Ben isterimİşimiz sosyal medya
Buraya yazarsam reklam olur
Özelden atarım isteyenlere
Atarsııın, kafaya takma. Yarin yapacağim ben de, bugün malzemem yokhergaf abla kiraz sapı ve maydanoz ödem atıcı ikisini bir yapıyorum şimdi yatana kadar içicem.
Dahada ödem atamazsam yuh deyin
Nerelerdesin,ozledik seni arzu. Kolay gelsin uğraşin çoktur senin şimdi. Allah damatliklarini da gostersin. Fotolari dorrt gozle bekliyecegiz. Kilon da abartilacak kadar yok, keyfine bak.Selamınaleyküm arkadaşlar sizleri bu kadar habersiz bıraktığım için hepinizden özür diliyorum genel anlamda çok şükür iyiyiz lakin biliyorsunuz düğün telaşım vardı ve son 2 gün Cumartesi inşallah olcak bitçek bu arada şehir dışından akrabalar var yani yüzdüm yüzdüm kıyıya yaklaştım inşallah geçip gidicek. He kilomu merak ederseniz şu anda tam 74 üm. Ancak bu kadar oldu daha iyi olabilir di ama ehhh işte hepinizi yürekten öpüyorum düğün fotoları atıcam söz vermiştim unutmadımhepiniz Allaha emanet olun
Tuz kullanımına çok dikkat etmen gerekir. Hazır salçalarda çok tuz içeriyor salçaya da dikkat etmelisin o yüzden.Merhabalar canlar
Size birsey danişmak istiyorum
Bu hafta yürüyüşlerim gayet iyiydi,e yediklerimde ölçülüydü, peki niye tarti istediğim gibi değil,benim vücudum az veriyor kiloyu,hipotroid hastasiyim ondan mi acaba. Çok cabuk odem oluşuyor vucudumda. Ödem için etkili ne onerirsiniz,yeşilçay,zencefilli çay içiyorum,başka ne yapsam iyi gelir. Dukan birasini denedim iyi gelmedi sanki bana.
Kizcem menü saatlerim sabah 10-11 akşam 16-17 arasiÇarşamba menüleri
Maşallah zeynebim çok mutlu oluyorum seni böyle görünce
Menü 5
Su 2
Spor yok
7 puan
Ablacım hiç öyle atak menüsü gibi değil 3 kaşık pilav çok iyi çok ölçülü. Abartı hiç bişey yok 2 öğüne göre.
Bulgur biraz şişiriyor ya tartıdan önce yememeye çalışıyoruz ki tartıda şişkin çıkmayalım diye.
Çukulat çok az nazarlık olsun. Anca böyle adapte olucaz.
O bitter çikolata senin bir çatal tatlıdan tabiki daha masumda öğün arasında bişey yememek en iyisi bizim için.
Kötü geçirebileceğin bir günü böyle kapatman yürüyüşünüde yapman çok güzel.
Menü 5
Su 2
Spor 3
10 puan ☆
Menü saatlerini yazınız piliz...
Akşam çerezin fazla kuzu çünkü pilav yemişsin birde ne pilavı yedin acep?
Tatilde cozuttuğunu düşünürsek yeme daha dondurma falan. Ama toparlamasıda zor oluyor biliyorum.
Suyuda yazmamışsın sifir yazmak benim suçum mu?
Menü 4
Su yok
Spor yok
4 puan
Sıkıştırılmış hızda yazılan ışıl menüsü çerez çay kahve su wc.....
Menü 5
Su belli değil
Spor yok
5 puan
Benim iki kaşık pudinge benzemiş sondaki çatallar. Normal şekerin dışında çok kalorili pastalar ya tabi senin evden de eksik olmuyor.
Peynirlerini bu kadar az tutmana gerek yok 1 kk 30 ise 3-4 kk yenebilir bir öğünde.
Hadi kahvaltıda yumurta var ama öğlen için az kalıyo.
Akşamki öğünün çok güzel ama öğlen yediğin için daha gerek yok karpuza.
Belki bir ara öğün daha yapabilirsin böylede güzel.
Menü 4
Su 2
Spor 3
9 puan
Çok güzel menüymüş sporu eksik kalmış.
Menü 5
Su 2
Spor yok
7 puan
Çok meyveli olmuş kuzum cırcır olucan o kadar kayısıya.
Madem sabah öğlen yedin daha akşam yeme.
Menü 4
Su 2
Spor yok
6 puan
Düne göre daha iyi.
Evet ekmek yememişsin ama çorba var zaten kremalı unludur büyük ihtimalle mantar.
Bezelyenin içinde patates var oda karbonhidrat oluyor zaten ve bezelyeninde içeriği bol karbonhidratlı kalorisi yüksek bir sebze.
Patlıcan kabak gibi değil.
Onu yerken yanında yediğini hesaba katarak yiycen.
