Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Geçmiş olsun canım ne oldu gene ufaklığa üşüttümü

Selam aleykum hayırlı cumalar kızlar
Gelemedim k osturmali bi 2 gündü
Carsamba çocuklar yüzünden bir sinir harbine girdim ve herşey mahvoldu bugün tekrar toparladim benim yemekle s inirlenmem arasındaki bu bağlantıyı kesmek lazım resmen gözüm hiç birşey görmüyor salı çok güzel eksi görmüştüm ama elime sağlık hepsini mahvetti
Neyse kilom aynı
Spor da yok

Sali dan itibaren liste yaşamıştım
Sali
Sabah 3 yumurtalı kıymalı yumurta
Peynir
Ayran ( protein günü olacakti iki gün )

Akşam
Tavuk sote ama bol bol
2 bardak ayran

Carsamba
3 yumurtayla omlet
Peynir
Ayran

Saat 1 gibi küçük oğlanın inadı ile bir sinir harbi ve kendimi bulgur pilavı kasiklarken buldum kahve kahvenin yanında ıvır zıvır ne bulduysa
Ondan sonrası yok diyet namına yok
Perşembe
Gine bi toparlanma çabası ama ona da planlar uymadı ben kahvaltı yapamadan işçi var dediler onlara kahvaltı yemek cay derken benim kahvaltı ayakta ne bulursam atıştırmak oldu sonrada gezmeye gittim ortada coştuk saolasi ben
Yani böyleyken böyle
Bonusum carsamba ve perşembeye direk 0 ver kuzum zaten suyum da yok düzenli
Ama sana ( cok emek veriyorsun kuzum hakkını helal et ) ve kendime söz veriyordu bu hafta kacamaksiz bitecek inşallah

Hayirli cumalar
Geçen hafta 89.5
Bu hafta 87.2
Spor yok
Bir haftada aldigim iki kiloyu gondermisim çok şükür
YENA başınız sağolsun tatlım Allah sizlere saglikli uzun ömürler versin
E eboe bu yaştaki çocukların bağışıklık sistemi yetişkinler kadar güçlü olmadığından yeni bir ortamdan hemen etkileniyorlar. Bizim yapacağımız tek şey bagisiklik sistemini güçlendirecek gıdalarla takviye yapmak. Ben ogluşumu taze zencefil bal ve limon dilimlerinden oluşturduğum bu karışımla biraz olsun koruyabilmistim. Kızının bunlara alerjisi yoksa deneyebilirsin
@mavipatikler nerdesin kuzum sınavlarında bitti bi bahanen kalmadı artık yoksa üç ders sınavına mi kaldın tembel öğrenci seniiii
74FRIDA dün mönü verdin mi
fantastikaaa geçmiş olsun

Slm kizlar
Yoldayim hemen bildirip yapip kacayim

Gecen hafta 103.2
Bu hafta 104.2

Fark +1kg

Merak edenleriniz olmuş gecen hafta eşimin abisi vefat etti..
O yüzden ugrayamadim.

Sizler iyisiniz umarım.

Allah rahmet eylesin cnm basiniz sagolsun

Hayırlı cumalar
Kilom 128.9
Çok şükür artıları verebilmişim 131.5lara çıkmıştım kayseriden misafirler var her gece biri yemeğe alıyor dikkat etmeye çalışsamda olmuyordu...dün denize gittik 2-3 saat yüzdüm birde dün çok az yiyince girmiş artılar...

Oğulcuklarim bende öyle çocuklar birbirine giriyor mutfakta buluyorum kendimi nisa ağlıyor olmadık herşeye hemen mutlaktayım yine birşeyler atıştırınca hiçbirşey düzelmiyor neden böyleyiz..

Eboe geçmiş olsun canim...nisada kreşe ilk başladığı için bütün kişi hasta geçirdik sabahlara kadar oksurdu ancak hava verildiğinde düzeliyordu bir parça...bu ay izmire 9 eylülde immünoloji bölümüne götürdüm bütün kan tahlilleri temiz cıktı çok sukur...hiçbirşey bulunmadı...yavrum dondurmaya içi gidiyor iki üç günde bir veriyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…