Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gunaydin kizlar
Gece yatarken gecmis okuyordum uyuyakalmisim simdi kalkinca kaldigim yerden devam edeyim dedim

Bugun emineyle ilk defa sinemaya gitcez kipada hergun 10.30 seansi cocuklara ozelmis reklam kusagi ve ses seviyesi olarak oraya goturmeyi dusunuyorum

Sen izmirde degil misin hasibe. Hani yena,ışılduru ve sen bulustunuz ya,yena izmirde diye biliyorum. Ay kafam karişti ,ya da ben herşeyi kariştirdim

Izmirliyim cnm ailrm burada yillik izine ayrilinca buraya geliyorum sakaryada yasiyorum

Su cok soguk degildi guzeldi kolay alisiyorsun alisinca sicak geliyor zaten.

ist da yenidoğan servisi :)

Allah kolaylik versin yenidogan zordur

Gecmis olsun cnm ucuz atlatmissiniz cok sukur cocuga bir zarar gelmemis

Gecmis olsun cnm Allah sifa versin

Şua
Şuan 92 kiloyum. Öğlen yemeğini dışarıda yedim. O yüzden çok seçim hakkım yoktu. Elimden geldiğince sağlıklı tercihler yapmaya çalıştım.
Akşam yemeğinde ise 4 kaşık barbunya 3 kaşık makarna ve 1 dilim 1/3 kadar da ekmek yedim. Sonra 15 dakika daha yürüyüş yaptım.

günaydin:)
sabah
sütlü sahanda
bi domates
peynir
bi dilim köy ekmegi..
öğlen
şehriyeli yogurt çorbasi
nohut yemegi
cacik.
akşam
tarhana çorbasi
dünden kalan patates yemegi (çok yapmışım atmadim yemegi)
yogurt
salata.
su: 2 litre
spor:
15 dk lesli
30 mekik
bişey hareket ediyorum ama ne hareketi bilmiyorum dans gibi tarz... 10 dk.
benden bu kadar.

Bir şey soracağım kızlar. Ben çayı bir türlü şekersiz içemiyorum. O yüzden de çay içmiyorum. Ne tavsiye edersiniz?
bitki çayı...
bende gerçi şekersiz çaya hala alışık degilim neredeyse 1,5 aydir şekersiz içiyorum sanki zorla..
yeşilçay içebilirsin mesela.

bitki çayı...
bende gerçi şekersiz çaya hala alışık degilim neredeyse 1,5 aydir şekersiz içiyorum sanki zorla..
yeşilçay içebilirsin mesela.
Aynen ya bende 1 ay boyunca şeker kullanmamıştım. Ama hala şekersiz içmek zulum. Yeşilçay olabilir ben bir ara orman meyveli çay içiyordum. Deneyeceğim sağ ol canım

Zamanla alışırsn.ben yıllardır şekersiz iciyorum.ilk bikac ay zorlandm.simdi hayatta şekerli icemem
bi kere büyük bardaga iki şeker attim o bile şekerli geldi.. tam olarak alışamadim çünkü tatlı düşkünüm bunu kendimce yok etmeye çalışıyorum şekerli türlerden... edersem inanirim ki hızla zayıflarim..

Aynen ya bende 1 ay boyunca şeker kullanmamıştım. Ama hala şekersiz içmek zulum. Yeşilçay olabilir ben bir ara orman meyveli çay içiyordum. Deneyeceğim sağ ol canım
tatlı şeyler yiyince şekersiz çaya alışmam zo oluyor..
ben tatlı düşkünüm... çok severim o yüzden alışamiyorum .

Evet tam sevmelik zamanı.9 ay bitti cok şükür.emekliyor ve cok haeeketli
maşallah kuzuıya.. benim için de öp annesi :)
benim kız dün gece 5 te beşikten iki kere düştü...
bişey olmadi inş ya kafasina vurmadi da sert düştü..eşim yataktan firlayinca hemen uyandim çok korktum kızıma bişey olmadi ama pek hareket edemiyo cani aciyo

çok tşk ederim tavsiyelerinş dikkate alacağımdan emin olabilirsin.

yenidoğana o kdr alıştım o kdr çok seviyorumki inan başka hiçbir birimde çalışamam kuzumya. yenidoğan bi bağımlılık oluyor bambaşka bir çalılma sahası.

tatlı şeyler yiyince şekersiz çaya alışmam zo oluyor..
ben tatlı düşkünüm... çok severim o yüzden alışamiyorum .
tatlıyı bi de bana sor. emzirirken fena tatlı çekiyor cnm. diyete başlamadan önce yaklaşık yarım kilo tatlıyı tek başıma yeme potansiyelim vardı :)

tatlıyı bi de bana sor. emzirirken fena tatlı çekiyor cnm. diyete başlamadan önce yaklaşık yarım kilo tatlıyı tek başıma yeme potansiyelim vardı :)
Şu an kuru üzüm şekersiz çaya beraber içiyorum çünkü kuru üzüm çok şekerli.. kan yapıcı..
kuru üzüm de süt yapıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…