Suyun 2 lt den fazlaysa puanın 10, değilse 8, yazmadığın için 8 olmuş oluyo45 dakika yuruyusum var is cikisi yürüdüm eve gelince de direk sizarcasina uyumusum hala gözümü acamiyorum
Simdilik evde dinleniyorum,cocuklarin staj,iş durumlari var,onlarin bitmesini bekliyorum. Temmuz sonu ağustos başi gibi bir yerlere kacmayi planliyorum,insallah bir aksilik olmazsaTeşekkür ederim ne güzel dilekler bunlaar
Bende aynılarını senin için diliyorum naptın tatil yokmu bu yaz istanbuldaydın dimiii ?
Kazasiz,belasiz hayırlı yolculuklar inşallahSlm kizlarrr
Bugun valiz toplama gunu yrn yolculuk var insallah sayili gun cabuk geciyor
16/8 aclik sureleri degil mi. Sağlikli yaşiyoruz sayfasinda gormuştum.Neler yasak bu diyette. karataya da benziyor gibi.Bende iki yıldır bunu uyguluyorum kacamaksiz yaparsan kilolar patır patır gidiyor
İyiki de yokmuş o zaman:) hurma felan mi yesen,belki keser isteginicanım aşırı derecede tatlı istiyo Allahtan evde çiko yok kaşık kaşık girişirdim heralde....
Çok beğendim bu içeceği,yazin soğuk soguk iyi gidiyor. çeşitlendirerek sık sık yaparim artik
İyiki de yokmuş o zaman:) hurma felan mi yesen,belki keser istegini
İyi yolculuklar canım görüşmek üzere :)Slm kizlarrr
Bugun valiz toplama gunu yrn yolculuk var insallah sayili gun cabuk geciyor
Aynen ben Karatay yapıyorum 16/8 olarak16/8 aclik sureleri degil mi. Sağlikli yaşiyoruz sayfasinda gormuştum.Neler yasak bu diyette. karataya da benziyor gibi.
Nelere dikkat ediyorsun
İncir tatlısı 1 kilo süt 10 tane incir ceviz Tarçıncanım aşırı derecede tatlı istiyo Allahtan evde çiko yok kaşık kaşık girişirdim heralde....
Süper menüHayırlı akşamlar
Perşembe menüsü
Sabah 8.00
İki bardak su,omega 3
Sabah 13.00
Zencefilli cay
İki yumurta,3 kasik lor,8-9 zeytin
Maydanoz+ kivircik salata
Bir avuc findik
Yarim yeşil elma
Ara,detoks suyum
Akşam.20.00
lorlu,yumurtali kabak yemegi
Bir bardak ayran
İlerleyen saatlerde 2-3 hurma olabilir
Su 1,5 litre detoks suyu+ 2 litre su
Spor Leslie 4 mil
Bu hafta menulerin hep guzeldi. Bu menunde guzel. Ne kadar eksi bekliyorsunSabah 9.00
1 incir 7 zeytin 2.5 bardak su
1 nektari
Saat 10.30
2 yağda yumurta
1 dilim tbe
Peynir
Domates salatalık
Süt
Öğlen 15.00
1 porsiyon taze fasülye
5 yk yoğurt
20 çiğ badem
Saat 16.30 civarı Türk kahvesi güzel bir hanımla
Akşam 19.30
1 kase domates çorbası
1 tabak yoğurtlu kabak
Salata
Su 3 lt
Spor 40 dk yürüyüş
Belki kahve. 1 incir 7 zeytin
Yani en az 1 kg bekliyorum canım inşBu hafta menulerin hep guzeldi. Bu menunde guzel. Ne kadar eksi bekliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?