Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İpucunuda verdin 1 kilo vermişsin ama söyleniyosun gözün doymiyür öyle mi?

Bunu bide +1 olan bana diyosun

Ablaya vurulmaz başka bişey düşünmeliyim
Ablan kurban olsun seni vereneAma iyi yurudum, beklentim o yuzden yüksek
Senin gecen haftalarda verdigin kilolari unutmayalim ama değil mi. Artı sende uzun kalmaz ben biliyorum

ben sabah erkenden işe gidiyorum sabah tartılabilirim...
kilo bildirim sabah bildirebilirim..

Tamam kaptan demiyecem daha:) kendimi o konuda cozemedim daha,sabah yurümedim pek.

Bunu duşunuyorum bende ,elmam yok,alinca hemen yapacagim
Bu arada aksam nohutlu,buğdayli ayran aşi corbasi icsem yarina şiskinlik yapar mi

Evet salda gölüne gidiyorum çekime
Valla sarımsak olaydı süper olurdu
Üşendim ezmeye

Bu sabah tartıldım
Sabaha tartı bulamazsam bugünü veririm

Yolculuk yemeği
1 gün Konya
3 gün Isparta - salda da olacağım inşAllah
Fire vermeden dönerim evime
Ne eğlenceli mesleğin var burdan oyle gozüküyor:)) sıkıntılarını sen bilirsin tabii
Yemeginde on numara, ama yumurta eklemelisin kahvaltina,tok tutar seni,iyi yolculuklar,sakin diyeti bozma:)

Bunu duşunuyorum bende ,elmam yok,alinca hemen yapacagim
Bu arada aksam nohutlu,buğdayli ayran aşi corbasi icsem yarina şiskinlik yapar mi

Ablacım buğdayda çok yapıyor hele nohut hepsinden çok.
İçinde az miktarda olsa var yinede.
Yarın ye o çorbayı ödem olsa bile sorun değil haftasonu atarsın onu.
Nohut gazsız olabilemez.

Ne eğlenceli mesleğin var burdan oyle gozüküyor:)) sıkıntılarını sen bilirsin tabii
Yemeginde on numara, ama yumurta eklemelisin kahvaltina,tok tutar seni,iyi yolculuklar,sakin diyeti bozma:)

Çekim kısmı eğlenceli
Photoshop kısmı da fena değil
Ama memnun etme kısmı yorucu
Hepsi bi nazlı bi tripli

Ay çok görmek istiyorum orayı selamımı söyle şöyle uzun uzun bak benim için.

Fotiii atarım sana ^_^

huzurunmeraklisi salda ıspartadamıydı ula yanlış yeremi götürüyolar kaçırıyolar mı seni
Cuma günü Isparta - lavanta kokulu köyde
Cumartesi önce salda gölünde çekeceğim sonra lavanta kokulu köye gideceğim
Gece dönüp pazar günü full çekimde olacağım
Dinlenmeden nasil olacak bilmiyorum

Biraz önceden koy keten tohumunu içindeki omega açığa çıkabilsin diye
Tamam canım..
Sosyal medya hesabı var mı fotoğrafları paylaştığın. Huzurunmeraklısı photograpy gibi

Selamınaleyküm arkadaşlar sizleri bu kadar habersiz bıraktığım için hepinizden özür diliyorum genel anlamda çok şükür iyiyiz lakin biliyorsunuz düğün telaşım vardı ve son 2 gün Cumartesi inşallah olcak bitçek bu arada şehir dışından akrabalar var yani yüzdüm yüzdüm kıyıya yaklaştım inşallah geçip gidicek. He kilomu merak ederseniz şu anda tam 74 üm. Ancak bu kadar oldu daha iyi olabilir di ama ehhh işte hepinizi yürekten öpüyorum düğün fotoları atıcam söz vermiştim unutmadım hepiniz Allaha emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…