Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İşimiz sosyal medya
Buraya yazarsam reklam olur
Özelden atarım isteyenlere
Ben isterim
hergaf abla kiraz sapı ve maydanoz ödem atıcı ikisini bir yapıyorum şimdi yatana kadar içicem.

Dahada ödem atamazsam yuh deyin
Atarsııın, kafaya takma. Yarin yapacağim ben de, bugün malzemem yok
Nerelerdesin,ozledik seni arzu. Kolay gelsin uğraşin çoktur senin şimdi. Allah damatliklarini da gostersin. Fotolari dorrt gozle bekliyecegiz. Kilon da abartilacak kadar yok, keyfine bak.

Tuz kullanımına çok dikkat etmen gerekir. Hazır salçalarda çok tuz içeriyor salçaya da dikkat etmelisin o yüzden.

Gelsin perşembe menusu
Sabah 8.00
İki bardak su
Bir bardak zencefilli çay
Saat 13.00
İki yumurta,7 zeytin,bir kase cacik,findik,bir nektari,bir kaşik kadar kaymak( ekmeksiz yedim)

Ara takviye( spirulina),turk kahvesi

Akşam 18.15
4 kasik kiymali taze fasulye
Bir kase tanesi az ayran corbasi( bonus dayanamadim:)
Bir saat sonra yesil cay

Su 3 lt olur yatana kadar
Spor yok( bonus yapma dedi:))

Kizcem menü saatlerim sabah 10-11 akşam 16-17 arasi
Suyum 3 litreye yakın her gün aynı diye yazmadım

Tuz kullanımına çok dikkat etmen gerekir. Hazır salçalarda çok tuz içeriyor salçaya da dikkat etmelisin o yüzden.
Tuz olayi kafami karistiriyor. Tiroid hastasi olduğum için iyotlu kullanmam gerek,karataycilar kaya tuzu diyor ne yapacagimi bilemiyorum. İkisini de kullanmaya calisiyorum.
Aslinda cok tuzlu yemem,sofrada yemegime tuz atmam,bu odem bende eskiden beri var. Sık wc ye gitmem, calistigim yerde bayanlar kostura kostura wc ye giderler her saat basi,tutamiyoruz diye, ben cogu zaman girmeden eve giderim,çok nadir bir kere kullanirim vucudum alisti heralde buna

Su 3 lt olur yatana kadar
Spor yok( bonus yapma dedi:))

Ödemliyim diye ağladın burda napim :) istiyosan yap tabi ama arada dinlenmekte lazım. Sen -1 i koru üstüne eklenir büyük ihtimalle.

Wc konusu dolaşımla ilgili abla annem yıllardır çekiyor ayakları davul gibi sabit ödemi var.
Benimde bacaklarımda ellerimde var.
Wc çıkmak için ilaç alıyor bazen.

Yeşil çay va düzenli kullanımda iyi gelir belki. Takviye olarak sana probiyetik önereyim diğer takviyelerden çok çok daha iyidir.

Canım nasılsın

Öner tabiki, arada propolis de kullaniyorum, vucudun depolari zamanla boşaliyor,takviye etmek lazim. Yesil çayı sık tuketirim. Benimkide kroniktir heralde,henuz ilaç aşamasina geçmedim, çok onceleri de.....al diye odem atici ilac içmişliğim var. Ama yakin zamanda kullanmadim hic

Hayırlı akşamlarr...

Bugun son orucum borcum bitti elh...yarından itibaren normal düzene geçicem...ve buarada miss gibi kek kokusu eşliğinde yazıyorum size ama yemicemm...
Gelmişken menüde yazayım
Sahurda 2 yımırtadan omlet peynir zeytin domates yedim..

İftardada şehriye çorbası taze fasulye yoğurt belki iki kaşık bulgur pilavıda olabilir dayanabilirsem yemicem onu...
Suyum gene 2 litreyi geçer spor yok...

Allah kabul etsin,borcundan kurtulmussin ne guzel. Ah o kkokular burdada patlicanin kizartma kokusu var,mübaregin her yemeğide guzel oluyor ama yemeyecegiz,yarin tarti var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…