- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
candy nerde bilmiyorumkismile
yenacım evet başına gelmeyen bilmezmiş çok doğru sağlıklı olsunlarda herşeye katlanacağız artık sorma babası ile bende edepsiz naz diye seviyoruz tam cadı yaaaaaDerin'cim anne olduktan sonra her yaşında ayrı çekiyosun..
Artık Allah sabrını veriyor..Önemli olan sağlıklı olmaları..
cadı Naz..:))
adı ile yaşasın çingene beşiği ha sende bizdensin demek biz 4 aylık olana kadar batteniyede uyutuyorduk artık dayanamadık çingene beşşiği kurduk. birde benim kız günlerce aç kalsa yemezdi ben 1.5 aylıkken başladım 6 ay bitene kadar sadece uykuda biberonla besledim. anne sütünü biberona koyardık hadi yemek vakti geldi sallayalım derdik. gazını çıkartırken bir daha uyanırdı buseferde uyusun diye sallardık.
sürekli çingene salıncağında uymak istediği için sürekli uyanırdı .sürekli çingene salıncağımda uyutamazdım dönüp gazını çıkaramazdı bu seferde ondan uyumazdı. bir yere gidemezdim beşşiği olmadan asla uyumazdı. sanırım9 aylıktı beşşikte dikilmiş aşağı kafa üstü düşmüş hiç ses çıkarmamış ağlasa ben yanındayım duyarım yatak odasına kadar ( 8-9 metre mesafe) gitmiş babasını uyandırmı. o günden sonra salıncağı bıraktık ayakta sallanacak uymazsada uyumaz dedim ayağa alıştı 3-4 gün sürdü sonrada 19 aylıkken başladı sabaha kadar aykta sallayın diye ayağımda sallarken çok uyudum durunca başlıyor bağırmaya. offf 3 ay nerdeyse gecede 2-3 saat uyudum uyumadım oda yerd sallarken yatmış uyumuşum birgün delirdim artık yok sallamak dedim yattık yanyana uyutmya çalıştım. 1 haftadan uzun sürdü alışması. ama hala hergün en az yarım saat bazen 1. 5 sati bulur uyuması. birde kendi yatağı dar geliyor hanıma dönemiyor halbuki kocaman karyola ama dar işte 100 kere dönmezse olmaz 2 kişilik yer yatağı serdik kenarlarada koltuk minderi sıralıyorum onun bile dışına çıkıyor hınzır.
offff çok konuştum ama seni çok iyi anlıyorum allah kolaylık versin
hoş döndün canım.. kaydirigubbakcemile3
ben geceleri girmiyorum ya dün dönüşünü seyreyleyemedim.. boshayallersmile
ben gerçekten de izinliyim bu hafta.. çünkü geçen hafta aldığım kiloları vermiş olucam o yüzden listeye girmek istemiyorum.. vereliniortak
alışmışın yorumlamaya.. beni de bi parlat bakam.. bayanssulusmile
sabah..
ne yedim nan ben dün sabah.. benneyaptımki heh
sandviç yedim.. içinde marul domates peynir salam vardı.. yanında çay içitim tek şekerli.. geç kalmıştım da iş yerinde yemek zorunda kaldım.. ufak böyle iki lokmacık şey büyük değil..
ara da da ne yediğimi çıkaramadım şimdi.. ama bişey yememişimdir yani öyle.. zati çevremde sadece diyet kraker var..
öğlen bişey yemedim seni döndürmenin çarelerini arıyordum.. alsanaalsanasmile
ara da light kraker (mavi yeşil) ve ayranı lüplettim.. iki dene de bebe bisküvisi attım..
akşam fırında patatesli tavuk vardı.. tavuk yanında ne çeyrek ne yarım patates yedim.. iki dilim ekmek lüplettim..bir iki bardak ayran içtim..
sonra kardeşimle badminton (nasıl yazıldığını bilmem) oynadık 1 saat kadar.. benim egzersiz koçum o.. bi o yana savuruyo beni bi bu yana.. bacaklarım ağrıdı..
sonra iki bardak kola içtimlmaz: parlatabilirsin beni.. eyvahedigeldismile kalori kazanmadım ama ne bileyim.. içince bi fena oluyorum sanki yanlış yapmışım gibi..
sonra yarım saat kadar yürüdüm.. 2 km ye denk geldi..
bu ka..
hadi bakalım bekliyorumm..
günaydınlarrrr citol üm geri dönmene sevindimama arayı çok uzatma yoksa sürü psikolojisi içinde hepimiz izin alırız 2 3 ay sonra 120 kg üstü topiğinde buluşuruz lmaz:
sarımsak çayımı içtim kendime güzel bir kahvaltı hazırladım yumurtalı taze fasulye kavurması yanınada ayran ve 1 dilim ekmek
Oooooooo citol hanımlarda burdaymış cıstak cıstak..:))
Valla bu akşam çok acıktım..Duramıyordum yerimde..Sıcak su içmeye başladım iyi geldi..Dört gözle bekliyorum sabah olsada kahvaltı etsem..:))
Buna rağmen bu haftada 89 u göremiycem..
a.s. günaydıngünaydın halley
günaydın derin.
nasılsınız.....
