selam ikili rakamlarrrrrrrrrrrrrrrr
Ya abla yaa valla çok doluydum gözümden yaş aktı okuyunca.
Sadece sarılıp öpüyorum seni diyecek bişey bulamıyorum şu an
Istahim aşırı arttı hergafcim. . Kendimi zor tutuyorum sürekli geçen yıl yaşadığım zorlukları gözümün önüne getiriyorum...Spor kralicesi gelmis,kesin kilo da vermissindir sen. Maşallah
Hayirli cumalar
Geçen hafta:87.2
Bu hafta:86.5
Dünkü mönüye ilave aksam cacık yedim
Bonus monulerin gayet iyiydi yeme icmeyle alakası yok bence. Dışardan bir göz olarak yaziyorum cok spor yapiyosun bundan olabilir mi? Bizim kilolarda insanlar için her gün yapılan yarım saatlik yürüyüş yeterli bence. Bir de üstüne ağrılarım var diyosun! Gerçi ben onu bile yapmıyorum
Selam kızlar.yatılı misafirim vardı.dün sabah tartldm.bugün uykusuzluk ödem var ve artiyim.bonus dunkunu yazzak olur mu.dünkü kiloya göre daha az yer ve onu sabitlemeye çalışırım.
Spor.270 dk
Dün 85.5
Bugun.87.0
Kizin nasil oldu eboe,insallah kurtulmuşsunuzdur sıkıntılardan. Haftaya gumbur gumbur bekliyoruz seniGünaydın, hayırlı cumalar..
Kilo bildirimi
Geçen hafta 103,5
Bu hafta 103,3
Fark -0,2
Spor 120 dk
Sporsuz maşallah guzel kilo veriyorsun. Metobolizman iyi calisiyor,tebrikler,devamli olsun inşallahHayirli cumalar
Geçen hafta:87.2
Bu hafta:86.5
Dünkü mönüye ilave aksam cacık yedim
Bonus monulerin gayet iyiydi yeme icmeyle alakası yok bence. Dışardan bir göz olarak yaziyorum cok spor yapiyosun bundan olabilir mi? Bizim kilolarda insanlar için her gün yapılan yarım saatlik yürüyüş yeterli bence. Bir de üstüne ağrılarım var diyosun! Gerçi ben onu bile yapmıyorum
Ya sen ne guzel kaptansin,nasil motive ediyorsun,inan bu hafta istedigim kadar hic istememistim kilo vermeyi, sözümü tutmayi cok istedim,cok çabaladim,stres yaptim,uykusuz kaldimselam ikili rakamlarrrrrrrrrrrrrrrr
ulan yazması bile nasıl kolay
yazıveriyorsun bitiyor kilonu
birdaha 3 lü rakamlar yok hergaaaaf
çok ama çok sevindimmmmmmmmmmmmmregl de olmuşsun ki haftayaki eksiyi düşün
Allahhhhhhhhhh ve 1 hafta boyu sağlıklı beslenme ile geçecek bir süre var elimizdeyaşasın hafiflemek harikasın beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
HAFTAYA HEDEF KİLON: 98.2
(regl ödemi de inecek daha bile eksi gelebilir)
Anlastik,lesli mi yuruyus mu yapmam iyi olur sence
Kafana yerlestirme,şartlandirma kendini oyle ,sen bu işin bilincindesin, almayacaksin, sporlarin da cok guzel,niye alasin kiIstahim aşırı arttı hergafcim. . Kendimi zor tutuyorum sürekli geçen yıl yaşadığım zorlukları gözümün önüne getiriyorum...
Bir de ezelden beri yazın kilo alırım ben ilginçtir .. Bu yaz çok çabalıyorum irademle.. benimle birlikte olan bir iki arkadaş 4-5 kilo aldı ödüm kopuyor benimde..
Ya sen ne guzel kaptansin,nasil motive ediyorsun,inan bu hafta istedigim kadar hic istememistim kilo vermeyi, sözümü tutmayi cok istedim,cok çabaladim,stres yaptim,uykusuz kaldimama basardim. Çok teşekkür ederim sana
Hedef kilo fazla benim icin kuzum,ben en fazla 1.2 kg anca verebiliyorum,regl donemlerimde bile
Bozmadan bu hafta deneyecegim,ne verirsek bahtimiza artik
Arada sizin takima bakiyorum,ne azimli takimsiniz,maşallah,ordan aldigim tuyolarda var caktirmadan
Anlastik,lesli mi yuruyus mu yapmam iyi olur sence
Hedefi buyuk tut diyosun yani. Deneyecegim
o hedef kilo ama hergaf.. en uç nokta .. kendimizin gözünü diktiği nokta.. olursa mütüş olacak nokta.. hem kuralları at kafandan sen bakıyım giderse görürsün o kilo ama
sen yeter ki zayıfla..
