16 /8 yapmaya calisiyorum o nedenle kahvaltım yokHayırdır canim neyin var,inşaallah kotu bir şey degildir. Allah tüm sikintilarini gidersin ins.
Karpuz en sevdiğim meyvelerden,tatli sevdiğimden tatli meyveleri seviyorum. Erken saatte yedigin surece ve miktarı az tuttugun surece sıkıntı olmz
Evet karatayimsi gibi,arada kacamaklar oluyor.
Süper,süper,süper,sahalara geri döndün,oleyyy,azcık da spor yapsan dadından yenmez he:)))
Kahvaltiyi es gecmişsin,bol proteinli olmus,afiyet olsun.
Hemen simdi yapacagim,malzemelerim varken
Emin ol o benim hep kafamda ben de 2 ileri bir geri moodayimKilo veremiyorum diye kafaya taktım. Şimdi daha iyiyim canım.
Duymuştum bu diyeti. Kendin mi karar verdin,diyetisyen mi soyledi,gerci diyetisyenler iki ogünlü diyetleri pek kabul etmiyorlar. Faydasını goruyor musun16 /8 yapmaya calisiyorum o nedenle kahvaltım yok
Ben de istiyorum, gece uyuyamamak,sabah uyku istemek benim derdim de.Günaydın millet ama bana hala gün aymadi gözümü açamıyorum resmen o kadar uykum var. Akşam işten gelince direk yatacagim planım bu yemek bile yemeyecegim son kararim uyku ist8iyommmmm
Teşekkür ederim ne güzel dilekler bunlaarGunaydinlar,en guzel,en mutlu gunlerinizden biri olsun bugün inşallah
Günaydın hanımlar
Herkesler mönü paylaşmış ben yapamıyorum misal dün ne yedim hatırlamakta zorluk çekiyorum. Çok unutkanim.
74FRIDA Hadi bakalım aksamki mönünü dört gözle bekliyoruz böyle yaziimde ağzına lokmalari tikistirirken 10 kez daha dusun
cakil80 Benim yeni günde yapmak istemediğim şeyler varsa biturlu uyanamiyorum.
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
Gezen tavuk nerdesin ne haldesin yine hangi dağ bayira vurdun kendini yarın tartı günü unutma ha
YENA çıtır oldun bizi unuttun mu
Bonus bu koşuşturma tatlı telaşlar yeni ev yeni eşyalar insana huzur veriyor. Allah güç kuvvet versin ağız tadıyla oturun ınş
Toplamda 10-15 adet en fazlaCanım miktarı nedir çerez in
karpuz kaç dilim canım m
Maşallah güzel menü
Evet canım çiğ kuruyemiş en lezzetlisi :)Çok iyi gidiyosun, istikrarını bozma hiç. Emziriyo muydun?
Menü 5
Spor 3
Su 2
Puanın 10
Bu çerezler tuzlu falan değil dimi? Çiğ kuruyemişten bahsediyosun diye düşünerek yazıyorum.
Menü 5
Spor 0
Su 2
Puanın 7
Çok güzel gidiyosun sen de zeynep maşallah
Menü 5
Su 2
Spor 0
Puanın 7
Yaaaa ne güzel spor yapmaya başladın sen maşallah ablacım. Darısı başıma..
Menü 5
Spor 3
Su 2
Puanın en yıldızlısından 10
2 gün dikkat edip 3. gün bozmasan iyi kızsın aslında
Bende iki yıldır bunu uyguluyorum kacamaksiz yaparsan kilolar patır patır gidiyorDuymuştum bu diyeti. Kendin mi karar verdin,diyetisyen mi soyledi,gerci diyetisyenler iki ogünlü diyetleri pek kabul etmiyorlar. Faydasını goruyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?