Sagolun canim yanımda olduğunuz için bu zor gunlerimde....yuruyus yapamıyorum dizlerimde menisküs var bacaklarım surekli ayakta durmaktan varis dolu varis ameliyatı olmam lazım çocuklarıma kim bakıcak olamıyorum....ama yediklerine dikkat ederek bile kilo verebilirim tabii...bir ara leslie yapıyordum tekrar denicem yapabilirsem eğer...Selam canlar
Gecmişi okuyup kilo bildirimi yapacaktim,bonusun bu içe dokunan ,duygulandiran kelamlarini okuyunca ben de nacizane biseyler soylemek istedim. Çünkü yok birbirimizden farkimiz.
Guzel kardesimDerin artik toparlanman lazim, belki sıkıntılarin buyuk ama boyle boyle daha da arttiriyorsun. O çocuklarinin,annenin babanın her zaman sana ihtiyaclari olacak ve seneler oyle acimasiz ki seni bu halinde biraknayacak. Cok değil bundan 5 sene once bana birşey olmaz, herseye yetisirim,agrim olmaz,yorulmam diyordum şimdi ise çocuklarima yük olmamak için onlarin guzel gunlerini gormek ve her zaman yanlarinda olmak için uğrasiyorum tabii Rabbimin izniyle. Bu kilolar insani ddaha hizli yaşlandiriyor,sağliğindan ediyor. O ayaklarin,kollarin yeter diye bağiriyor
Gel vakit geçmeden bismillah de basla,bozsanda birakma,tekrar basla, biz burda tokezlediginde sana yardimci olmak için yaninda olacagiz.
Şoyle düşün sevdigin şeyi dağlar kadar yesende alacağin haz ve vitamin ayni oyleyse niye yük yapalim kendimize. Herseyin tadinida biliyoruz,tekrar tekrar yediğimizde değişmeyecek.
Canin mı sıkıldı yemeğe saldirmak yerine çocuklarinin gelecekteki guzel gunlerini düşün,torunlarinin pesinden kosturdugunu duşün. Kilolu olursan onlar için yük olursun. Tabii en çok da kendini duşün,Allahin sana emanet ettigi canini,sağligini duşün.
Bi silkelen kendine gel,aynaya bak,kararini ver, bu sefer olacak de,beynine hükmet, basla,biz yanindayiz.
Her gun yuruyuş yap, hatta sozleselim beraber yuruyelim olmaz mi
Seni anliyoruz ve seviyoruz,sozlerimizde sana deger verdigimizdendir,sakin bize kizma olur mu.
Bonus dusunceli kardesim Allah senden razı olsun,her kelamin ayri ayri işledi içime,sen ki insanlarin derdiyle dertlenip yardim ediyorsun, Rabbimde sana yardim etsin, sıkıntılarından kurtarsin
Iyi olmaya çalışıyorum canim bu sıra aldım başımı gidiyorum 129 kilo oldum karnım şişti yanaklarım doldu aynaya bakmak istemiyorum 5 ay once 120 kiloya inmistim 10 kilo ile bile cok mutluydum insallah yine baslayabilirim....Çok iyisin hayrisim.
Gurur duyuyorum seninle
Hayırlı cumalar canım. Nasılsın ?
Sen ne dokunmatik şeyler yazmışsın böyle ..deliii
Tamam kuzum,persembe yurumedim ya ona saydim,istersen 15 dk yuruyuş ve bir mil Leslie yi çikartabilirsin.hergaf abla cumadan cumaya alıcaz bugünküleri şimdilik katayım haftaya cumayı dahil etmezsin.
Buzdolabına kağıt tutturdum oraya çiziktiricem sporları.
Hah şöyle, basliyorsun degil mi, once diyetinle biraz ver sonra hareketi arttirirsin. Hem Lesli yapan yürüyüşü daha kolay yapar. Şu yumuşak zemin kirmizi yuruyuş alanlari eklemleri zorlamiyor, belediyeler parklarin etrafina yapiyor,ben de orda yuruyorum. Varisler her kilolu bayanda var aşagi yukari,takma kafana.Sagolun canim yanımda olduğunuz için bu zor gunlerimde....yuruyus yapamıyorum dizlerimde menisküs var bacaklarım surekli ayakta durmaktan varis dolu varis ameliyatı olmam lazım çocuklarıma kim bakıcak olamıyorum....ama yediklerine dikkat ederek bile kilo verebilirim tabii...bir ara leslie yapıyordum tekrar denicem yapabilirsem eğer...
Hayriş geçmiş olsun Ağrın geçtimi birazSelamun aleykum
Iki günlük migren atagından iki igne 5-6 kuvvetli ilaçtan sonra yeni yeni ışığa bakabiliyorum çok şükür rabbim kimseyi migren agrisi ile sinamasin zira cok zor
Iki gündür düzensiz yedim çok değil ama düzensiz menü yazamiycam pek te hatırlamıyorum tek korkum gişelerden kaynaklı şişlik olabilirim yarın tartita oda hayırlısı yapacak birşey yok
Inşallah bol eksili bir gün olur yarın hepimiz için
çok sükür canım daha iyiyim sen nasılsınHayriş geçmiş olsun Ağrın geçtimi biraz
Aleyküm selam iyi olmana sevindim erkencisin hepmi böyle :)selamun aleykum hayırlı sabahlar kızlar
çok sükür canım daha iyiyim sen nasılsın
İyi gecelere yetişemedim günaydııın :)Iyi geceler kizlar
Kolay gelsin tatlım ne büyük koşuşturmadasındır şimdi, hayırlısıyla damatlıklarınıda yaparsınız inşallah :)Selamınaleyküm arkadaşlar sizleri bu kadar habersiz bıraktığım için hepinizden özür diliyorum genel anlamda çok şükür iyiyiz lakin biliyorsunuz düğün telaşım vardı ve son 2 gün Cumartesi inşallah olcak bitçek bu arada şehir dışından akrabalar var yani yüzdüm yüzdüm kıyıya yaklaştım inşallah geçip gidicek. He kilomu merak ederseniz şu anda tam 74 üm. Ancak bu kadar oldu daha iyi olabilir di ama ehhh işte hepinizi yürekten öpüyorum düğün fotoları atıcam söz vermiştim unutmadımhepiniz Allaha emanet olun
hep boyle canım bırde cıftlıkte hıc uyunmuyor sağolsun horozlar :))))Aleyküm selam iyi olmana sevindim erkencisin hepmi böyle :)
Listelerin yine yıkılıyor baktığımda kahvaltı sonrası bana az görünüyor iyi eksi getirir cinsten
Bende iyi idare eder bu akşam iki yemekli düğün var ikisine birden yetişmeye çalışıcaz nasıl olcaksa
Diğer türlü acil kendime çeki düzen vermem lazım dün fena yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?