Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım ne mutlu sana.....maaşallah.Allah arttırsın.
Bugün bebişin rahat olur inşallah.Anneciğinle bol bol sohbet edersin;ama sakın çayın yanında mamalar kaçmasın....lmaz:Öptüm canım....Şeniz

allah nazarlardan saklasın ne güzel maşalllah
Sağol canım.Eminin sizde böylesinizdir.Allah mutluluk,sağlık,huzur versin sizlere,cümlemize.....

Kız bende lapayı yapacak ... var mı -tatlicadiarzu- ay ne pis bişi oldum ben ya :roflol:

Bu arada izin ne demek lütfen buyrunnnnnnnnn

Topiğimizin bir kısmı kendini izinli sayıyor herhalde.Çıkıp açıkça söyleyen olmadı ama............Umuma kapalı bir izinlilik her halde.Yoksa bu hafta kilo veremeyenler iznemi yatıyor....:roflol::roflol::roflol:Şaka şaka.....Bilmiyorum canım; bilmekte istemiyorum;İzindekiler gelir söyler herhalde yakında.....

beyzuşum iyi dileklerin için saol bende izinliyim yazmıştım dün

Fark etmemişim canım.Hayırlı olur hakkında inşallah.Bazen dinlenmekte gerekiyor.Motivasyonun artar inşallah;ancak izinli bile olsan burayı boşlamamak lazım.Topiğimiz en büyük motivasyon kaynağı.İzin dönüşü epeyce hafiflemiş gelirsin inşallah.

Allahım bayılıyorum ilişkinize ya,kırkbinkere maşallah..Bizde 15 yılı doldurduk daha sakin evredeyiz..Arada ekşın istesemde eşim benden çok daha olgun davranarak olayı hemen ört bas ediyor..:))

Ne izni bu canım,sen ne güzel kilo veriyosun ya..

candy ve citol bu haftada kilo veremedikleri için ortalığı böyle hareketlendirdiler..klava::roflol:

Sen uyma onlara canım..
lmaz: :roflol:

Kız bende lapayı yapacak ... var mı -tatlicadiarzu- ay ne pis bişi oldum ben ya :roflol:

Bu arada izin ne demek lütfen buyrunnnnnnnnn

Bakarsın bir ara..opuyorumnanaktan

Ekşın istemeyeceksin canım.Direkt ekşına gireceksin eşin sana uyacak.Dayanamazlar zaten.Garantisi var.bayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile
Ekşın derken;spor yapmak olsun,yürüyüş olsun,seyahat olsun bunları kast etmiştim.Yanlış anlaşılmasın.YALAAAAANNNNNN.:roflol::roflol::roflol:
Allahım gene salon kadını çizgimden çıkıp ........ne oldum artık bilemiyorum.İsim koyamadım.

canım, sen salon kadını dediğinde aklıma nedense Suzan Avcı geliyor..
:roflol::roflol:

Beyzus Yena iyi günler .Sizleri gördüm selam vereyim istedim.
Yarın kilo bildirimi var değil mi
Bugün çavdar ekmeği iki dilim bir zeytin kk peynir süt
Ara yeşil elma
Öğlen 2 dilkim tam buğday semiz otu yemeği

evet canım kilo bildirimi var.. citolümüz aramıza döndü..

citol sen de bildirimleri alırken izinliyim diyen olursa dersin ben burdayım ne izni diye..

ben yarın izinliyim yani iş yerinde izinliyim.. izinler de karıştı iyice :roflol: işe gitmicem yani.. öğleden önce uyanırsam bildiririm kilomu zemuszemus

İyi günler canım,bu saate kadar çok iyi beslenmişsin..
alkisalkisalkis

Candy kuzum ben yarın fırsat bulamazsam azıcık gecikebilirim kilo bildiriminde
Yena tartıdan yana ümitsizim öksürükten dolayı pekmezdi baldı derken şekerlendim

Sirkeyi deneyen arkadaşım inanın gözümüzün önünde eriyor özllikle karın bölgesi baya gitti denemek istiyorum ama mide ağrısını bildiğim için korkuyorum.

se3lam kızlar. sabah tartıldım. 1 kilo verdim bu hafta :lepi:
geçen hafta 83.5
bu hafta 82.5

citolcüm kayıtlara geçsin nüffen

canım, sen salon kadını dediğinde aklıma nedense Suzan Avcı geliyor..
:roflol::roflol:

Seksapel kadındır bu nedenle olmasın.....Beni benzetiyor olamazsın değilmi.İlla benzetmek istersen Neriman Köksal a benzet.Anam ona benzetiyor.Kuzguna yavrusu ...misali.

Merhaba hayatım.Bu gün diyetin süper olmuş.Maaşallah canım.
Kilo bildirimi var tabii;değişen bir şey yok ki...İnşallah sonucun çok güzel olur yarın....

se3lam kızlar. sabah tartıldım. 1 kilo verdim bu hafta :lepi:
geçen hafta 83.5
bu hafta 82.5

citolcüm kayıtlara geçsin nüffen

Tebrikler canım.Allah devamını nasip etsin;kolaylıkla hemde.....

Tamam Neriman köksal'a benzettim o zaman..Anneciğinimi kırıcam..Seksapellikte Suzan Avcı eline su dökemez ne diyosun..yerimseniben :roflol:

Eskiden ne güzel Seçille birlikte fotolarınız oluyordu..Görüşseniz ya tekrar..

Havalar düzeldi görüşürüz.Foto da yollarız canım....Saçlarımı kısa kestirdim ve daha açık renk boyadım.Küllü koyu sarı.Güzel oldu.Değişiklik sadece bu yağlar maaşallah yerli yerinde ama şöyle bir dürttük onları sanki.Yakında yola gelirler.

Suzan Avcı çok güzeldir.....[ Ayrıca onun seksapeline ben erişemem hayatım.Ben sadece işin şakasını yaparım o kaaa/COLOR][/I][/B]

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…