Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

candy nerde bilmiyorumkismile

hoş döndün canım.. kaydirigubbakcemile3

ben geceleri girmiyorum ya dün dönüşünü seyreyleyemedim.. boshayallersmile

ben gerçekten de izinliyim bu hafta.. çünkü geçen hafta aldığım kiloları vermiş olucam o yüzden listeye girmek istemiyorum.. vereliniortak

alışmışın yorumlamaya.. beni de bi parlat bakam.. bayanssulusmile

sabah..

ne yedim nan ben dün sabah.. benneyaptımki heh

sandviç yedim.. içinde marul domates peynir salam vardı.. yanında çay içitim tek şekerli.. geç kalmıştım da iş yerinde yemek zorunda kaldım.. ufak böyle iki lokmacık şey büyük değil..

ara da da ne yediğimi çıkaramadım şimdi.. ama bişey yememişimdir yani öyle.. zati çevremde sadece diyet kraker var..

öğlen bişey yemedim seni döndürmenin çarelerini arıyordum.. alsanaalsanasmile

ara da light kraker (mavi yeşil) ve ayranı lüplettim.. iki dene de bebe bisküvisi attım..

akşam fırında patatesli tavuk vardı.. tavuk yanında ne çeyrek ne yarım patates yedim.. iki dilim ekmek lüplettim..bir iki bardak ayran içtim..

sonra kardeşimle badminton (nasıl yazıldığını bilmem) oynadık 1 saat kadar.. benim egzersiz koçum o.. bi o yana savuruyo beni bi bu yana.. bacaklarım ağrıdı..

sonra iki bardak kola içtim lmaz: parlatabilirsin beni.. eyvahedigeldismile kalori kazanmadım ama ne bileyim.. içince bi fena oluyorum sanki yanlış yapmışım gibi..

sonra yarım saat kadar yürüdüm.. 2 km ye denk geldi..

bu ka..

hadi bakalım bekliyorumm..

günaydınlarrrr citol üm geri dönmene sevindim ama arayı çok uzatma yoksa sürü psikolojisi içinde hepimiz izin alırız 2 3 ay sonra 120 kg üstü topiğinde buluşuruz lmaz:

sarımsak çayımı içtim kendime güzel bir kahvaltı hazırladım yumurtalı taze fasulye kavurması yanınada ayran ve 1 dilim ekmek

bu arada arkadaşlar farkettimki yemeklere bol bahrat atmakta kilo vermede çok işe yarıyor,ben ne yersem yiyim üzerine acı krmızı biber,karabiber,zerdeçal serpiyorum

ender saraçta böyle öneriyor

ayy bakla demişin bayılajagımmmmmmm
duymak a dahi tahammülüm yok onuuu
töbe töbee
bu ara menün güzell
açıgını yakalamayımm furirumm
gell herşeye razıyız demesi gibi deyil sositososito

bende baklyı sevmen en son sanırın 15 sene önce annemin zoru ile yemişimdir gçen gün eşim ben severim yapsana dedi mecbur yaptım nasıl yapıldığınıda bilmeme internetten araştırdım. yaptım 4yk üzerine 4 yk yoğurdu bocaladım. severek değil ama faydalıdır diye yedim işte

ilk sıpam la tv ye bakarken yan taraftan üstüme yatardı
öyle uyuyp kalırdı
oglanıda hiç salladıgımı bilmem

elnbete hasta olduklarında yada diş çıkarırken huysuzlanır daha özel ilgi isterlerdi ama
hiç zorlukları olmazdı bana yerimseniben
[/QUOTE]

ah valla bebekkenden beri zor çocuk benimki dr. bile söyledi bazı bebkler zor olur diye akşam saat 6 da bir başlardı ağlamaya morarana kadar ağlardı saat 11 e kadar ne yer ne uyur sadece ağlardı. sonrada aç aç uyurdu. bu ağlamalar 1 aylıkken başladı 6 aylıkken bitti. morarırdı ağlarken susturmak için slladıkta mecburen

Derin'cim anne olduktan sonra her yaşında ayrı çekiyosun..

