Yeşil Çay, sekersiz kahve ve su içiyorum bolca acikmayi engelliyorYaz gunleri icin akşam saati erken degil mi,acikmiyor musun
ahhhm diyorum bonusum susuyorumOGULCUKLARIM hayriş gelmedin dün akşam ve bu sabah
Geçmiş olsun canımSelamun aleykum
Iki günlük migren atagından iki igne 5-6 kuvvetli ilaçtan sonra yeni yeni ışığa bakabiliyorum çok şükür rabbim kimseyi migren agrisi ile sinamasin zira cok zor
Iki gündür düzensiz yedim çok değil ama düzensiz menü yazamiycam pek te hatırlamıyorum tek korkum gişelerden kaynaklı şişlik olabilirim yarın tartita oda hayırlısı yapacak birşey yok
Inşallah bol eksili bir gün olur yarın hepimiz için
huzurunmeraklisi bayıldım fotoğraflara.. Özellikle bebek çekimlerine
Sen çekimdeyken oğluna kim bakıyodu?
Ben isterim
Allah kabul etsin,borcundan kurtulmussin ne guzel. Ah o kkokular burdada patlicanin kizartma kokusu var,mübaregin her yemeğide guzel oluyor ama yemeyecegiz,yarin tarti var
Çarşamba menüleri
Maşallah zeynebim çok mutlu oluyorum seni böyle görünce
Menü 5
Su 2
Spor yok
7 puan
Ablacım hiç öyle atak menüsü gibi değil 3 kaşık pilav çok iyi çok ölçülü. Abartı hiç bişey yok 2 öğüne göre.
Bulgur biraz şişiriyor ya tartıdan önce yememeye çalışıyoruz ki tartıda şişkin çıkmayalım diye.
Çukulat çok az nazarlık olsun. Anca böyle adapte olucaz.
O bitter çikolata senin bir çatal tatlıdan tabiki daha masumda öğün arasında bişey yememek en iyisi bizim için.
Kötü geçirebileceğin bir günü böyle kapatman yürüyüşünüde yapman çok güzel.
Menü 5
Su 2
Spor 3
10 puan ☆
Menü saatlerini yazınız piliz...
Akşam çerezin fazla kuzu çünkü pilav yemişsin birde ne pilavı yedin acep?
Tatilde cozuttuğunu düşünürsek yeme daha dondurma falan. Ama toparlamasıda zor oluyor biliyorum.
Suyuda yazmamışsın sifir yazmak benim suçum mu?
Menü 4
Su yok
Spor yok
4 puan
Sıkıştırılmış hızda yazılan ışıl menüsü çerez çay kahve su wc.....
Menü 5
Su belli değil
Spor yok
5 puan
Benim iki kaşık pudinge benzemiş sondaki çatallar. Normal şekerin dışında çok kalorili pastalar ya tabi senin evden de eksik olmuyor.
Peynirlerini bu kadar az tutmana gerek yok 1 kk 30 ise 3-4 kk yenebilir bir öğünde.
Hadi kahvaltıda yumurta var ama öğlen için az kalıyo.
Akşamki öğünün çok güzel ama öğlen yediğin için daha gerek yok karpuza.
Belki bir ara öğün daha yapabilirsin böylede güzel.
Menü 4
Su 2
Spor 3
9 puan
Çok güzel menüymüş sporu eksik kalmış.
Menü 5
Su 2
Spor yok
7 puan
Çok meyveli olmuş kuzum cırcır olucan o kadar kayısıya.
Madem sabah öğlen yedin daha akşam yeme.
Menü 4
Su 2
Spor yok
6 puan
Düne göre daha iyi.
Evet ekmek yememişsin ama çorba var zaten kremalı unludur büyük ihtimalle mantar.
Bezelyenin içinde patates var oda karbonhidrat oluyor zaten ve bezelyeninde içeriği bol karbonhidratlı kalorisi yüksek bir sebze.
