Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kuzum dışarıda olsan da iyi idare etmişsin yine
Çiğ ise kuruyemiş süper hiç zararu yok o miktarın
Akşam da geçti ama sıkıntı değil hem geç yatıyormuşsun hem de zaten ağır değildi yediğin

Bugünkü akşam yemeğine bayıldım. Diyette en sevdiğim yemaktir kabak resmen diyet dostu...
Şimdiden afiyet olsun

Evet kabak benimde kurtaricim oldu,tadini da seviyorum. yarini bende merak ediyorum,hala artim var,ya tartim bozuk ya ben odem tutuyorum, inan senle konustuktan sonra cok dikkat ettim,bir tek simit kacamagim var. İnsaallah yarin sana mahçup olmam

Hayırlı akşamlar hanımlar

Bugünkı mönüm

Sabah: 2 dilim börek biri kıymalı biri sade
Domates salatalik
5-6uzum
Bir dilim peynir
5 zeytin

Ara: 1 cay bardağı süt, 2 erik, 5 kayısı

Aksam: kavurmali yumurta
2 dilim kavun
3 hurma
1 dilim kaşar peyniri
1 dilim ekmek

su: 2 yatana dek iki litreyi gecerim
Spor: yohturdur

Bonus menülerin harika....kardiyo dediğin ne?

Ben annemdeyim fırsat buldukça bakıyorum size ama yazmaya vakit olmadı diyet modundan çıkmasamda çok düzenli yiyemiyorum yarın akşam iki günlüğüne geçicem eve sonra gene burdayım haftayada eşim izne çıkıyo gezmeler başlıcak akraba ziyaretleri falan gene çok gelemeyebilirim ama dikkat ediyorum edicemde kilo veremesemde almıcam inş bende haberler böyle...

Bebişim menun çok az değilmi?

Hayırlı aksamlar
Persembe menüsü
Sabah 8.00
İki bardak su
Saat 12.30
Bir bardak zencefilli cay
3 gun kurusu
1,5 yymurta
Peynir,zeytin,domates,salatalik
Bir ceviz

Ara,kahve,bir gun kurusu,yesil cay

Akşam 18.30
Yogurtlu kabak sote
Bir ceviz
Su 3 litre
Spor Leslie 3 mil(48 dk)

Perşembe

8:00
Sade kahve

9:30
2 kaşık lor
1 dilim ananas

13:30
1 su bardağı chialı yoğurt
1 dilim ananas

18:30
150 gr geçen haşlanmış baharatlı tavuk
1 dilim ananas
1 bardak ayran

Gece 12 miydi 1 mi 2 parça peynir yedim kötü acıktım

2 litre su
1 litre ananas çayı
Form çayı

Spor yok

Spor niye yok dün spordan kaynaklı ağrım vardı sabah kas gevşetici akşam ağrı kesici aldım.
Şişirecek bişey yapmıyorum ama ağrım olunca ve tartı inmeyince akşamları spor yapıyorum ondanmı oluyo diye düşündüm bekleyip görmek istedim.
Başka bi sebebi bahanesi yok gerçekten.

İlk kez böyle oluyorum 2 gün wc yok neden yok niye yok insan kabak yiyip kabız olurmu?

Suyu 2 litre anca yaptım dahada artırıcam çünkü içtikçe wc gitmem lazım gidemiyorum.
Terliyoruz hava sıcak yeterli gelmiyor belli.
Ananas çayı wc götürüyodu oda götürmedi dün

Hayirli cumalar

Geçen hafta:87.2
Bu hafta:86.5

Dünkü mönüye ilave aksam cacık yedim

Bonus monulerin gayet iyiydi yeme icmeyle alakası yok bence. Dışardan bir göz olarak yaziyorum cok spor yapiyosun bundan olabilir mi? Bizim kilolarda insanlar için her gün yapılan yarım saatlik yürüyüş yeterli bence. Bir de üstüne ağrılarım var diyosun! Gerçi ben onu bile yapmıyorum

Hayırlı cumalar...

Bonuscum üzülme emeğin karsiligini elbet görürsün aşırı strese giriyorsun listedesin diye o etkiliyor olabilir . Bir de ev taşıma vb düşüncelerin var. Herşeyi kafaya takma gibi şahane ozelligimiz var :)
Bunlar da etkiliyordur emin ol..

-----

Benim kilom 65
Gecen hafta kaçtım hatırlamıyorum

Spor 400 dk.

Ya abla yaa valla çok doluydum gözümden yaş aktı okuyunca.

Sadece sarılıp öpüyorum seni diyecek bişey bulamıyorum şu an

Spor kralicesi gelmis,kesin kilo da vermissindir sen. Maşallah

Ya abla yaa valla çok doluydum gözümden yaş aktı okuyunca.

Sadece sarılıp öpüyorum seni diyecek bişey bulamıyorum şu an
Kuzum sende cok iyiydin bu hafta,ama bazen vücut direniyor,stres cok baş belasi birsey,sende de ve bizde de çok maalesef. Bir ara ne guzel patir patir gidiyordu kilolarin,yine olacak,lutfen pes etme,şuan kafan dolu vücudun korumaya aliyor seni
Seni seviyorum,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…