Günaydınn lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü
Günaydım canım.Nasıl gidiyor hayat....
BEYZUS,nasılsın akşamdan sabaha..:)))
Ben kızımı etüde bıraktım,ordan markete geçtim,meyve ve marul aldım..Tam bir saat yürümüşüm..
İyi bişey diimi..Peki niye hala yerimde sayıyorum ya..Galiba hakkaten düşünceylemi ilgili,ben bu hafta sürekli 89 u düşünüyorum ya..Sanırsam ondan..Hayır bişey değil..böyle olunca saçmalıyorum sonra..
Birde benim kesin daha kapsamlı tedavi görmem gerek sanırım,malum şeyden..
Neyse gününüz güzel ve az kalorisiz geçsin..
Günaydın canım.Çok iyiyim.Güzel bir geceydi;hem manevi hem maddi anlamda.Düşük kalorili geçti.Nedense akşam eşimin üzerine nurlar ve melekler yağmıştı.Etrafımdan ayrılmadı.Gülerek '''bir şey mi isteyeceksin söylede yapayım arkadaşlarım bekliyor yazışıyorum''' dedim.Yok ben senin yanında olayım.Konuşmasanda olur dedi.Yapmadığı şey değil de gülesim geldi.Hazırlanın arkadaşlar yaşlandıkça birbirini seven eşler diğerinin şeyinden ayrılmıyor.Her iki tarafta tabii.
Canım yerimde sayıyorum diye üzülme.En azından kendini suçlayabileceğin bir şey yok ortada.Az bile olsa kalorisi yüksek besin almıyorsun,spor yapıyorsun..Daha ne olsun gerekeni yapıyorsun.Bence spordan dolayı kasların gelişti ve kaslar yağlardan ağır biliyorsun.Muhakkak görünüşüne yansımıştır.Yakında tartıya da yansıyacak merak etme canım.....
harika canım allah nazarlardan saklasın sizieğer bir gün evlenirsem bende öle olmasını istiyorum çok sevmek ve sevilmek ne mutlu sana
Günaydın canım.Çok iyiyim.Güzel bir geceydi;hem manevi hem maddi anlamda.Düşük kalorili geçti.Nedense akşam eşimin üzerine nurlar ve melekler yağmıştı.Etrafımdan ayrılmadı.Gülerek '''bir şey mi isteyeceksin söylede yapayım arkadaşlarım bekliyor yazışıyorum''' dedim.Yok ben senin yanında olayım.Konuşmasanda olur dedi.Yapmadığı şey değil de gülesim geldi.Hazırlanın arkadaşlar yaşlandıkça birbirini seven eşler diğerinin şeyinden ayrılmıyor.Her iki tarafta tabii.
Canım yerimde sayıyorum diye üzülme.En azından kendini suçlayabileceğin bir şey yok ortada.Az bile olsa kalorisi yüksek besin almıyorsun,spor yapıyorsun..Daha ne olsun gerekeni yapıyorsun.Bence spordan dolayı kasların gelişti ve kaslar yağlardan ağır biliyorsun.Muhakkak görünüşüne yansımıştır.Yakında tartıya da yansıyacak merak etme canım.....
sorma canım bizimki uykuya daldıktan sonra başlarda pek problem olmadı önemli olan uykuya dalmasıydı özellikle şu son 2.5 ay öldüm dirildim o ağladı ben ağladım çok çektim meğer diş çıkarıyormuş. hala uykuya dalamıyor ama eskiye oranla azaldı artık . şimdide geceleri çok sık uyanıyor emziğini düşürüyor ağlıyor mızır mızır allahtan sabaha kadar uyanık kalmak istemiyor
canım diş çıkarma ağrısı o kadar uzun ve sıkıntılı olmamalı..
bebeğinin kulaklarına baktır bi... iç kulak enfeksiyonu olmasın... bir de idrar tahlili yaptır...
idrar yolu enfeksiyonu da çok rahatsız edicidir....
Günaydın güzel insanlar...
Bonus,lapayı denedinmi..??
Birde kızım çok güzel şiir yazmış bana..Bir ara iznin olursa sayfanda paylaşmayı düşünüyorum,bakalım nasıl bulucan..:) Ben ağlamıştımda okurken..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?