Yani çorbayla bezelye salata yoğurt yesen yeterdi makarna fazla.
Akşamda benzer şekilde patatesli yemek varmış önden bide mercimekle ekmekle yine karbonhidrat çok olmuş.
Karbon çeşiti çok yemeklerimizde birini seçmek zorundayız.
Niye uzun uzun yazıyorum içerik olarak ne yediğini farkedelim diye. Sonra mutlaka kendin düzenleyip azaltıcaksın zaten.
Bundan sonraki gezmelerde dondurma yok çünkü sen kilo vericeksin vermeyen herkes gibi dondurma yersek olmaz.
Bunun dışında abur cuburun yok yediklerinde oda iyi bişey.
Menü 2
Su 2
Spor 3
7 puan
Öğünler iyide 2 kaşık pudinge gerek yok.
Spor yok su yok 2 litrenin altındaki su puan alamaz çünkü 3 litre içmemiz lazım.
Menü 4
Su 0
Spor 0
4 puan
Tuz olayi kafami karistiriyor. Tiroid hastasi olduğum için iyotlu kullanmam gerek,karataycilar kaya tuzu diyor ne yapacagimi bilemiyorum. İkisini de kullanmaya calisiyorum.Tuz kullanımına çok dikkat etmen gerekir. Hazır salçalarda çok tuz içeriyor salçaya da dikkat etmelisin o yüzden.
Yaz gunleri icin akşam saati erken degil mi,acikmiyor musunKizcem menü saatlerim sabah 10-11 akşam 16-17 arasi
Suyum 3 litreye yakın her gün aynı diye yazmadım
Menun guzel ,emziren anne oldugun icin bir ara koysan iyi olur sankiBugünki menüm
Kahvaltı(11.00)
7 zeytin
2 yumurta
1 domates
2 dilim ekmek
Akşam(18.00)
Tavuk dürüm
Ayran
Su
2 litre
Spor
30 dk yürüyüş
Su 3 lt olur yatana kadar
Spor yok( bonus yapma dedi:))
Ödemliyim diye ağladın burda napim :) istiyosan yap tabi ama arada dinlenmekte lazım. Sen -1 i koru üstüne eklenir büyük ihtimalle.
Wc konusu dolaşımla ilgili abla annem yıllardır çekiyor ayakları davul gibi sabit ödemi var.
Benimde bacaklarımda ellerimde var.
Wc çıkmak için ilaç alıyor bazen.
Yeşil çay va düzenli kullanımda iyi gelir belki. Takviye olarak sana probiyetik önereyim diğer takviyelerden çok çok daha iyidir.
Dışarıda işlerim vardı fırsatım olmadı yoksa süt yada yoğurt tüketiyordm.Menun guzel ,emziren anne oldugun icin bir ara koysan iyi olur sanki
Canım nasılsın
İyiyim fatma abla sen nasılsın?
İyiyim canım hamdolsun takimia alıştım diyete spor salonunda başladım çok şükür
İyiyim fatma abla sen nasılsın?
Çok güzel abla hiç bırakma artık kurban bayramına çok farkedersin inşallah
Öner tabiki, arada propolis de kullaniyorum, vucudun depolari zamanla boşaliyor,takviye etmek lazim. Yesil çayı sık tuketirim. Benimkide kroniktir heralde,henuz ilaç aşamasina geçmedim, çok onceleri de.....al diye odem atici ilac içmişliğim var. Ama yakin zamanda kullanmadim hicÖdemliyim diye ağladın burda napim :) istiyosan yap tabi ama arada dinlenmekte lazım. Sen -1 i koru üstüne eklenir büyük ihtimalle.
Wc konusu dolaşımla ilgili abla annem yıllardır çekiyor ayakları davul gibi sabit ödemi var.
Benimde bacaklarımda ellerimde var.
Wc çıkmak için ilaç alıyor bazen.
Yeşil çay va düzenli kullanımda iyi gelir belki. Takviye olarak sana probiyetik önereyim diğer takviyelerden çok çok daha iyidir.
80 düştü mü bir yerde dur gelicem malum bitmeyen rekabet
Allah kabul etsin,borcundan kurtulmussin ne guzel. Ah o kkokular burdada patlicanin kizartma kokusu var,mübaregin her yemeğide guzel oluyor ama yemeyecegiz,Hayırlı akşamlarr...
Bugun son orucum borcum bitti elh...yarından itibaren normal düzene geçicem...ve buarada miss gibi kek kokusu eşliğinde yazıyorum size ama yemicemm...
Gelmişken menüde yazayım
Sahurda 2 yımırtadan omlet peynir zeytin domates yedim..
İftardada şehriye çorbası taze fasulye yoğurt belki iki kaşık bulgur pilavıda olabilir dayanabilirsem yemicem onu...
Suyum gene 2 litreyi geçer spor yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?