun evden. Ben de bugün keyif yapiyorum, evde kimse yok,herkesi ben uğurladim ben evdeyim,özlediğimiz bir durum:) tabii bir kac saat sonra araba kabak olacak,kaldiğimiz yerden devam:))Bugün eve gidince yalapşap temizlik yaptım...
Evdekilere makarna pişirdim onu ham yaptılar
Onlar yemek yerken ben yürüyüşe gittim. bugün bayağı hareketliydim.. aslın da salona gitmem gerekiyordu ev işi yapıcam diye zaman kaybı olmasın istedim.yürüyüşümü yaptım yine de aferin bana...
Geçmiş olsun kuzuya, sen de hakkını helal et,o kadar işinin gücünün,sıkıntının arasinda bizim için uğrasiyorsun.Hayırlı akşamlar kızlar..şu mesajı 2 saattir yazıyorum kızım 2 kere kustu onla uğraştım. Kusura bakmayın böyle şeyler oluyo, geç kalıyo bazen bişeyler..
Güzel menü ablacım..
Menü 5
Spor 3
Su 2
Puanın 10
Canin sağolsun,olur o kadar tokezlemeler,toparlarsin senBenim pazar pazartesi menüleri 0 puan, yazmayacağım, hatırlayamayacağım kadar çok yedim. Canım sıkkındı hala sıkkın. Siz bana bakmayın, toparlanacağım..
Bak boyle yapin
Guzel görünüyor,Eklersen iyi olur.Gunaydinkızlar
3 te yumurtam var yanında süt gine alamadimayran icerim belki bonuscanim ekleyimmi dahaEki Görüntüle 2161664
Ay sakın erinme,dalindan yemeye hsret biri olarak benim icinde yebiberi bahçeye gidip toplamaya edindim
Akşam biraz abartmamis misin ışılduru. Saat erken ordan belki kurtarabilirsin:)Dünkü menum
Sabah 10' da kiymali iki yumurta ,12 badem
Akşam 16'da yarim lahmacun, minik bir kase kısır , bir kiymali yumurta, iki bardak ayran, karışık cerez bir avuc, iki yeşil cay, iki Türk Kahvesi, 3 litreye yakin su
Hoşgeldin,biz de seni ozledik.Ben geldiiiiimmm:)aydin olsun gününüz
Hepiniz iyisinizdir umarim,ben tadilat vs derken oldukca yogun günler gecirdim gecirmeyede devam ediyorum..Evimizde hala bi düzen yok,yakin zamanda da olacaga benzemiyor bu yazi böyle gecirecegiz sanirim..
Beslenmeme elimden geldigince dikkat ediyorum,spor konusunuda oturtabilirsem cok mesud oluciiim:)
Topik canlanmis eski gibi ne güzel,alinan kararlarda cok muhtesem@Bonus E eboe varolasiniz kizlar
Özlemisim buraya yazmayi..
Ne güzel bir tabakGunaydinkızlar
3 te yumurtam var yanında süt gine alamadimayran icerim belki bonuscanim ekleyimmi dahaEki Görüntüle 2161664
Bak sabahi guzel başlamişsin,geriside guzel gelecek inşallah,artilarda geldiği gibi gider,daha yerleşmemistir onlar:)Merhabalar
Uğrayamadım pek yanlış yaptım hemde çok yanlış. iştahım açıldı yine saçma sapan şeyler yedim fena artım var bu sabah ekmeksiz haşlama yumurtayla kahvaltı yaptım ama ofiste ne yerim bilmem
Senin işin bu kuzum şehir içi yine daha iyide şehir dışı için önlemin olmalı.
Yoksa diyetin hep bozulur.
Mesela ilk gün için sandviç olur bozulmaz ilk günde.
Diğer günlerde mutlaka market olucak oralarda kendine en uygyun olacak şeylerden alırsın.
Yanında bi kavanozda yada saklama kabında yulaflı yoğurt götürebilirsin.
Selvanın tek kullanımlık yulaf kepeği var yanında taşımak için güzel.
Eki Görüntüle 2161653
Hazırlayamıycaksan marketten bardak yoğurt ve kuruyemiş olabilir.
Yada süt yemiş.
Soda kahve soda ayran olur arada içmek için.
Öğünlerde de dışarda yiyceksen dürümlere hiç girme.
Izgara tavuk şiş yada ızgara köfte falan alırsan hiç bozmamış olursun zaten salatası olur.
