Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

merhabaaa hşg

arkadaşlar sabah bir çıktım bir daha giremedimn elektirikler kesildi neler yaptınız ben şu an şu dakka kaçamak yaptım vicdanım sızladı günah çıkarmaya geldimmeyvahedigeldismile:kedi::kedi:

dövünnnn beniiiiiiiiiiiiiiibilmiyorumkismile

klava:klava:klava:klava:klava:klava: Yeterlimi..:))

çok teşekkürler canım hepimize

klava:

Menüm, buyrun hanımlar..:))

Sabah: 2 dilim kepek ekmek.bir dilim peynir,4 siyah,4 yeşil zeytin,bir çaykaşığı bal.

Ara: 1 elma ,yeşilçay

Öğlen: bir kase tarhana çorbası,salata,bir dilim kepek ekmek

Ara: 3 kuru kayısıyı,4 kaşık yoğurda doğrayıp yedim..

Akşam: Fırında levrek,maydanoz..

Tartıda 100gr. bile vermemişim görünüyor..Sabahda öyle çıkarsa baskülü sokağa atıcam..Demedi demeyin..:))
Ben elimden geleni yapmaya başladım,birazda baskül kıprdasın banane..eyvahedigeldismile

Bu arada Gaziantep il mill eğitim müdürünün gazete röportajında ne söylediğini duydunuzmu..?? ohaoldumsmile

Kıyamam ama madem kendin istedin buyur canımklava:klava:klava:klava:kötükedihüsokötükedihüsoklava:klava:Ayyy biraz fazla kaçtı.Orantısız şiddete girer vallahi.Suç unsuru olmasın sakın....[/COLOR][/I][/B]

Menü dehşet vallahi.Daha iyisini diyetisyen bile veremez.Tartıyı kırma canım.Hiç yoktan masraf çıkarma.Eğer sabah aynı tartarsa kendisini şiddetle kına.:kötükedihüsokötükedihüsooklava:klava:klava::roflol::roflol:İnsan evladıysa anlar....
Ben haberlerin sonuna yetişiyorum canım.Ne yumurtlamış merak ettim.

Son düzenleme:
Bu günkü menüm

SABAH: 2 Dilim köy ekmeği,1 dilim peynir,2 yeşil zeytin,maydanoz,salatalık,domates
ARA: 1 kepek bisküvisi,bitki çayı
ÖĞLEN: Az yağlı 1 tabak türlü (kabak,havuç,taze fasulye,bezelye),1 bardak ayran
ARA: 2,5 Galeta,biraz peynir
AKŞAM: 3 ızgara köfte,az yağlı yeşil salata.
ARA: 1bardak light sade gazoz.

se3lam kızlar. sabah tartıldım. 1 kilo verdim bu hafta :lepi:
geçen hafta 83.5
bu hafta 82.5

citolcüm kayıtlara geçsin nüffen

tebrik ederim:lepi:

klava:klava:klava:klava:

menün güzelde sabahki zeytinler biraz fazla değilmi? 1 zeytin 1 tatlı kaşığı yağ demek çünkü

kilo verme sabır işi sabret birden verirsin bazen öyle olur dururu durur verirsin.
kıyma basküle

bugünkü menüm

sabah 2 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 haşlanmış yumurta
domates salatalık
2 zeytin

ara: çiğ lahana

öğle: 2 kaşık makarna ve yağsız salata karışımı

ara: 1/2 dilim peynir. peynir kadar simit

ara: çiğ lahana 2 kaşık yoğurt

akşam: 2 yk bulgur ve yağsız salata karışımı
6 kaşık bakla
1 bardak yoğurt

biraz önce dayanamadım 2 tane tatlı bisküvi yeddim çok pişmanımeyvahedigeldismile

spor : 30 dak yürüyüş yaptım daha yer hareketlerini yapamadan kızım uyandı.

herkese günaydın kilomu yazıp çıkayım:a015: laptop gidiyor ceza almıyayım
138.5hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt citol eklemeyi unutma birinci olurmuyum acep herkese başarılar.kaydirigubbakcemile5.......kimse bırakmasın haaa..klava:

Günaydınlar "yağ terbiyecisi" bacılarım benimmm :asigim:

ben bu aralar feci yoğunum o nedenle ne geçmişi okuyabildim ne de girebiliyorum foruma :1no2:
sizden bir isteğim olacak; yarın sınava gircem inşallah devlete mühendis olarak girme şansım var sınavı kazanırsam çoook önemlii benim için topikce dua edebilir misiniz? hayırlısıyla kazanırsam bir daha ne tekrar kpss ile uğraşırım ne de böyle özel şirketlerde anamı ağlatırlar... ihtiyacım var desteğinize ve duanıza. bugün de son bi tekrar yapcam şirketteki işlerden kaytarıp sonra da niyet ettim sınava girmeye diyip gircem bakalım eyvahedigeldismile

dua edenler yarın saat 10 sularında Ankara'ya doğru üfürsün mümkünse kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
öptümmmm hepiniziii kaçtım ben...a.s.

klava:klava:klava:klava:klava:klava:

:kedi::kedi::kedi:sağol ya iyi geldi

Yeterlimi..:))

yeter şimdilik sonrası için söz veremem dayanamıyorum aşırıyorum

mafoldumben

tebrik ederim:lepi:

klava:klava:klava:klava:

mafoldumben

arkadaşlar kilo bildirip çıkacağım bir sorum olacak siz cevap yazın bir ara bakarım dışarı çıkıcamda..
ya bazı arkadaşlarımız kilo verememekten şikayet ederken sorum gıcık vermesin ne olur merakımdan ve endişemden sorucam:kedi:

diyette yeniyim malum 1,5 ay oldu bu güne kadar 5 kg verdim iyi ilk ay normaldir diye düşündüm çünkü spor yapmıyorum kafama takılan ben bu hafta çok fazla kaçamak yaptım üstelik hepsi ağır kaçamaklar kilo almayı beklerken zayıflamışım(acaba tartıdamı sorun var) aklım almıyor....
korkuyorum sağlıksız zayıflıyorum sudan yada kastan gidiyordur diye çok endişeliyim bu kadar kaçamakla normalmı uzun süre diyet yapanlar ilk aylarda sizdede böyle oldumu acabakafamçokkarıştı

kolay gelsin canım... allah zihin açıklığı versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…