- 13 Aralık 2014
- 4.195
- 17.392
- 458
kuru üzümde hiç sevmem ama zor durumda kalırsam tatlı yerine üzün yemeyi tercih ederim saol canım.Şu an kuru üzüm şekersiz çaya beraber içiyorum çünkü kuru üzüm çok şekerli.. kan yapıcı..
kuru üzüm de süt yapıyo
Tostu azaltip yerine ymurta koyarsan daha doyurucu olur. Genelde akşama yukleniyorsun . Sabah ve oğlenlerin kuvvetli olsun canim. İşin hareketli,diyetine de dikkat edersen kilo verirsin diye düşünüyorum.
Ah ah eski bir tatli müptelası olarak o kadar dayanabiliyorum,her dolabi açişimda koca bir tepsi tatliyla karşilaşmak işkence benim için,neyseki oğlum bitirdi:))
Yazin en guzel meyvesi karpuz, tatli tatli,sulu sulu,oh mis, afiyet olsun,bizim yerimizede ye. Karatay teyze cıs diyo bize
Allah kabul etsin,bu uzun ve sicak gunlerde tutuyorsun, maşallah
Hamaratligi da elden birakmiyorsun. Bugün de kalsin temizlik dememissin. Ev ahalisini doyurmuşsun, anne olunca en yalapşap bu kadar oluyor değil mi, kapıyı çekip gidemiyorsun evden. Ben de bugün keyif yapiyorum, evde kimse yok,herkesi ben uğurladim ben evdeyim,özlediğimiz bir durum:) tabii bir kac saat sonra araba kabak olacak,kaldiğimiz yerden devam:))
Geçmiş olsun kuzuya, sen de hakkını helal et,o kadar işinin gücünün,sıkıntının arasinda bizim için uğrasiyorsun.
Canin sağolsun,olur o kadar tokezlemeler,toparlarsin sen
Bak boyle yapin,oturun bi dinlenin, sakinleşin
Guzel görünüyor,Eklersen iyi olur.
Ay sakın erinme,dalindan yemeye hsret biri olarak benim icinde ye
Akşam biraz abartmamis misin ışılduru. Saat erken ordan belki kurtarabilirsin:)
Hoşgeldin,biz de seni ozledik.Tadilat isi zordur,hele de evin icinde otururken,bitince guzel olur ama. Kolay gelsin canim,kosturmak zayiflamana yardimci olacaktir. Bu arada kac kilo oldun sen
Kuru kayısı veya kuru incirin arasına koyup tuketiyorum kaymak varsa... çok güzel oluyor kahve yanına çay yanına :)
Hoşgeldiniz
Öncesinde burdamiydin hatırlayamadım.
Çayı çok değil ama ince belli bardakta 1 kesme şekerle içerdim.
Keyif= şekerli çay. Mutsuz oldum bi süre bırakamadım. Yarım şeker yarımın yarısı şeker kıtlama şeker derken hiç koymamaya başladım.
Yanında tatlı bişey yiyerek içebildim anca.
2 tane üzüm dut geveledim öyle ağzımda üstüne çay.
Onların verdiği tat yetti şimdi içine şeker koysam içemiyorum.
Ama yanında yarım hurma yarım incir gayet güzel oluyor.
Kahvaltıda çay içmedim bi süre tat yüzünden ara öğünde içiyodum kuru meyve ile.
günaydin:)
sabah
sütlü sahanda
bi domates
peynir
bi dilim köy ekmegi..
öğlen
şehriyeli yogurt çorbasi
nohut yemegi
cacik.
akşam
tarhana çorbasi
dünden kalan patates yemegi (çok yapmışım atmadim yemegi)
yogurt
salata.
su: 2 litre
spor:
15 dk lesli
30 mekik
bişey hareket ediyorum ama ne hareketi bilmiyorum dans gibi tarz... 10 dk.
benden bu kadar.
çayı 18 sene oldu şekersiz içiyorum bi kahveyi şekersiz içemezdim şimdi onada alıştım şekerli tuhaf geliyo...Cayi uzun yillardir sekersiz iciyorum,cok alistim suan hic icemem sekerli cayi mesala,o buruk tadi hosuma gidiyor:)Kahveyi sekersiz icmeyi basaramadim birtürlü,inanilmaz aci geliyor icemiyorum azda olsa seker atiyorum maalesef..
çayı 18 sene oldu şekersiz içiyorum bi kahveyi şekersiz içemezdim şimdi onada alıştım şekerli tuhaf geliyo...
Listelerde olmasam da ben de ham ettiklerimi yaziciim bundan sonra,hic eksik kalalam
Dünkü yediklerim..
Sabah
Domates+salatalik+1 Biber
10 civari zeytin
Biraz kasar peyniri
kaju
papatya cayi
Ara
Bir kase yogurt + Johannisbeeren (türkcesini bilmiyorum)
Aksam
Yumurtali taze fasulye kavurmasi
Ara
Yesil cay
çayı 18 sene oldu şekersiz içiyorum bi kahveyi şekersiz içemezdim şimdi onada alıştım şekerli tuhaf geliyo...
Amethyst_1 iki gözüm sen gelmişsin serap değil dimi? Sen gelirmiydin buraya
Kahvenin şekerini tarçınla bıraktım. Tarçınlı pişiriyodum kahveyi.
Sonra onuda bıraktım şimdi şekerli içemiyorum.
Nasil alistin rakibem yaa,bana da taktik versene:)Acaba kahvesinimi cok koyuyorum daha az koyarak alistirabilirim sanki kendimi,sesli düsündüm suan:)
Biraz yogunluk oldu gelemedim diye ben den kurtulacaginizimi zannettiniz:)sülün gibi salinmadan gitmek yok diyip üste cikarmisim yavuz hirsiz misali
Aaaa tarcin hic aklima gelmedi,nasil oluyor ki tadi,ne kadar koyuyorsun?
Türkçesini bilmiycek ne var bu bizim conis beren nerde görsem tanırım.
Menü saatlerini yaz piliz.
Puanlama istiyomusun seni vahşice acımasızca terlikle puanlayasım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?