Ben hasibeyi şahsen gördüm oturup sohbet ettik hiç hamile gibi değil göbüş falan da yok normal vatandaş kendisi boyuda uzun genç irisi dersiniz hamiş değil :))Ellerine sağlık kuzum
- Anam bu
Bulamiyorum nasıl hamile hasibecim kilo alman gerekiyor kuzum sen yalnış biliyorsun
Ben hasibeyi şahsen gördüm oturup sohbet ettik hiç hamile gibi değil göbüş falan da yok normal vatandaş kendisi boyuda uzun genç irisi dersiniz hamiş değil :))
Gunaydinnnn
Mutlu bir pazar oldu güzel
Ben pancar tarlasına gidiyorum bugün kadin işçiler var onlara yemek süper kardiyo ama bonuscan saymaz bunu
Buğu beslenmek gine 3 ogün olabilir k ahvaltim yaptım şimdi öğlen onlarla yer ask atistiririm
Beni bekliyorlar öptüm hepiciginizi
Ooo Süpersinkaçamakta ne olaki...
Merhabalar
Dün yuruyuse gitmeyi planlarken olmadiazıcık kestireyim oyle yururum dedim,uykuya yenildim,sonrasindada geç oldu diye gidemedim. Bonus um ver cezami cumartesi spor yok
Bugün sabah aç karna ilk işim lesli 1 mil yapmak oldu. Kaçamakta yapmadim. Bakalim günün sonu iyi olur inşallah
Bonus kaçamak cezası 20 sn blank olsun mu hatta 20 sn yapamazsa yeniden başa döndün yine dayansin. Bu en iyi ceza olmaz mı ay çok mu kötüyüm nedir. Bundan sonra ceza verelim af yok kimseye.
O plank midir nedir 5 saniye bile yapamadim. Yerden yukselmeden olursa olurBonus kaçamak cezası 20 sn blank olsun mu hatta 20 sn yapamazsa yeniden başa döndün yine dayansin. Bu en iyi ceza olmaz mı ay çok mu kötüyüm nedir. Bundan sonra ceza verelim af yok kimseye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?