Tostu azaltip yerine ymurta koyarsan daha doyurucu olur. Genelde akşama yukleniyorsun . Sabah ve oğlenlerin kuvvetli olsun canim. İşin hareketli,diyetine de dikkat edersen kilo verirsin diye düşünüyorum.
Ah ah eski bir tatli müptelası olarak o kadar dayanabiliyorum,her dolabi açişimda koca bir tepsi tatliyla karşilaşmak işkence benim için,neyseki oğlum bitirdi:))
Yazin en guzel meyvesi karpuz, tatli tatli,sulu sulu,oh mis, afiyet olsun,bizim yerimizede ye. Karatay teyze cıs diyo bize
Allah kabul etsin,bu uzun ve sicak gunlerde tutuyorsun, maşallah
Hamaratligi da elden birakmiyorsun. Bugün de kalsin temizlik dememissin. Ev ahalisini doyurmuşsun, anne olunca en yalapşap bu kadar oluyor değil mi, kapıyı çekip gidemiyorsun evden. Ben de bugün keyif yapiyorum, evde kimse yok,herkesi ben uğurladim ben evdeyim,özlediğimiz bir durum:) tabii bir kac saat sonra araba kabak olacak,kaldiğimiz yerden devam:))
Geçmiş olsun kuzuya, sen de hakkını helal et,o kadar işinin gücünün,sıkıntının arasinda bizim için uğrasiyorsun.
Canin sağolsun,olur o kadar tokezlemeler,toparlarsin sen
Bak boyle yapin,oturun bi dinlenin, sakinleşin
Guzel görünüyor,Eklersen iyi olur.
Ay sakın erinme,dalindan yemeye hsret biri olarak benim icinde ye
Akşam biraz abartmamis misin ışılduru. Saat erken ordan belki kurtarabilirsin:)
Hoşgeldin,biz de seni ozledik.Tadilat isi zordur,hele de evin icinde otururken,bitince guzel olur ama. Kolay gelsin canim,kosturmak zayiflamana yardimci olacaktir. Bu arada kac kilo oldun sen
Ara sıra yaparık onu hele dur şimdi :)
Eğer kaymakta aklına ilk ekmek geliyosa yımırtana falan koy maksat tüketmek.
Yena diyodu tok tutuyor diye.
Ben geldiiiiimmm:)aydin olsun gününüz
Hepiniz iyisinizdir umarim,ben tadilat vs derken oldukca yogun günler gecirdim gecirmeyede devam ediyorum..Evimizde hala bi düzen yok,yakin zamanda da olacaga benzemiyor bu yazi böyle gecirecegiz sanirim..
Beslenmeme elimden geldigince dikkat ediyorum,spor konusunuda oturtabilirsem cok mesud oluciiim:)
Topik canlanmis eski gibi ne güzel,alinan kararlarda cok muhtesem@Bonus E eboe varolasiniz kizlar
Özlemisim buraya yazmayi..
Merhabalar
Uğrayamadım pek yanlış yaptım hemde çok yanlış. iştahım açıldı yine saçma sapan şeyler yedim fena artım var bu sabah ekmeksiz haşlama yumurtayla kahvaltı yaptım ama ofiste ne yerim bilmem
uzun zamandır yoktum ama o sırada da 4 kilo verdim. Çok mutluyum. bugünde 2 dilim ekmek 1 dilim salam ve 2 dilim peynir yedim.
ara öğünde 4 fındık 1 ceviz 2 kuru üzüm
öğlen 2 kaşık pilav 3 kaşık nohut ve 3 kaşık tavuk sote yedim. spor olarak da 15 dakika tempolu yürüyüş
Sağol canim. İyi keyif yaptim.Spor için dun tesise gittim görüştüm,net uzerinden kayit olunuyormuş ve odeme yapiliyormuş. İki ay once sistem oyle degildi. Bugun uye olayim dedim,odeme kismininda sikinti cikti,internete kapaliymis kartim,olmadi, kızı bekliyorum,bu akşam hallederiz ins. Haftada uç gun bir saat şeklinde seanslar.hergaf canım ne güzel yalnızlığın keyfini çıkar kısa sürede olsa ..
Spor işini naaptin?
Aksam 8.30 gibi yürüyüşe çıkacağım ben haberin olsun :)
baharnaz gel artık
OGULCUKLARIM kahvaltın çok güzel görünüyo afiyet olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?