Valla süper nasıl dayanıyorsun sabah 8 akşam 18 açlık süresi çok uzun geldi bana ben 5-6 saatten fazla dayanamiyorumİyi akşamlar
Pazar menüsü
Sabah 8.00
İki bardak su ilaç ve omega 3 takviyem
İki yumurta,9 zeytin, 5-6 parca kup kaşar
Domates,salatalik
Yarim dilim tb ekmegi
Findik
Ara,iki bardak yesilcay, spirulina takviyem
Akşam 18.15
Bir dolu tabak kiymali kabak yemegi
Bir bardak kefir
Bir dilim tb ekmeginden ekmek pizzasi( uzerine bir dilim sucuk,kasar ve domates sos vardi)
Su 3 litre
Spor 60 dk yürüyüş
1 mil lesli
90 bolgesel hareket
20 squat
Alisti bunyem,arada çay,vitamin takviyesi tutuyo beni. Gelgelelim istedigim kiloyu veremiyorum. Direniyor vücut,insallah i direnci kiracagim.Valla süper nasıl dayanıyorsun sabah 8 akşam 18 açlık süresi çok uzun geldi bana ben 5-6 saatten fazla dayanamiyorum
Şu tatlilari ve dondurmayi yemesen iyi olacakmis,tek iyi tarafi erken saatte yemişsin. Saat 17 de yedigini duşunerek soyledim,geç yediysen cıks olmaz. Bi daha yapmaİyi geceler herkese
Menü verip kacayim
Sabah 10.30 da
2 haşlanmış yumurta
Peynir
Zeytin
Domates, salatalık
5 badem, 5 fındık çiğ
Akşam 17.00
Fırında tavuk, üç dilim patates
Bir kase cacık, bir top dondurma, 3 kaşık pirinç unu muhallebi yemeseydim iyiydi
Sen mi basaramiyorsun, 15-20 gun onceki baska eboe miydi. Yarin yeni bir gun ve sen yeni bir sen olarak kaldigin yerden başla.Ben bu zayıflama işini hiç başaramayacağım galiba. Yapamıyorum, olmuyo...
Yürüyüşten geldim 90 dk denedim başardım şükür
Çok yordum kendimi sanırım ama olsun yormayıncada oram buram ağrıyo
Ooo ne kadar guzel ,iyi eğlenceler o vakitGunaydin kizlar
Hepimize iyi haftalar diliyorum
Biz bugun yine denize kaciyoruz
Gunaydinlaaar
Bonus gulum su elmali odem atici çayin tarifini verir misin pilis. İceyimde odemlerimden kurtulayim
Hangisi etkili, ya da daha içilebilir.onu yapayim.
Ablacım şimdi çay gibi yaparsam demliyosun tabiki ama detoks suyu gibi yaparsan sadece suyun içinde bekletiyosun 6 saat hatta daha fazla ki aroması içeriği suya geçsin diye.
Çay gibi olanı yapınca elmayı demlemiyorum önce elmayı zencefili tarçını kaynatıyorum 5-10 dk sonra kapatıyorum maydanozuda içine atıyorum demleniyor.
Ödemin neden sence bi fikrin var mı
Hangisi etkili, ya da daha içilebilir.onu yapayim.
Odem neden oluyor bilmiyorum. Kacamak cok az yapiyorum,onlardan mi yoksa yürüyüş cok yapiyorum ondan mi bilemiyorum. cumaya gore artim var gibi. Belki de birden gidecek. Cozemedim bir türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?