Listelerde olmasam da ben de ham ettiklerimi yaziciim bundan sonra,hic eksik kalalam
Dünkü yediklerim..
Sabah
Domates+salatalik+1 Biber
10 civari zeytin
Biraz kasar peyniri
kaju
papatya cayi
Ara
Bir kase yogurt + Johannisbeeren (türkcesini bilmiyorum)
Aksam
Yumurtali taze fasulye kavurmasi
Ara
Yesil cay
Çaya şeker koyanlar bizden zayıf zeyno ona ne diyecen
Nasil alistin rakibem yaa,bana da taktik versene:)Acaba kahvesinimi cok koyuyorum daha az koyarak alistirabilirim sanki kendimi,sesli düsündüm suan:)
Biraz yogunluk oldu gelemedim diye ben den kurtulacaginizimi zannettiniz:)sülün gibi salinmadan gitmek yok diyip üste cikarmisim yavuz hirsiz misali
Aaaa tarcin hic aklima gelmedi,nasil oluyor ki tadi,ne kadar koyuyorsun?
Bi mihtar koyuyodum işte 1 kaşık türk kahvesi mesela yarım çay kaşığıda tarçın.
Kahveyide azalt daha az koy.
Sütlü iç bi süre şekersiz sütlü kahveye daha çabuk alışılıyor.
waow rakibem harikasın
ne diyim kuzu...
tabiki yanında çiko yiyerek bikaç sefer öyle ozaman diyet yapmıyodum sonra diyete başlayınca sadece kahve içtim ciddi suratım buruluyodu annem ay bırak içme sanki zorla içiriyotuz diyodu hergün içe içe alıştım işte...
Latteyi seviyor kahveyi sütlü içemiyor mor conis
bebişim daha 2 aylık bile olmadı bonuscum doğum iznindeyim şuan. yürüyüş yapmaya çıkamıyorm 4.5 yaşında bi oğlum daha var. yemeğide yapabildiğim kdr artık çocuklar ne kdr fırsat verirse o kdr yapıyorm. akşam eşim gelince vakit ayırabiliyorm herşeye. öyle işte canım bu ara zor geçiyor hayatım :)fantastikaaa hemşiresin demek. Yazdıysan gözümden kaçmış.
Hastanenin yemeği olmuyor mu?
Çıkan yemekler içinde mutlaka sana uyan vardır öğlen için :)
@ciseak77 öğlen makarna akşam pilav olmaz canım.
İlk zamanlar çok ölçülü ekmek yerine yendimi eksi getirir ama günlük öğünde bir kere sadece.
2 dilim ekmeğe denk 2 normal kaşık pilav yada 3 silme kaşık pilav olur ekmek değişiminde.
Ama pirincin mesela karbonhidrat içeriği çok yüksek o yüzden diyette pirinç makarna atates ve unlu terbiyeli çorbalar olmuyor.
Dr lar pirinç yerine bulgur tavsiye ediyor ama oda çok masum değil porsiyon ölçüsünü aşmamak lazım.
Ben kendim pilav yerine ekmek yemeyi tercih ederim daha doyurucu olur pilavdan doyduğum görülmemiş ahir dünyada :)
Dışarda yemek olunca tercih sınırlıysa bize en uygun olanı alıcaz.
Barbunya nohut çok güzel yemekler mesela 3 kaşık nohut yemek yerine 7-8 kaşık falan yenir ekmeksiz salata yoğurtla daha güzel olur.
Ama ekmek yiyceksekte 1 tabak ölçüyü yarıya indirmek gerekki dengelemek için senin nohutta yaptığın gibi.
Böyle böyle dengelemeye alışıcaz kilo verirken daha çok kilo vermeye odaklanmak lazım dengelemek normal kiloda kilosunu koruyanlara daha uygun.
O zaman bir dilim börekte yenir o diğer öğünlerde dengelenir.
Ama şimdi vermeye çalışıyoruz ne kadar uygun şeyler yersek ve spor yaparsak o kadar vücuttaki depolanmış şeyleri yakabiliriz.
Latte ayrii neskafe ve türk kahvesi ile karstirmayalim nütfeen
bebişim daha 2 aylık bile olmadı bonuscum doğum iznindeyim şuan. yürüyüş yapmaya çıkamıyorm 4.5 yaşında bi oğlum daha var. yemeğide yapabildiğim kdr artık çocuklar ne kdr fırsat verirse o kdr yapıyorm. akşam eşim gelince vakit ayırabiliyorm herşeye. öyle işte canım bu ara zor geçiyor hayatım :)
menü saatlerim şu :Menü saatlerini yaz lütfen.
Sütlü sahanda ne yedin orkide :)
Çorbalara nohutlara pattislere gelmişsin.
Bu menü çok karbon oldu ama
Gündüz zaten çok hem nohut hem çorba.
Birini seçmen lazım.
Hadi ikisinide yedin o zaman akşamı hafif geçirmen lazım.
Sebze yoğurt gibi.
Patatesi senden başka yiyecek yoksa atma tabide susuz kısmından tek patates ve yoğurt ye bi daha böyle olursa çorbayla yeme. Aynı şeyden tabak tabak yemiş gibi olursun böyle.
Millet yemek bulamıyor atmak dökmek olmaz. Ama bizim yemiyceğimiz yemekleri az yapıyoruz.
Biz her gün çorba üstüne patates yiyemeyiz evdekiler yer.
Patatesin haşlanmış şekli yada böyle yemek içinde çok kötü değil.
Ama hergün olmaz o yüzden az yapalım kalmasın biz toplarsak artanları zor veririz kiloyu.
Ölçülü olsada yediklerin yoğun oldu bugün olsun bak zamanla daha iyi olucak menülerin yazmaya devam.
Menü 2
Su 2
Spor 3
7 puan.
Dans ediyosan danstır o süreli yaptınmu spor yerine geçiyor oryantal vs zumba gibi.
gününüz aydın olsun
offf öyle güzel bir kahvaltı yaptım ki
kaptanlarım beni görünce gözleriniz yaşaracak
Günaydınyasemin adamım
menü saatlerim şu :
sabah 6:30-7 arasi öğle: 12:00-12:30 akşam:7-7:30 arası yapıyorum hergün bu şekilde yani.
eşimde az yap diyo iki kişiyiz çorbayi üç kişilik biçimde yapmaya çalışıyorum kızımda yesin diye. bide çok yapıyorum
sütlü sahanda dediğim sütlü yumurta...
yani yumurta birazcik sütle karıştırıp omlet yaptım ben sahanda biçimde yaptım ( refikanin tariflerinden) refikaya bayılıyorum youtubede yemekokulu kanali var takip ederim kendisi de diyetteymiş.. :)
Lanne yedin naptın inme indirme bize dünkü nodılın poğçandan sonra
ahhşama yazcam
böyle al ulen menü dicem
2 kase çorba içtiriyorum maşallah.:) bide ekmek koyuyorum. tarhana çorbasini çok seviyo. karni doydu mu başini sallayarak hayır yemicem cevabi veriyo o zaman birakiyorum zorlamadan...Sütlünün peşinden sahan domates gelince dedim sütlü menemen yedi kesin :))
Az yap az olsun öz olsun kız zaten minicik yer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?