Ben hatirlayamadim ,benden once buradaydin heralde,hosgeldinSelam arkadaslar ben polyanna hatirlayaniniz olur mu bilmem.insallah kilolar gitmistir gorusmeyeli.burayi cok ozledim
Guzel yorumlarin için teşekkür ederim, biraz zorlandiğim bir gündü ama çok şükür atlattim. Lutfen sen de pes etme,miden duzelir duzelmez devam et,ne guzel gidiyordun,bize de cok iyi ornek olmustun,tekrar o gunlere dön, sen bizim icin onemlisin,Ablacım hiç öyle atak menüsü gibi değil 3 kaşık pilav çok iyi çok ölçülü. Abartı hiç bişey yok 2 öğüne göre.
Bulgur biraz şişiriyor ya tartıdan önce yememeye çalışıyoruz ki tartıda şişkin çıkmayalım diye.
Çukulat çok az nazarlık olsun. Anca böyle adapte olucaz.
O bitter çikolata senin bir çatal tatlıdan tabiki daha masumda öğün arasında bişey yememek en iyisi bizim için.
Kötü geçirebileceğin bir günü böyle kapatman yürüyüşünüde yapman çok güzel.
Menü 5
Su 2
Spor 3
10 puan ☆
Kahvalti yapsan daha iyi olurdu,makarna pek faydali birşey degil. O 85 leri de goreceksin inşallahvalla kahvaltı yapmadim
o yüzden makarna yedim..
off pilav makarna felan yemek istemiyorum.
8lerde görmek istiyorum yetti artık:/ 85 kilo görsem dahada ericem.
Biz de vereceğiz ins,burada onun icin variz,çabaliyoruz, sabırlı ol,guzellikler zor elde edilirya oturuıp düşündüm biz niye kilo veremiyoruz diye kimisi hizla veriyoo
benim arkadaşim 1 yılda 40 kilo verdi..
evde ara ara 15 dk lesli yaparak porsiyonlari azartarak vermiş..
baya çok inceldi daha 6 ay önce dedi bana yap orkide diye
veremedim gitti hep kilo alma takıntısı mı oluştu bilmiyorum beynimde sürekli kilo vericem konusu psikolojimi bozdum..
diyet pskiolojisi denen bişey yaşiyorum.
herşeyi yiyorum kilo gitmiyo hele karnimi iyice doyurmadan birakiyorum gitmiyoo.
gerçekten çok sıkıldım şu diyet psikolojiden nasıl kurtulacagim...
Odem atmam lazim ama nasilBugün perşembe oldukça dikkat edelim inşallah ki yarın güzel bişey görelim.
İlaçtan sonra midem daha sakin bugün hamdolsun. Arada yokluyor takmıyorum o kadarını.
2 kilo artıdaydım yarısı gitmişti yine 2 olmuştu şimdi yine yarısı gitmiş ona bile sevindim ya inş yarına oda gider.
Merhabalar canlar
Size birsey danişmak istiyorum
Bu hafta yürüyüşlerim gayet iyiydi,e yediklerimde ölçülüydü, peki niye tarti istediğim gibi değil,benim vücudum az veriyor kiloyu,hipotroid hastasiyim ondan mi acaba. Çok cabuk odem oluşuyor vucudumda. Ödem için etkili ne onerirsiniz,yeşilçay,zencefilli çay içiyorum,başka ne yapsam iyi gelir. Dukan birasini denedim iyi gelmedi sanki bana.
Iyiyim cok sukur sen nasilsin hamilelik zor gecti cok kilo almadim digum yaptigumda 4kilo fazlam vardi hamile kalmadam oncesine gore ama oglum 4 aylik oldu kilo aldim bu surede ne yazikkiSelam canim
Nasılsın, senin kilolar ne alemde ?