stres uykusuzluk yok kuzum rahat ol.. inan ki sağlıklı beslenme ve spora bedenin zaten cevap verecek.. tartıdaki rakamı düşünme sen sağlıklı yaşama doğru yürüyüorsun.. sen iç organlarını kaplayan yağları eritiyorsun.. düşünsene harika bir şey..
sen bu sorumlulukla çok kısa zamanda 8 leri de göreceksin eminim.. ve kutlayacağız 90 lar hatunlarıyla hep beraber
inan çok sevindim ya
eğer çıkıp 90 dk yürüyebiliyorsan ya da 60 dk yürü dışarıda
ama vaktin yoksa evde leslie yap.. süresi hangisinin uzun olacaksa onu yap emi
evet canım kesinlikle açık havada olduğu için daha az terliyorsun.. o sporlar yeter zaten.. o gün canın hangisini yapmak istiyorsa onu yap senHedefi buyuk tut diyosun yani. Deneyecegim
60 dk yuruyus ya da 45 dk lik lesli yapiyordum genelde, çünkü kilo fazla olunca spor zor oluyor,yuruyuş de daha az terliyorum,belki acik havada yaptigim icin
Ben sütlü kahve sevmiyormusum :) anladım ..
Filtre kahveme azicik sut ekledim tüm özelliğini yitirdi ..
Spor bu yaz sanırım sadece yüzme yapicam hiç canım istemiyor nedense adım atasim yok bonuscum, sen yemeklerini biraz çoğaltıp sporu bir gün arayla yapsan daha çok kilon gidicek eminimTek tek alıntı yapmadım kuzular spor çok falan dediniz hakkınız var belki ama mecburum yapmaya.
Bu yazın sonunda hala 90 lı kilolarda olmıycam.
Kollarım omuzlarım sırtım ağrıyodu kol sırt çalıştırdığım için dün ara verdim sabah tekrar yaptım.
ISILDURU kardiyo başlangıç seviye low impact yapıyodum haftada 1-2 kere.
Yutubdn bak dene mutlaka sen daha rahat yaparsın.
Geçen gün hit kardiyo gibi bişey denedim ama çok zordu.
Bu sabahta tartının hırsını hitten çıkardım.
Hit bu vücuda uygun değil biliyorum zaten tekrar yapmıycam sabah içim çok dardı bi yerden atmalıydın bunu.
Stres konusu çok yoğun doğru diyosunuz eşimde bende stresten birbirimize giriyoruz.
Eşya götürcez bina hala eksik.
Klima yeri yapmadı aptal adam öyle kaldı klima ortada.
Acaba 7. Katta camları nasıl açıp havalandırcam rahatça
Çocuklar ayrı zorluyo elif bu sıralar beni çok yordu bezdirdi bıktırdı.
Çokta kızıyorum pişmanda oluyorum.
Zirvede yaşıyorum herşeyi.
Etkisi varsa vardır bilemiyorum ama kilo verememekte apayrı bir üzüntü benim için.
Birde benim evde 7. Katta çok stres yapıyor insana çocuklar balkona çıkar camdan Allah korusun sarkar falan diye o sebeple tüm balkonları cam balkonla kapattım camlarda da çok sert itince açılmayan sineklik taktırdım tavsiye ederim aklın kalır yoksa sürekli bir panik atak haliTek tek alıntı yapmadım kuzular spor çok falan dediniz hakkınız var belki ama mecburum yapmaya.
Kollarım omuzlarım sırtım ağrıyodu kol sırt çalıştırdığım için dün ara verdim sabah tekrar yaptım.
Hit bu vücuda uygun değil biliyorum zaten tekrar yapmıycam sabah içim çok dardı bi yerden atmalıydın bunu.
Stres konusu çok yoğun doğru diyosunuz eşimde bende stresten birbirimize giriyoruz.
Etkisi varsa vardır bilemiyorum ama kilo verememekte apayrı bir üzüntü benim için.
Sutlu de severim ama en guzeli sade kahve yaninda bir bitter cikolata. Afiyet olsun canimBen sütlü kahve sevmiyormusum :) anladım ..
Filtre kahveme azicik sut ekledim tüm özelliğini yitirdi ..
Biraz sakinles lutfen,90 lardan cikmana ne kaldi,tabiki olmayacaksin,hatta 80 leri bile devirebilirsin.Tek tek alıntı yapmadım kuzular spor çok falan dediniz hakkınız var belki ama mecburum yapmaya.
İsildurucum nazarlara mi geldin kuzum,hep de maşallah dedik halbuku,hic hic kiskanmadik. Regl doneminin etkisidirKilomu bildireyim
Geçen hafta 81.0
Bu hafta 80.8 sadece -200 Gr regl eli kulağında inşallah ondan sebeptir az eksimin sebebi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?