Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

waow rakibem harikasın

Çaya şeker koyanlar bizden zayıf zeyno ona ne diyecen

ne diyim kuzu...

tabiki yanında çiko yiyerek bikaç sefer öyle ozaman diyet yapmıyodum sonra diyete başlayınca sadece kahve içtim ciddi suratım buruluyodu annem ay bırak içme sanki zorla içiriyotuz diyodu hergün içe içe alıştım işte...

Bi mihtar koyuyodum işte 1 kaşık türk kahvesi mesela yarım çay kaşığıda tarçın.
Kahveyide azalt daha az koy.

Sütlü iç bi süre şekersiz sütlü kahveye daha çabuk alışılıyor.

Kahveyi sütlü icemem ben,yillar önce alistim ne neskafeye ne de türk kahvesini sütlü icemiyorum ama tarcini deneyecegim sagolasin gözüm

Ben bir iki icip ayyy cok fena diyip birakmistim,israrla icmeyi deneyeyim bakiyim olucakmi:) Hatta suan yapiyim hemen:)

bebişim daha 2 aylık bile olmadı bonuscum doğum iznindeyim şuan. yürüyüş yapmaya çıkamıyorm 4.5 yaşında bi oğlum daha var. yemeğide yapabildiğim kdr artık çocuklar ne kdr fırsat verirse o kdr yapıyorm. akşam eşim gelince vakit ayırabiliyorm herşeye. öyle işte canım bu ara zor geçiyor hayatım :)

Mis kokulu zamanı allah bağışlasın.
İşte fırsat olduğunda yemeği bol yap dolaptan çıkarıp yemek kendine salata yapmak bile lüks oluyo bebekli kadına bilirim.

menü saatlerim şu :
sabah 6:30-7 arasi öğle: 12:00-12:30 akşam:7-7:30 arası yapıyorum hergün bu şekilde yani.
eşimde az yap diyo iki kişiyiz çorbayi üç kişilik biçimde yapmaya çalışıyorum kızımda yesin diye. bide çok yapıyorum

sütlü sahanda dediğim sütlü yumurta...
yani yumurta birazcik sütle karıştırıp omlet yaptım ben sahanda biçimde yaptım ( refikanin tariflerinden) refikaya bayılıyorum youtubede yemekokulu kanali var takip ederim kendisi de diyetteymiş.. :)

Sütlünün peşinden sahan domates gelince dedim sütlü menemen yedi kesin :))

Az yap az olsun öz olsun kız zaten minicik yer

Sütlünün peşinden sahan domates gelince dedim sütlü menemen yedi kesin :))

Az yap az olsun öz olsun kız zaten minicik yer
2 kase çorba içtiriyorum maşallah.:) bide ekmek koyuyorum. tarhana çorbasini çok seviyo. karni doydu mu başini sallayarak hayır yemicem cevabi veriyo o zaman birakiyorum zorlamadan...
sütlü menemen degil sütlü sahanda
domatesi ayri peyniri ayri yedim. refikadan aldim tarifi meraktan yaptım kadin çok leziz yemekler yapıyo bakarak yaptığım herşey on nurmara çikiyo zaten

yumurta seven varmi bilmem ben neredeyse hergün yumurta yiyorum kahvaltının semboludur yumurta...
iki tane yerim yada bi tane.. çok proteinlidir..
sevyorum o yüzden eşim 30 tanelik yumurta aliyo da 15 günde bitiyo
eşim sevmiyo yumurtayı
yahu orkide sen bikmadin mi yumurtadan diyo kızım da sevmiyo ben kızıma yumurtadan özel tarif yapıyorum ki severek yiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…