Hosbuldukburada olamasamda ara ara baktim topige yeni uye olabildim kullanici adi bulmak ne zor ya bi kac kere ugradtim alamadim biraktim bende.zor bi hamilelik gecirdim hayatimiza girenler cikanlar derken sukur buradayim daha iyi hissediyorum kendimi.sen nasilsin demirbas bonusumuz
Hosbuldukburada olamasamda ara ara baktim topige yeni uye olabildim kullanici adi bulmak ne zor ya bi kac kere ugradtim alamadim biraktim bende.zor bi hamilelik gecirdim hayatimiza girenler cikanlar derken sukur buradayim daha iyi hissediyorum kendimi.sen nasilsin demirbas bonusumuz
Yolculuk yemeği
1 gün Konya
3 gün Isparta - salda da olacağım inşAllah
Fire vermeden dönerim evime
Canım benim,duygularimiz karsilikli o zamanAbla sende bana çok iyi geliyosun yahep burda olmalısın
Rahatsızlığın büyük etken tabiki ama önceden daha fazlaydın veremeseydi hiç veremezdin dimi?
Şöyle bir durum var bide uzun zamandır böyle uzun yürüyüşler yapmamıştın. Alışık olmayan vücuda tempolu yürüyüş bile ciddi spor gibi geliyor.
Yorabilir ve şişkinlik yapabilir belki bir ihtimal.
Bu akşam yürüme dinlen biraz.
Sodalı yeşil çay herkese iyi gelmiyor.
Su içtikçe wc bol çıkman lazım çıkıyormusun sıkışıp sıkışıp?
Çıkamıyorsan eyvah eyvah su içerde kalıyor ödem yapıyor demek.
Ara verdin ramazan ve öncesinde vucut yeni yeni adapte olucak. Gitmiyor gibi görünür birden gider muhakkak. Zaten önceden de sen sürekli yüksek kilolar vermiyodun.
Bu durum sürekli olmaya devam ederse yediklerini değiştirirsin.
Ve şu saniye aklıma yediğin pilav geldi. Bulgur bakliyatlat deli şişiriyor onun etkiside olabilir geçicidir sonuçta ama tartıya yansıyor ya işte cumadan önce yemeyek o yüzden.
Canım benim,duygularimiz karsilikli o zaman
Sadece bu haftaya mahsus degil,her zaman vucudum boyle bo fazla 1.3kg verdim bir haftada. Odemde her zaman oluyor bende. Sık wc ye cikmam,şuana kadar odem atmamdaatmamda y,kahve ,zencefil etkili oluyor bende, birde karpuz:)
Bu hafta 1kg kadar verdim ama az geliyor bana,kilom çok çünkü. Heralde hastaligimin verdiği bir durum. Buna da şükür,vermeye,gayret etmeye devam:)
Evet olabilir. Omega3 ve , spirulina takviyelerim, biri bas agrisi yapiyor onu bulmaya çalisacagim,bugun omega içmeyecegim.hergaf birde takviye alıyorsun ya onların içeriği nedir onlardan etkilenmiş olabilirsin.
Yarın erken saatte tartıl ama bildirim yapma abla. Yürüyüş yapıp yattınmı şişkinlik oluyor bazen ama aç karnına yürüyüş yapınca olmuyor.
Yapmayı dene sende.
Zaten geç kahvaltı yapıyoruz o zamana kadar bişey yiyip içme ilaç dışında ki tartıda ne görücüz bakalım.
Akşam yürümüyosun unutma kaç kere yazdım :))
Ama şöyle 2-2,5kg versem olmaz mi:) Verenlerden ne eksigim var:)Vay arkadaş 1 kilo vermiş veremedim diyo ciddi ciddi düşünüyorum bende nolabilir diye
Yarına 1 im üstünde gelir akşam şişircek bişey yemezse ☆
Ama şöyle 2-2,5kg versem olmaz mi:) Verenlerden ne eksigim var:)
Evet olabilir. Omega3 ve , spirulina takviyelerim, biri bas agrisi yapiyor onu bulmaya çalisacagim,bugun omega içmeyecegim.
Bugün yuruyus yapmayim,yarin erkenden yapiyim he mi, oldu bil kaptan:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?