beyzus abla maşallah size inşallah bizlerde öyle oluruz . ne tesadüf benim eşimde akşam ben burada yzıyorum oda benim yanıma gelmiş oturuyor neden içeride tv izlemiyorsun diye sordum oda senin yanında oturmak istedim kızımızda uyudu içeride onuda uyandırmayayım hem dedi hoşuma gitti yoksa tv olmadan yaşayamaz benimkiside
bende pazara gittim biraz dolaştım semizotu aldım sağolsun yağmurgözlü arkadaşım sistite iyi geldiğini söylemişti. hemde bebeğimede yediririm diye düşündüm heralde onada faydalıdır . çok yararlı bir sebze maydonoz roka aldım bol bol çilek elma aldım. ama evde kahvaltı etmemiştim sıcak bir küçük simit yedim dolaşırken aslında büyük simite bayılırım ama onu almadımm cızzzzzzzzzzzzz dedimmmm
bugün anneme yemeğe gideceğim orada çingen beşiği kurduk inşallah kızım uyurda bende gğüzelbirgün geçiririm eve dönmek zorunda kalmam zilli kızım yüzünden annemin evini unuttum
canım her ay dr kontrolüne götürüyorduk özele heryerini inceliyordu kulaklarının içine bakıyordu. bikaç sefer idrar tahlilide yaptırdık temiz çıkmıştı.şimdi uyurken okadar çok ağlamıyor artık.dişçıkınca rahatladık o yüzden diştenmi diye düşündümsorma canım bizimki uykuya daldıktan sonra başlarda pek problem olmadı önemli olan uykuya dalmasıydı özellikle şu son 2.5 ay öldüm dirildim o ağladı ben ağladım çok çektim meğer diş çıkarıyormuş. hala uykuya dalamıyor ama eskiye oranla azaldı artık . şimdide geceleri çok sık uyanıyor emziğini düşürüyor ağlıyor mızır mızır allahtan sabaha kadar uyanık kalmak istemiyor
canım diş çıkarma ağrısı o kadar uzun ve sıkıntılı olmamalı..
bebeğinin kulaklarına baktır bi... iç kulak enfeksiyonu olmasın... bir de idrar tahlili yaptır...
idrar yolu enfeksiyonu da çok rahatsız edicidir....
Canım ne mutlu sana.....maaşallah.Allah arttırsın.
Bugün bebişin rahat olur inşallah.Anneciğinle bol bol sohbet edersin;ama sakın çayın yanında mamalar kaçmasın....lmaz:Öptüm canım....Şeniz
sağol beyzus abla elşim çok sakindir evde cazgırlığı ben yaparım-tatlicadiarzu- genelde ama şimdi biraz kızmaya başladı kızıma bazen kızıyorum kızma kızıma diyor benim yanımda yapma diyor sinirleniyor .ablacım akşam yemeği için gidiyorum anneme fırında tavuk yapacağız pilav ile ekmeksiz onlardan yerim diye düşünüyorum umarım kaçırmamopuyorumnanaktan
Sağol canım.Eminin sizde böylesinizdir.Allah mutluluk,sağlık,huzur versin sizlere,cümlemize.....allah nazarlardan saklasın ne güzel maşalllah
Kız bende lapayı yapacak ... var mı -tatlicadiarzu- ay ne pis bişi oldum ben ya :roflol:
Bu arada izin ne demek lütfen buyrunnnnnnnnn
canım her ay dr kontrolüne götürüyorduk özele heryerini inceliyordu kulaklarının içine bakıyordu. bikaç sefer idrar tahlilide yaptırdık temiz çıkmıştı.şimdi uyurken okadar çok ağlamıyor artık.dişçıkınca rahatladık o yüzden diştenmi diye düşündüm
sağol beyzus abla elşim çok sakindir evde cazgırlığı ben yaparım-tatlicadiarzu- genelde ama şimdi biraz kızmaya başladı kızıma bazen kızıyorum kızma kızıma diyor benim yanımda yapma diyor sinirleniyor .ablacım akşam yemeği için gidiyorum anneme fırında tavuk yapacağız pilav ile ekmeksiz onlardan yerim diye düşünüyorum umarım kaçırmamopuyorumnanaktan
Menü çok güzel...Fırında tavuk sonuçta biraz kaçsa da olur.Afiyet olsun canım.MUTLULUK,HUZUR VE SAĞLIKLA YEYİN.
