Hoşbulfum canım neler yapıyorsunuz takımlarda ki gibi mi menü ve spor mu günlük
Olur kuzum neden olmasın
Aynen gülbiş sadece yarışma yok. Yüksek kiloda olduğumuz için duygusal kısmı ağır basıyor.
Epey saldık boşladık menü vermiyodu kimse falan filan....
Bayram sonrası bi yenilenme yaptık.
Miuyla konuşup fikir alarak puanlama kuralı koyduk burayada.
Tablomuz var haftalık aylık birincilerimiz oluyor :) gelirsen bekleriz takımla burayı birlikte idare etmek zor ama güzel.
Olur kuzum neden olmasın
Bonus en zayıf sensinBir iki sayfa geride tablo var gülbiş bi bak istersen bu hafta için hemen eklim seni.
Ellerine saglik canim,PUANLAMAYA GÖRE HAFTANIN YILDIZLARI
3 YILDIZLAhergaf ☆☆☆
3 YILDIZLAy.o.l.c.u ☆☆☆
1 YILDIZLABonus ☆
1 YILDIZLAfantastikaaa ☆
1 YILDIZLA E eboe ☆
PUANLAMAYA GÖRE HAFTANIN EN KÖTÜLERİ
20 PUAN İLE @orkidekaramel
3 PUAN İLE @74FRIDA
Işıl ve bengisu sonradan başladılar menülere onlar yok.
Ben ve her akşam yazıp emek veren herkes verdiğimiz emeğin karşılığını kat kat alacağız inşallah ♡
Sıfır olanlar veya gelemeyenler veya hiç umurlarında bile olmayanlar var.
Anaam bu yena napip durur bu kadan spor yapilir mi
Ellerine saglik canim,pek guzel olmuş. Herkescikleri kutlarim, bol yıldızlı haftalari olsun inşallah.
Anaam bu yena napip durur bu kadan spor yapilir mibende sporda herkesi gecerim diyordum. Ama olsun bukemedigim bileği öperim ben, tebrikler, maşallah
Evet,haftaya kaptirmazsin. ben de hemen arkanizdayim,her an gecebilirim sizi ona goreBen 3 gün yapmadım yena hatun ortayı boş buldu 1. Oldu
Eee bosuna bu kilolara cikmadik, hep hareketsizliktenEe kızlar ben geliyorum gidiyorum hareket Yök ya burda aktif olmadan olmaz ki ama
Olur çok tşk ederm bonuscumfantastikaaa normalde 2 haftadan sonra listeye ekliyoruzda sen çok istekle katılım yapıyorsun senide ekledim ben.
Haftaya cuma inş
Geçen hafta
Bu hafta
Fark
Şeklinde bildirimini bekliyorum. Başlangıç kilonuda yazarsın.
@cakil80 zor giriyorsun biliyorum. Niyetini bilmesem seni çıkarıcam ama çıkarmak istemiyorum. Takımdan aldım yazdım kilonu.
@60kiloyum yolculuğa bağlıyorum unutmuşsundur diyerekten.
@burhan haftayada bildirimin olmazsa çıkarmak zorundayım.
@nisan34 telefon işini halledince gel ve olması gerektiği gibi ol burda.
Kurallar yazdık çizdik uyguluyoru haberin yok gibi...
Ee kızlar ben geliyorum gidiyorum hareket Yök ya burda aktif olmadan olmaz ki ama
Hoşbuldum canımEee bosuna bu kilolara cikmadik, hep hareketsizliktenşaka bir tarafa hosgeldin aramiza,hareketi az ama samimi,icten bir grubuz.
çocuklar tepende kuzu geleceğim
Sen hareket et at ortaya kendini :) haftasonunda herkes iş güç çocuk gezmeler ancak.
Takım gibi değil zaten olursa hiç yetişemeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?