Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Valla süper nasıl dayanıyorsun sabah 8 akşam 18 açlık süresi çok uzun geldi bana ben 5-6 saatten fazla dayanamiyorum

Valla süper nasıl dayanıyorsun sabah 8 akşam 18 açlık süresi çok uzun geldi bana ben 5-6 saatten fazla dayanamiyorum
Alisti bunyem,arada çay,vitamin takviyesi tutuyo beni. Gelgelelim istedigim kiloyu veremiyorum. Direniyor vücut,insallah i direnci kiracagim.
Şu tatlilari ve dondurmayi yemesen iyi olacakmis,tek iyi tarafi erken saatte yemişsin. Saat 17 de yedigini duşunerek soyledim,geç yediysen cıks olmaz. Bi daha yapma
Ben bu zayıflama işini hiç başaramayacağım galiba. Yapamıyorum, olmuyo...
Sen mi basaramiyorsun, 15-20 gun onceki baska eboe miydi. Yarin yeni bir gun ve sen yeni bir sen olarak kaldigin yerden başla.
Yarin guzel olacak

Geciken menüler

Cumartesi

7:30
Sütlü kahve + 2minik hurma

11:30
Peynirli 2 yumurta
1 dolu avuç fındık,
2-3 dilim kaşar
Domates,salatalık
Siyah üzüm birkaç tane

19:00
1 tabak taze fasulye
4 kaşık yoğurt ile susuz cacık

Su 1.5 litre +1,5 litre sodalı hibisküs

60 dk tempolu yürüyüş 150
300 bölgesel 50
200 puan

Pazar

11:00-12:30
5-6 dilim salam, 1 yumurta
4 kk kadar kaşar tulum peynir karışık
1 avuç fındık+2 minik hurma
2 bardak süt

18:00
1 avuç leblebi + çay ( midem kötüydü ve çok şişkindim burnuma kadar bişey yiyemedim arada çocukları yedirirken 1-2 küp pattis attım ağzıma)

Sporum yok geceye kaldı ve sızmışım bugün telafi edicem inşallah

Gunaydinlaaar
Bonus gulum su elmali odem atici çayin tarifini verir misin pilis. İceyimde odemlerimden kurtulayim

Ablacım şimdi çay gibi yaparsam demliyosun tabiki ama detoks suyu gibi yaparsan sadece suyun içinde bekletiyosun 6 saat hatta daha fazla ki aroması içeriği suya geçsin diye.

Çay gibi olanı yapınca elmayı demlemiyorum önce elmayı zencefili tarçını kaynatıyorum 5-10 dk sonra kapatıyorum maydanozuda içine atıyorum demleniyor.

Ödemin neden sence bi fikrin var mı

Hangisi etkili, ya da daha içilebilir.onu yapayim.
Odem neden oluyor bilmiyorum. Kacamak cok az yapiyorum,onlardan mi yoksa yürüyüş cok yapiyorum ondan mi bilemiyorum. cumaya gore artim var gibi. Belki de birden gidecek. Cozemedim bir türlü

Cumartesi nohutun vardı simitin vardı bir süre yemeyip yeniden yedinmi ödem oluyor.
Dünkü menünü bilmiyorum bakıcam hepsine.
Tuzlu gazlı bişey yediysen muhakkak oluyor.

Kaynatılanın baya faydasını gördüm ben bugün kaynat akşamda yarın için kaynatmadam suya koyup yaparsın.

Ceza denmiş elbette olucak cezayo düşündüm bende.

Çok bozuk yeme düzeninden çıktı herkes. Diyet yapmıyodunuz ilk kez başlamış gibi oldunuz şimdi.

Zorlanmak bocalamak kaçamak normaldir illaki.
Bu haftayıda menü puanıyla bitirelim inş haftaya cezalara geçicez.

Kilolara göre gruplara bölücem herkesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…