Artık Allah sabrını veriyor..Önemli olan sağlıklı olmaları..

cadı Naz..:))
yenacım evet başına gelmeyen bilmezmiş çok doğru sağlıklı olsunlarda herşeye katlanacağız artık sorma babası ile bende edepsiz naz diye seviyoruz tam cadı yaaaaa

aayyyy demek sizde çingene beşiği inşallah bende birgün kurtulurum canım. bizim bebeğimiz olmuyordu canım naz 12 sene sonra doğal yolla geldi sayısız tüp bebek tedavilerinden sonra o yüzden nazlı olmasıda çok doğal yani.... çünki anne ve babası onu beklerken çok gözyaşı döktüler.doğduğunda inadından memeyi tutturamadık mamaya başladık hiç emmedi sonra hıçkırıklarla ağlamaya başlıyor kabız zannettim meğer kolikmiş 4.5 aya kadar koliğini çektik akşam üzeri 5 olacak diye ödüm kopuyordu gece 11e kadar bağırıyordu. evde sepetimiz var birde normal karyolamız var ona rağmen çocuk iki yatağının yanında çingene beşiğinde uyuyor. neyse 5 aylıktan sonra o sepetini istemedi çocuk çığlık çığlığa bağırıyor ben sinir krizleri geçiriyorum bazen eşim apar topar işten geliyor günde 5 sefer uyuyor bütün uykuları bağırarak ve en sonunda battaniyede sallamaya başladık ama gündüz kimi bulayımm sallamak için mecburen salıncağı kurduk evin ortasına. ama yine 1.5 saat bağırarak uyuyordu ve uyuma şekli ben duvardan duvara fırlatarak başım dönerek sallıyorum odadakiler dışarı çıkıyor korkularından çocuk düşecek diye çünki beşiğin içinde senin dediğin gicbi yanlamasına ayak ucuna dönerek boynu beşikten aşağı sallanarak uyuıyor halada öyle uykusu gelipte sallandığı için değil orada sersemliyor ve başı küt düşüyor uyuyor yine çok uykusu geldi bağırıyor uyutayım onu çok doluyum uyku konusunda şimdiyine 1 saat salla ama en azından artık ağlamıyor sallanırken birtek düşme tehlikeleri atlatoıyorıuz

akşama kadar iyi gitmişsin ama
akşam tuhaf hareketler sergilemişsin :roflol:
sanırım bende sendenim bu konudaohaoldumsmile
ama iyi hareet etmişin akşam
fazlalıkları karşılamıştır
Şeniz

sarımsak
mayasır yapar bak fazlası
dikkat ett
:dance:
dört gözle sabahı bekliyosun haa:roflol:

günaydın halley
günaydın derin.
nasılsınız.....
a.s. günaydın

Günaydın güzel insanlar...

Bonus,lapayı denedinmi..??

Birde kızım çok güzel şiir yazmış bana..Bir ara iznin olursa sayfanda paylaşmayı düşünüyorum,bakalım nasıl bulucan..:) Ben ağlamıştımda okurken..:)

Son düzenleme:
BEYZUS,nasılsın akşamdan sabaha..:)))

Ben kızımı etüde bıraktım,ordan markete geçtim,meyve ve marul aldım..Tam bir saat yürümüşüm..

ıyi bişey diimi..Peki niye hala yerimde sayıyorum ya..Galiba hakkaten düşünceylemi ilgili,ben bu hafta sürekli 89 u düşünüyorum ya..Sanırsam ondan..Hayır bişey değil..böyle olunca saçmalıyorum sonra..

Birde benim kesin daha kapsamlı tedavi görmem gerek sanırım,malum şeyden..

Neyse gününüz güzel ve az kalorisiz geçsin..

