Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sabah 10.30
1 incir 7 zeytin 3 bardak su
Saat 11.30
Menemen
1 dilim tbe
Salatalık domates
Peynir

Öğlen 15.30
1 kupa sütlü kahve
1 nektari
15-20 çiğ badem
1 dilim peynir 1 cherry

Akşam 18.30
1.5 kase tavuk suyu çorba
1 porsiyon taze fasülye
5 yk yoğurt

Su 3 -3.5 lt
Spor 40 dk tempolu yürüyüş
Kol bel bölgesel

Belki kahve yatmadan 2-3 saat önce 1 incir 7 zeytin

Evet çok az olmuş gece açlık olmaz dimi

Aleyküm selam. Suyla doyurmussun kendini. İlerleyen saatlerde acikabilirsin,çok geç olmadan biraz protein alsan iyi olur

2.5 ogün yapiyorsun sanki. Karatayci misin. Kilon ne kadar gülbe şeker. Menun de guzel

Aleyküm selam. Suyla doyurmussun kendini. İlerleyen saatlerde acikabilirsin,çok geç olmadan biraz protein alsan iyi olur
ben çok erken yatıyorum ablcim yatsı namazından sonra çoğunlukla uyumuş olurum bugün daha erken bile olabilir çok yorgunum
Oyüzden acikacagimi sanmıyorum bugün bi denemiş olayım

O plank midir nedir 5 saniye bile yapamadim. Yerden yukselmeden olursa olur

süper fikirr...

Hemen menü yazayım...

10.30da büyük dilim peynir ,zeytin,2yumurtadan omlet....

15.00 te karpuz....

18.00 de bi kase domates çorbası,büyük parça haşlanmış tavuk...

2 litre su fazlasıda var...

Sodalı yeşilçay gün içinde gidip gelip içtim saat bilmiyorum...

Spor 20 dakika....

Kendimi tanıtayım 29 yaşında 1.71 boyunda 2 çocuk annesiyim ilk kızımda 73 kg ile hamile kalıp 97 kg ile Doğuma girdim ama aldığım 24 kg gerçekten çok yedim Doğum sonrası 12 kg gitti Benden emzirme döneminde tekrar 98 e çıktım o rakamı görünce dur dedim kızım 1 yaşında idi 16 kg verdim 82 kg indim tatiller filan oldu ama verdiğim kiloyu korudum daha vereyim 68 kg olayım diye çabalarken 2. Bebeğime hamile kaldığımı öğrendim madem öyle dedim 90 kg mı geçmeden hamileliği bitirmek niyetinde idim 7 ay boyunca sadece 5 kg aldım daha sonra 28. Haftadan sonra birden şişmeye başladım (diyetisyen ile takip ediyordum gebeliğimi sebebini bilmiyordum )hala dikkat ediyordum beslenmeme 35+6Haftada acil Doğum yaptım son 1.5 ayda 21 kg almıştım diyetisyen de bende şok oluyorduk sebebi gebelik zehirlenmesi imiş çok şükür bende bebeğimde çok iyiyiz ancak benden hiç kilo gitmedi Doğum sonrası gitmemesine rağmen birde üzerine kilo aldım kendi sağlığım için vermek istiyorum bebeğimi etkilemeden süt konusunda inş
107.2 ile başladım şu an 104.8 idi en son cuma günü kilom

Gecmiş olsun canim, bayagi sikıntılı gecmis hamileligin. Allah beterinden korusun,cocuklarini bagişlasin.
Seni bayagi kararli ve istikrarli goruyorum.
İnşallah cabuk vereceksin kilolarini. Boy avantajinda var, bir 20kg versen fistik gibi olursun

ben çok erken yatıyorum ablcim yatsı namazından sonra çoğunlukla uyumuş olurum bugün daha erken bile olabilir çok yorgunum
Oyüzden acikacagimi sanmıyorum bugün bi denemiş olayım
En dogrusunu yapiyorsun. Aslinda biyolojik saatimiz,yatsi sonrasi yatiş,gunes dogmadan kalkisa gore ayarlanmis ama maalesef uyamiyoruz

İyi akşamlar
Pazar menüsü

Sabah 8.00
İki bardak su ilaç ve omega 3 takviyem
İki yumurta,9 zeytin, 5-6 parca kup kaşar
Domates,salatalik
Yarim dilim tb ekmegi
Findik

Ara,iki bardak yesilcay, spirulina takviyem

Akşam 18.15
Bir dolu tabak kiymali kabak yemegi
Bir bardak kefir
Bir dilim tb ekmeginden ekmek pizzasi( uzerine bir dilim sucuk,kasar ve domates sos vardi)

Su 3 litre
Spor 60 dk yürüyüş
1 mil lesli
90 bolgesel hareket
20 squat

Bonus ve arkadaslar su elmali detoks suyunu nasil yapiyorduk. Bazisi kaynatarak bazisi kaynatmadan yapiyor. Hangisi etkili acep. Yarin onu yapacagimda
Birde bu lesliler cesit cesit bugun bitanesine denk geldim cok yavasdi. Ben siyah sari giysi gidigi ve arkasinda kizli erkekli olan 1 mili yapiyorum,dogru mu yaptigim

İnşallah canım çok şükür sağlık ve sıhhatle geldi geçti
Rabbim kimseye yaşatmasın
ilk hedefim 2 li rakamlar sonra yavaş yavaş verme

Menü güzel ama zamanla akşam ekmeğini kes bence o zaman daha çabuk gider kilolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…