- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
Evet çok az olmuş gece açlık olmaz dimiSelamun aleyküm kızlar
yeni geldim sayılır şimdi bi duş sonrada bi kahve soda büyük ihtimal oturduğum yerde uyurum
Bugün pek yiyemedim ama acta hissetmiyorum sıcaktan okadar şu ictimki
Şimdi yediklerimi yazayım belki bidaha gelemem bu gün
Sabah 7.30
2 yumurta
Peynir
Domates salatalık biber
Kuruyemiş
Aksam 3.00
Yagda 2 yumurta
Domates
Su 5 litre ye doğru yol aliyor
Aleyküm selam. Suyla doyurmussun kendini. İlerleyen saatlerde acikabilirsin,çok geç olmadan biraz protein alsan iyi olurSelamun aleyküm kızlar
yeni geldim sayılır şimdi bi duş sonrada bi kahve soda büyük ihtimal oturduğum yerde uyurum
Bugün pek yiyemedim ama acta hissetmiyorum sıcaktan okadar şu ictimki
Şimdi yediklerimi yazayım belki bidaha gelemem bu gün
Sabah 7.30
2 yumurta
Peynir
Domates salatalık biber
Kuruyemiş
Aksam 3.00
Yagda 2 yumurta
Domates
Su 5 litre ye doğru yol aliyor
2.5 ogün yapiyorsun sanki. Karatayci misin. Kilon ne kadar gülbe şeker. Menun de guzelSabah 10.30
1 incir 7 zeytin 3 bardak su
Saat 11.30
Menemen
1 dilim tbe
Salatalık domates
Peynir
Öğlen 15.30
1 kupa sütlü kahve
1 nektari
15-20 çiğ badem
1 dilim peynir 1 cherry
Akşam 18.30
1.5 kase tavuk suyu çorba
1 porsiyon taze fasülye
5 yk yoğurt
Su 3 -3.5 lt
Spor 40 dk tempolu yürüyüş
Kol bel bölgesel
Belki kahve yatmadan 2-3 saat önce 1 incir 7 zeytin
ben çok erken yatıyorum ablcim yatsı namazından sonra çoğunlukla uyumuş olurum bugün daha erken bile olabilir çok yorgunumAleyküm selam. Suyla doyurmussun kendini. İlerleyen saatlerde acikabilirsin,çok geç olmadan biraz protein alsan iyi olur
Yani bundan önce olmuyordu insallah bugunde olmazEvet çok az olmuş gece açlık olmaz dimi
O plank midir nedir 5 saniye bile yapamadim. Yerden yukselmeden olursa olur
Ayyyy ben buna cok güdum çok yaşa abla yaO plank midir nedir 5 saniye bile yapamadim. Yerden yukselmeden olursa olur
Evet canım 3.5 ay önce Doğum yaptım o yüzden 2.5 öğün gibi oluyor kendimi tanıtayım canım2.5 ogün yapiyorsun sanki. Karatayci misin. Kilon ne kadar gülbe şeker. Menun de guzel
Gecmiş olsun canim, bayagi sikıntılı gecmis hamileligin. Allah beterinden korusun,cocuklarini bagişlasin.Kendimi tanıtayım 29 yaşında 1.71 boyunda 2 çocuk annesiyim ilk kızımda 73 kg ile hamile kalıp 97 kg ile Doğuma girdim ama aldığım 24 kg gerçekten çok yedim Doğum sonrası 12 kg gitti Benden emzirme döneminde tekrar 98 e çıktım o rakamı görünce dur dedim kızım 1 yaşında idi 16 kg verdim 82 kg indim tatiller filan oldu ama verdiğim kiloyu korudum daha vereyim 68 kg olayım diye çabalarken 2. Bebeğime hamile kaldığımı öğrendim madem öyle dedim 90 kg mı geçmeden hamileliği bitirmek niyetinde idim 7 ay boyunca sadece 5 kg aldım daha sonra 28. Haftadan sonra birden şişmeye başladım (diyetisyen ile takip ediyordum gebeliğimi sebebini bilmiyordum )hala dikkat ediyordum beslenmeme 35+6Haftada acil Doğum yaptım son 1.5 ayda 21 kg almıştım diyetisyen de bende şok oluyorduk sebebi gebelik zehirlenmesi imiş çok şükür bende bebeğimde çok iyiyiz ancak benden hiç kilo gitmedi Doğum sonrası gitmemesine rağmen birde üzerine kilo aldım kendi sağlığım için vermek istiyorum bebeğimi etkilemeden süt konusunda inş
107.2 ile başladım şu an 104.8 idi en son cuma günü kilom
En dogrusunu yapiyorsun. Aslinda biyolojik saatimiz,yatsi sonrasi yatiş,gunes dogmadan kalkisa gore ayarlanmis ama maalesef uyamiyoruzben çok erken yatıyorum ablcim yatsı namazından sonra çoğunlukla uyumuş olurum bugün daha erken bile olabilir çok yorgunum
Oyüzden acikacagimi sanmıyorum bugün bi denemiş olayım
Senin cezan 50 mekik olur ozaman sıkıntı yok hepimize göre cezalar bulabilirizbana uyar ceza olayı ama plank denedim yapamıyorum ben belki zamanla hafiflediğimde yapabilirim...ama mekik falan olabilir...
Ozaman kaçamak yok yapamadigin birsey olacak ki kaçamak yapmaO plank midir nedir 5 saniye bile yapamadim. Yerden yukselmeden olursa olur
İnşallah canım çok şükür sağlık ve sıhhatle geldi geçtiGecmiş olsun canim, bayagi sikıntılı gecmis hamileligin. Allah beterinden korusun,cocuklarini bagişlasin.
Seni bayagi kararli ve istikrarli goruyorum.
İnşallah cabuk vereceksin kilolarini. Boy avantajinda var, bir 20kg versen fistik gibi olursun
Menü güzel ama zamanla akşam ekmeğini kes bence o zaman daha çabuk gider kilolarİyi akşamlar
Pazar menüsü
Sabah 8.00
İki bardak su ilaç ve omega 3 takviyem
İki yumurta,9 zeytin, 5-6 parca kup kaşar
Domates,salatalik
Yarim dilim tb ekmegi
Findik
Ara,iki bardak yesilcay, spirulina takviyem
Akşam 18.15
Bir dolu tabak kiymali kabak yemegi
Bir bardak kefir
Bir dilim tb ekmeginden ekmek pizzasi( uzerine bir dilim sucuk,kasar ve domates sos vardi)
Su 3 litre
Spor 60 dk yürüyüş
1 mil lesli
90 bolgesel hareket
20 squat
Her gün ekmek yemiyorum ben. Bazen canim istiyor. Su siralar isteme modundayim. O yüzden tam bugday aldim birer dilim yerim diyeMenü güzel ama zamanla akşam ekmeğini kes bence o zaman daha çabuk gider kilolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?