Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ellerine sağlık kuzum
  1. Anam bu Bulamiyorum nasıl hamile hasibecim kilo alman gerekiyor kuzum sen yalnış biliyorsun
Ben hasibeyi şahsen gördüm oturup sohbet ettik hiç hamile gibi değil göbüş falan da yok normal vatandaş kendisi boyuda uzun genç irisi dersiniz hamiş değil :))

Ağır yasamlarda Melisa beni çok etkiledi doktorun söylediği şeyler. Eğer sürekli icinizdeki seni baskilarsan bir süre sonra isyanı basar ve restaurant restaurant gezip yemek arar dedi. Üstüne baskı ve ayarlayici olmadan kendimizle barışık halde bu savaşı kazanmaliyiz.

Menü bildireyim
Sabah 10-11 arasi bir haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, bir parça helva, bir dilim yumurtali ekmek, iki tatlı kaşığı tahin pekmez, bir kayisi, 10 tane çiğ fındık badem, kahve
Akşam 17.00 da bir porsiyon Adana kebap ve gavur dağı salatasi

Iyi geceler kizlar

Zeynep hala uyumadi kendi uyumadigi gibi ablasinida uyutmadi sinirlendim yolladim odadan anneannesi ugrasiyo simdi 1.5 saattir odada uyucaz diye savas veriyoruz resmen. Zeynebi yolladim mesaji yazmaya basladim emine uyudu bile

Ben hasibeyi şahsen gördüm oturup sohbet ettik hiç hamile gibi değil göbüş falan da yok normal vatandaş kendisi boyuda uzun genç irisi dersiniz hamiş değil :))

Gunaydinnnn
Mutlu bir pazar oldu güzel
Ben pancar tarlasına gidiyorum bugün kadin işçiler var onlara yemek süper kardiyo ama bonuscan saymaz bunu
Buğu beslenmek gine 3 ogün olabilir k ahvaltim yaptım şimdi öğlen onlarla yer ask atistiririm
Beni bekliyorlar öptüm hepiciginizi

Hayırlı sabahlar

kolay gelsin kuzum....

Günaydın kızlar bugün çok heyecanlı uyandım yine. Her yeni diet başlangıcında bu heyecanı yaşıyorum akşam yemegimi foto çekeceğim bakalım ölçüler nasıl ben de vücut olculerimi yazacağım 1 ay sonra ne olacak belli olsun. Hepimize diet heyecanı sarsin

Bonus kaçamak cezası 20 sn blank olsun mu hatta 20 sn yapamazsa yeniden başa döndün yine dayansin. Bu en iyi ceza olmaz mı ay çok mu kötüyüm nedir. Bundan sonra ceza verelim af yok kimseye.

Bonus kaçamak cezası 20 sn blank olsun mu hatta 20 sn yapamazsa yeniden başa döndün yine dayansin. Bu en iyi ceza olmaz mı ay çok mu kötüyüm nedir. Bundan sonra ceza verelim af yok kimseye.

bana uyar ceza olayı ama plank denedim yapamıyorum ben belki zamanla hafiflediğimde yapabilirim...ama mekik falan olabilir...

O plank midir nedir 5 saniye bile yapamadim. Yerden yukselmeden olursa olur

Selamun aleyküm kızlar
yeni geldim sayılır şimdi bi duş sonrada bi kahve soda büyük ihtimal oturduğum yerde uyurum
Bugün pek yiyemedim ama acta hissetmiyorum sıcaktan okadar şu ictimki
Şimdi yediklerimi yazayım belki bidaha gelemem bu gün

Sabah 7.30
2 yumurta
Peynir
Domates salatalık biber
Kuruyemiş

Aksam 3.00
Yagda 2 yumurta
Domates

Su 5 litre ye doğru yol aliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…