Son düzenleme:

Günaydın canım.Çok iyiyim.Güzel bir geceydi;hem manevi hem maddi anlamda.Düşük kalorili geçti.Nedense akşam eşimin üzerine nurlar ve melekler yağmıştı.Etrafımdan ayrılmadı.Gülerek '''bir şey mi isteyeceksin söylede yapayım arkadaşlarım bekliyor yazışıyorum''' dedim.Yok ben senin yanında olayım.Konuşmasanda olur dedi.Yapmadığı şey değil de gülesim geldi.Hazırlanın arkadaşlar yaşlandıkça birbirini seven eşler diğerinin şeyinden ayrılmıyor.Her iki tarafta tabii.
Canım yerimde sayıyorum diye üzülme.En azından kendini suçlayabileceğin bir şey yok ortada.Az bile olsa kalorisi yüksek besin almıyorsun,spor yapıyorsun..Daha ne olsun gerekeni yapıyorsun.Bence spordan dolayı kasların gelişti ve kaslar yağlardan ağır biliyorsun.Muhakkak görünüşüne yansımıştır.Yakında tartıya da yansıyacak merak etme canım.....

günaydın kızlar nasılsınız citol ne düşünüyorsun grup içinde grup konusunda daha çok motive olur belki hırslanırız ki ben hırslanırım herkes izinden dönünce başlayalımmı ki ne dersiniz bu konudaki görüşleriniz neler arkadaşlar kaynayıp gitmesin arada dedim

harika canım allah nazarlardan saklasın sizi eğer bir gün evlenirsem bende öle olmasını istiyorum çok sevmek ve sevilmek ne mutlu sana

harika canım allah nazarlardan saklasın sizi eğer bir gün evlenirsem bende öle olmasını istiyorum çok sevmek ve sevilmek ne mutlu sana

İnşallah canım.Tüm samimiyetimle bekarlara severek ve sevilerek evlenip çok mutlu olmayı dilerim.
Sevmek çok güzel tabii sevilmekte.Daha da önemlisi saygı.Saygı yoksa sevgi 3 ayda biter,Aşk zaten nikahın ertesi bitiyor.Sevgi saygı ile birleşmeli mutlaka.Allah cümle bekarlara içlerinde sizlerede sevgi ve saygıyı bilen,Allah korkusu olan,terbiyeli,ağzından çıkanı kulağı duyan eşler nasip etsin .Çok çoooook mutlu olun inşallah.....:Saruboceq:

Bu arada çok iyi kilolarda verelim tabii....:Saruboceq::Saruboceq:.

beyzus abla maşallah size inşallah bizlerde öyle oluruz . ne tesadüf benim eşimde akşam ben burada yzıyorum oda benim yanıma gelmiş oturuyor neden içeride tv izlemiyorsun diye sordum oda senin yanında oturmak istedim kızımızda uyudu içeride onuda uyandırmayayım hem dedi hoşuma gitti yoksa tv olmadan yaşayamaz benimkiside

bende pazara gittim biraz dolaştım semizotu aldım sağolsun yağmurgözlü arkadaşım sistite iyi geldiğini söylemişti. hemde bebeğimede yediririm diye düşündüm heralde onada faydalıdır . çok yararlı bir sebze maydonoz roka aldım bol bol çilek elma aldım. ama evde kahvaltı etmemiştim sıcak bir küçük simit yedim dolaşırken aslında büyük simite bayılırım ama onu almadımm cızzzzzzzzzzzzz dedimmmm
bugün anneme yemeğe gideceğim orada çingen beşiği kurduk inşallah kızım uyurda bende gğüzelbirgün geçiririm eve dönmek zorunda kalmam zilli kızım yüzünden annemin evini unuttum

allah nazarlardan saklasın ne güzel maşalllah

Kız bende lapayı yapacak ... var mı -tatlicadiarzu- ay ne pis bişi oldum ben ya :roflol:

Bu arada izin ne demek lütfen buyrunnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…