Afiyet şifa olsun cicegimSodalı yeşil çay var ya dukan birası olan onun usulünde hibisküs yaptım dolaba koydum içiyorum arada 1.5 litrelik sürahide.
Öyle yani :)
Çok şişim neden şişim bilmiyorum şiş olmaktan çok sıkıldım. Ramazanda inmişti karnım şimdi yine şiş
Canım menüleri kim yorumluyor bilmiyorum ama sabah çok az bi r kahvaltı simit neden var üzerine fıstık bar tatlı olmamış dimi amaSelam,
Menu yazmaya geldim, tarti sonrasi abartmaya meyilli bir günümdeyim. Yazayimda kendime geleyim.
Cumartesi menusu
Sabah 8.00
İki yumurta
1kk kaşar
Bir bardak kefir
Öğle 13.00
Yarim simit
Bir haslanmiş yumurta
Bir isirik fistik bar
Akşam 17.30
2.5 kase ayran corbasi(nohut,bugday,yogurttan olusuyor içeriği)
Bir çatal tatli( malesef)
BuguB çay kahve icmedim hic. Yuruyus oncesi bir kahve içerim
Su 2lt oldu 3 yapacagim
Spor daha yurumedim ama 1 saat yuruyecegim
Bundan sonra menuleri yürüyüş yaptiktan sonra yazayim bari,boyle yarim oluyor,bonusa da zor olur
Süper menü yürüyüş YÖK mü acabaBugün bi umutlu bi mutluyum çok şükür tekrar inanmaya başladım sanki kendimebugün yediklerimi yazayim hemen
Sabah 9
2 yumurta
7 zeytin
Domates salatalikbiber
Kuru yemiş yemiş cay bardağı
Avuç içi kadar peynir
Öğlen 1 gibi
4 kaşık kadar et kavurma ( düğünde kavurma pilav vardi allahtan pilavı karistirmamislar tekeyi yedim)
Akşam 18.00
Etli yeşil fasulye
Ayran
Su 2.5 oldudahada içerim
Süper menü yürüyüş YÖK mü acaba
Selam,
Menu yazmaya geldim, tarti sonrasi abartmaya meyilli bir günümdeyim. Yazayimda kendime geleyim.
Cumartesi menusu
Sabah 8.00
İki yumurta
1kk kaşar
Bir bardak kefir
Öğle 13.00
Yarim simit
Bir haslanmiş yumurta
Bir isirik fistik bar
Akşam 17.30
2.5 kase ayran corbasi(nohut,bugday,yogurttan olusuyor içeriği)
Bir çatal tatli( malesef)
BuguB çay kahve icmedim hic. Yuruyus oncesi bir kahve içerim
Su 2lt oldu 3 yapacagim
Spor daha yurumedim ama 1 saat yuruyecegim
Bundan sonra menuleri yürüyüş yaptiktan sonra yazayim bari,boyle yarim oluyor,bonusa da zor olur
Ana bir kaçamak daha spagetti nedir kuzum yaHemen şuraya menü bırakıp çocukları yıkamaya gidiyorum....
Kahvaltı 10 da 3 yumurtadan omlet,büyük dilim peynir ,zeytin...
Arada hibiskus çayı...
Saat 14 te üç çatal spagetti ve büyük kase cacık...
Akşam 6.30 da yoğurtlu kabak....
3 litre su ve gün içinde sodalı yeşilçay....
Spor 40 dakika...
İyi gecelere yetişemedim günaydııın :)
İzmirdemisin ?
Daha ne kadar iznin var
HAFTANIN BİRİNCİSİ
OGULCUKLARIM -2,3 kg ...
HAFTANIN İKİNCİSİ
@ISILDURU -2,0 kg....
HAFTANIN ÜÇÜNCÜLERİ
@y.o.l.c.u -1,2 kg
@hergaf -1,2 kg
Ellerine sağlık kuzum
- Anam bu
Bulamiyorum nasıl hamile hasibecim kilo alman gerekiyor kuzum sen yalnış biliyorsun
Takımdan sonra ben şok tabiAk kelebek sakin ol gülbiş şişman grup burası önlenemez kaçaklar var.
Menüler bende evet yaz nasıl istersen
Takımdan sonra ben şok tabiişte bonus can hiç kaçamak olmaması lazım ama kilolar çat çat gitmeli
Ay bonus sıkı tut işi listedeki kilolar az değil arkadaşlar bende aynı şekilde zayıf değilim ama dikkat etmeden olmaz eğer herhangi bir mazeretiniz yoksa aylık çok güzel kilolar verilebilirÖyle tabi kuzum. Çok daralıp bırakmamak için arada bazen görmezden geliyoruz.
Ay bonus sıkı tut işi listedeki kilolar az değil arkadaşlar bende aynı şekilde zayıf değilim ama dikkat etmeden olmaz eğer herhangi bir mazeretiniz yoksa aylık çok güzel kilolar verilebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?