Patlıcan kabak gibi değil.
Onu yerken yanında yediğini hesaba katarak yiycen.
Yani çorbayla bezelye salata yoğurt yesen yeterdi makarna fazla.
Akşamda benzer şekilde patatesli yemek varmış önden bide mercimekle ekmekle yine karbonhidrat çok olmuş.
Karbon çeşiti çok yemeklerimizde birini seçmek zorundayız.
Niye uzun uzun yazıyorum içerik olarak ne yediğini farkedelim diye. Sonra mutlaka kendin düzenleyip azaltıcaksın zaten.
Bundan sonraki gezmelerde dondurma yok çünkü sen kilo vericeksin vermeyen herkes gibi dondurma yersek olmaz.
Bunun dışında abur cuburun yok yediklerinde oda iyi bişey.
Menü 2
Su 2
Spor 3
7 puan
Öğünler iyide 2 kaşık pudinge gerek yok.
Spor yok su yok 2 litrenin altındaki su puan alamaz çünkü 3 litre içmemiz lazım.
Menü 4
Su 0
Spor 0
4 puan
Yapamıyorum canim olmuyor kendime çok kızıyorum bir türlü başlayamıyorum dün arkadaşa haberliydik orda yedim bugün kahvaltıya misafirim vardı yine bütün gün sebebini bilmediğim bir şekilde yedim...nisaya telefon yasak baban ise götürdü diyorum ev telefonunu kullanıyorum beni ordan arıyor herkez...şu anda hala uyumadı wcden yazıyorum görmeden...bilgisayarı açmayı öğrendi şalteri kapatıyorum yakaladığı zaman zor bir dönemdeyim kendime hiç bakamıyorum bir yerden başlamam lazım ama nasıl...
Selamınaleyküm arkadaşlar sizleri bu kadar habersiz bıraktığım için hepinizden özür diliyorum genel anlamda çok şükür iyiyiz lakin biliyorsunuz düğün telaşım vardı ve son 2 gün Cumartesi inşallah olcak bitçek bu arada şehir dışından akrabalar var yani yüzdüm yüzdüm kıyıya yaklaştım inşallah geçip gidicek. He kilomu merak ederseniz şu anda tam 74 üm. Ancak bu kadar oldu daha iyi olabilir di ama ehhh işte hepinizi yürekten öpüyorum düğün fotoları atıcam söz vermiştim unutmadımhepiniz Allaha emanet olun
Selamun aleykum
Iki günlük migren atagından iki igne 5-6 kuvvetli ilaçtan sonra yeni yeni ışığa bakabiliyorum çok şükür rabbim kimseyi migren agrisi ile sinamasin zira cok zor
Iki gündür düzensiz yedim çok değil ama düzensiz menü yazamiycam pek te hatırlamıyorum tek korkum gişelerden kaynaklı şişlik olabilirim yarın tartita oda hayırlısı yapacak birşey yok
Inşallah bol eksili bir gün olur yarın hepimiz için
Hayırlı sabahlar
Geçmiş olsun bonus rabbim hayırlı zamanda doğum nasip etsin...
Bende hastanedeyim iğneçin sıra bekliyorum uyuyakalmışım geçgelebildim hastaneye kahvaltı yapamadım bi simit yedim aç iğne olamıyorum çünkü...güne kötü başldım ama güzel devam edicek inş....
Günaydın
Kahvemi içtim wc içinde iyi olur.
Kaç gündür yapamadığım sporumu yapıcam inşallah sonra buraya bakıcam buraya bi girdim mi daha çıkamıyorum.
Kızlarda süt içtiler kahvaltıya kadar beklesinler beni.
Öğleden sonra bir veli arkadaşın mevlüdü var oraya gidicem.
Akşam gelinimizin biraz sancısı olmuş dr gittiler tedbiren yatış vermiş. Olası erken doğum riski için iğne yapılmış.
Erken daha allah vaktinde sağlıklı doğum nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?