merhabalar...
merhabaaa hşg
arkadaşlar sabah bir çıktım bir daha giremedimn elektirikler kesildi neler yaptınız ben şu an şu dakka kaçamak yaptım vicdanım sızladı günah çıkarmaya geldimmeyvahedigeldismile:kedi::kedi:
dövünnnn beniiiiiiiiiiiiiiibilmiyorumkismile
Seksapel kadındır bu nedenle olmasın.....Beni benzetiyor olamazsın değilmi.İlla benzetmek istersen Neriman Köksal a benzet.Anam ona benzetiyor.Kuzguna yavrusu ...misali.
Merhaba hayatım.Bu gün diyetin süper olmuş.Maaşallah canım.
Kilo bildirimi var tabii;değişen bir şey yok ki...İnşallah sonucun çok güzel olur yarın....
Tebrikler canım.Allah devamını nasip etsin;kolaylıkla hemde.....
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
merhabaaa hşg
arkadaşlar sabah bir çıktım bir daha giremedimn elektirikler kesildi neler yaptınız ben şu an şu dakka kaçamak yaptım vicdanım sızladı günah çıkarmaya geldimmeyvahedigeldismile:kedi::kedi:
merhabaaa hşg
Menüm, buyrun hanımlar..:))
Sabah: 2 dilim kepek ekmek.bir dilim peynir,4 siyah,4 yeşil zeytin,bir çaykaşığı bal.
Ara: 1 elma ,yeşilçay
Öğlen: bir kase tarhana çorbası,salata,bir dilim kepek ekmek
Ara: 3 kuru kayısıyı,4 kaşık yoğurda doğrayıp yedim..
Akşam: Fırında levrek,maydanoz..
Tartıda 100gr. bile vermemişim görünüyor..Sabahda öyle çıkarsa baskülü sokağa atıcam..Demedi demeyin..:))
Ben elimden geleni yapmaya başladım,birazda baskül kıprdasın banane..eyvahedigeldismile
Bu arada Gaziantep il mill eğitim müdürünün gazete röportajında ne söylediğini duydunuzmu..?? ohaoldumsmile
se3lam kızlar. sabah tartıldım. 1 kilo verdim bu hafta :lepi:
geçen hafta 83.5
bu hafta 82.5
citolcüm kayıtlara geçsin nüffen
merhabaaa hşg
Menüm, buyrun hanımlar..:))
Sabah: 2 dilim kepek ekmek.bir dilim peynir,4 siyah,4 yeşil zeytin,bir çaykaşığı bal.
Ara: 1 elma ,yeşilçay
Öğlen: bir kase tarhana çorbası,salata,bir dilim kepek ekmek
Ara: 3 kuru kayısıyı,4 kaşık yoğurda doğrayıp yedim..
Akşam: Fırında levrek,maydanoz..
Tartıda 100gr. bile vermemişim görünüyor..Sabahda öyle çıkarsa baskülü sokağa atıcam..Demedi demeyin..:))
Ben elimden geleni yapmaya başladım,birazda baskül kıprdasın banane..eyvahedigeldismile
Bu arada Gaziantep il mill eğitim müdürünün gazete röportajında ne söylediğini duydunuzmu..?? ohaoldumsmile
slm kızlar nasılsınız sizden konu ile alakasız birşey isteyebilirmiyim vereceğim linkte en altta yıldızlar var onunuda yarı yaparak tıklarmısınız lütfen biri bana kimse sana puan vermez dedide çok kızdım şimdiden teşekkürler
http://s4.bahcivanlardiyari.com/garden/index.php?mode=view&user=10509952
klava: klava: klava: klava: klava: klava:
:kedi::kedi::kedi:sağol ya iyi geldi
Yeterlimi..:))
klava:
tebrik ederim:lepi:
klava: klava: klava: klava:
Günaydınlar "yağ terbiyecisi" bacılarım benimmm :asigim:
ben bu aralar feci yoğunum o nedenle ne geçmişi okuyabildim ne de girebiliyorum foruma :1no2:
sizden bir isteğim olacak; yarın sınava gircem inşallah devlete mühendis olarak girme şansım var sınavı kazanırsam çoook önemlii benim için topikce dua edebilir misiniz?hayırlısıyla kazanırsam bir daha ne tekrar kpss ile uğraşırım ne de böyle özel şirketlerde anamı ağlatırlar... ihtiyacım var desteğinize ve duanıza. bugün de son bi tekrar yapcam şirketteki işlerden kaytarıp sonra da niyet ettim sınava girmeye diyip gircem bakalım eyvahedigeldismile
dua edenler yarın saat 10 sularında Ankara'ya doğru üfürsün mümkünse kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
öptümmmm hepiniziii kaçtım ben...a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?