beyzuşum iyi dileklerin için saol bende izinliyim yazmıştım dün
Günaydın canım.Çok iyiyim.Güzel bir geceydi;hem manevi hem maddi anlamda.Düşük kalorili geçti.Nedense akşam eşimin üzerine nurlar ve melekler yağmıştı.Etrafımdan ayrılmadı.Gülerek '''bir şey mi isteyeceksin söylede yapayım arkadaşlarım bekliyor yazışıyorum''' dedim.Yok ben senin yanında olayım.Konuşmasanda olur dedi.Yapmadığı şey değil de gülesim geldi.Hazırlanın arkadaşlar yaşlandıkça birbirini seven eşler diğerinin şeyinden ayrılmıyor.Her iki tarafta tabii.
Canım yerimde sayıyorum diye üzülme.En azından kendini suçlayabileceğin bir şey yok ortada.Az bile olsa kalorisi yüksek besin almıyorsun,spor yapıyorsun..Daha ne olsun gerekeni yapıyorsun.Bence spordan dolayı kasların gelişti ve kaslar yağlardan ağır biliyorsun.Muhakkak görünüşüne yansımıştır.Yakında tartıya da yansıyacak merak etme canım.....
günaydın kızlar nasılsınız citol ne düşünüyorsun grup içinde grup konusunda daha çok motive olur belki hırslanırız ki ben hırslanırım herkes izinden dönünce başlayalımmı ki ne dersiniz bu konudaki görüşleriniz neler arkadaşlar kaynayıp gitmesin arada dedim
Kız bende lapayı yapacak ... var mı -tatlicadiarzu- ay ne pis bişi oldum ben ya :roflol:
Bu arada izin ne demek lütfen buyrunnnnnnnnn
Allahım bayılıyorum ilişkinize ya,kırkbinkere maşallah..Bizde 15 yılı doldurduk daha sakin evredeyiz..Arada ekşın istesemde eşim benden çok daha olgun davranarak olayı hemen ört bas ediyor..:))
Ne izni bu canım,sen ne güzel kilo veriyosun ya..
candy ve citol bu haftada kilo veremedikleri için ortalığı böyle hareketlendirdiler..klava::roflol:
Sen uyma onlara canım..lmaz: :roflol:
Ekşın istemeyeceksin canım.Direkt ekşına gireceksin eşin sana uyacak.Dayanamazlar zaten.Garantisi var.bayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile
Ekşın derken;spor yapmak olsun,yürüyüş olsun,seyahat olsun bunları kast etmiştim.Yanlış anlaşılmasın.YALAAAAANNNNNN.:roflol::roflol::roflol:
Allahım gene salon kadını çizgimden çıkıp ........ne oldum artık bilemiyorum.İsim koyamadım.
Beyzus Yena iyi günler .Sizleri gördüm selam vereyim istedim.
Yarın kilo bildirimi var değil mi
Bugün çavdar ekmeği iki dilim bir zeytin kk peynir süt
Ara yeşil elma
Öğlen 2 dilkim tam buğday semiz otu yemeği
se3lam kızlar. sabah tartıldım. 1 kilo verdim bu hafta :lepi:
geçen hafta 83.5
bu hafta 82.5
citolcüm kayıtlara geçsin nüffen
canım, sen salon kadını dediğinde aklıma nedense Suzan Avcı geliyor..:roflol::roflol:
Beyzus Yena iyi günler .Sizleri gördüm selam vereyim istedim.
Yarın kilo bildirimi var değil mi
Bugün çavdar ekmeği iki dilim bir zeytin kk peynir süt
Ara yeşil elma
Öğlen 2 dilkim tam buğday semiz otu yemeği
se3lam kızlar. sabah tartıldım. 1 kilo verdim bu hafta :lepi:
geçen hafta 83.5
bu hafta 82.5
citolcüm kayıtlara geçsin nüffen
Tamam Neriman köksal'a benzettim o zaman..Anneciğinimi kırıcam..Seksapellikte Suzan Avcı eline su dökemez ne diyosun..yerimseniben :roflol:
Eskiden ne güzel Seçille birlikte fotolarınız oluyordu..Görüşseniz ya tekrar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?