Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Menü 4
Su 2

6 puan

3 puan allah bereket versin :)

Çok iyisin hayrisim.
Gurur duyuyorum seninle

Hayırlı cumalar canım. Nasılsın ?

Sen ne dokunmatik şeyler yazmışsın böyle ..deliii
az gibi yenam ama idare edincez

Selam canlar
Gecmişi okuyup kilo bildirimi yapacaktim,bonusun bu içe dokunan ,duygulandiran kelamlarini okuyunca ben de nacizane biseyler soylemek istedim. Çünkü yok birbirimizden farkimiz.
Guzel kardesim Derin artik toparlanman lazim, belki sıkıntılarin buyuk ama boyle boyle daha da arttiriyorsun. O çocuklarinin,annenin babanın her zaman sana ihtiyaclari olacak ve seneler oyle acimasiz ki seni bu halinde biraknayacak. Cok değil bundan 5 sene once bana birşey olmaz, herseye yetisirim,agrim olmaz,yorulmam diyordum şimdi ise çocuklarima yük olmamak için onlarin guzel gunlerini gormek ve her zaman yanlarinda olmak için uğrasiyorum tabii Rabbimin izniyle. Bu kilolar insani ddaha hizli yaşlandiriyor,sağliğindan ediyor. O ayaklarin,kollarin yeter diye bağiriyor
Gel vakit geçmeden bismillah de basla,bozsanda birakma,tekrar basla, biz burda tokezlediginde sana yardimci olmak için yaninda olacagiz.
Şoyle düşün sevdigin şeyi dağlar kadar yesende alacağin haz ve vitamin ayni oyleyse niye yük yapalim kendimize. Herseyin tadinida biliyoruz,tekrar tekrar yediğimizde değişmeyecek.
Canin mı sıkıldı yemeğe saldirmak yerine çocuklarinin gelecekteki guzel gunlerini düşün,torunlarinin pesinden kosturdugunu duşün. Kilolu olursan onlar için yük olursun. Tabii en çok da kendini duşün,Allahin sana emanet ettigi canini,sağligini duşün.
Bi silkelen kendine gel,aynaya bak,kararini ver, bu sefer olacak de,beynine hükmet, basla,biz yanindayiz.
Her gun yuruyuş yap, hatta sozleselim beraber yuruyelim olmaz mi
Seni anliyoruz ve seviyoruz,sozlerimizde sana deger verdigimizdendir,sakin bize kizma olur mu.
Bonus dusunceli kardesim Allah senden razı olsun,her kelamin ayri ayri işledi içime,sen ki insanlarin derdiyle dertlenip yardim ediyorsun, Rabbimde sana yardim etsin, sıkıntılarından kurtarsin

Tabiki yapmazsin,hemşiresin de bunlari daha iyi bilirsin, biz de iyi niyetle uyardik seni,bazen insan yaptiği yanlişlari gormeyebilir,farkinda olmaz ya da. Kilo bildirimin eski yeni olmadigindan verip vermediğini anlayamadim, verdin diye duşunuyorum,tebrikler

Vakti zamanında gelir inşallah sağlıkla

Başladığımda 98.3 düm. Şuan 96 olmuşum. İyi niyetinizden hiçbir şüphem yok. Dikkat ettiğimi belirtmek için yazdım. Yoksa sizin yorumlarınız bana hep katkı sağlıyor. Hepinize çok tşk ediyorm. Burda yazmaya başlamasaydım eminim sıkılır bırakırdım diyeti.

merhabalaar

cuma kilo bildirimine geldim

geçmişte okumam gereken mesajlar var. geri dönüp okuyacağım şimdi haftanın en en nesi oldum bilmiyorum ama düzenli bir liste yok, spor zaten olmuyordu yazacak yüzümde olmadı

Bonus bu hafta tabloya aynı kilo olarak yazılabirmiyim

tekrar gelicem hepinizi sevgiyle kucaklıyorum

Hayirli cumalar kızlar
Telefonum bozuldu gelemiyorum yanınıza ve benim adima hiç iyi olmadı. Motivasyonum bozuldu geçen haftadan bu yana tikiniyorum Allah benim cezami vermesin. Ve bu tikinmanin elbet bir karşılığı olucakti.
Geçen hafta 87.7
Bu hafta 89.5
telim bir An önce yapilsada tekrar aranıza donsem çok özledim sizi

Geciktim çok özür dilerim.

Sevimsiz bir bildirim yapayım

Geçen hafta 92
Bugün 91.7
Fark -300

Ödem atabilcekken arada regl ile oynayan 2 kilo beni durdurdu.

Pazartesi 93.8
Salı 92.8
Çarşamba regl ile 94
Perşembe 92.8

Cumada geç saatlerde anca bu kadar gitti.

Ah be bonus yaklaş opucem nerdeyse agliyacaktim.. karşıdan nasılda hissedebiliyorsun yaşadıklarımı psikolojimin diplerde olduğunu herşeyden vazgectigimi....yorgunum çok yorgunum çok üzücü günler geçirdim bir senedir bitti şükürler olsun bitti allah hicbir anneye yasatmasin ....ama benim korkularım bitmedi yine aynı şeyleri yaşarsak çocuğum da nöbet anında hasar kalırsa vücudunda gibi gibi endişeler beni mutfağa itiyor...birde bu telf tablet pc yasak olmasi nisanın bütün gün ağlamaları yine beni mutfağa itiyor ...diğer taraftan surekli annem ve babamın bakımı hastane işleri ev temizligide benim uzerimde bazen çıldıracak gibi oluyorum ıyi değilim ama ıyi olmak zorundayım....bu yazıdan sonra tekrar denicem canim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…