Tüh iyi olmamis,oncesinden bilmiyor muydun,insallah iyi bir doktor bulursun, camianin icindensin, cabuk halledersinSlm kizlar
Moralim bozuk baya doktorum tayin istemiz eylule kadar kalmam dedi cok buyuk ihtimal calistigim hastnede dogum yapamicam ve kendime yeni bir dr daha bulmam lazim
Bugun kontrole gittim cok sukur meryemin durumu iyi 2200 olmus masallah kizima
Sali gunu saglik ocagina kontrol icin kan vermistim sekerim biraz yuksek cikti cumaya kadar aclik tokluk baktim hep bugun gosterdim sinirda dedi yediklerine dikkat et dedi zaten normal yiyordum biraz daha dikkat edicem demekki
Kilom sabah 105.4 cikti
Gecen hafta 104.2ydi galiba
Fark +1.4
Sabah 10.30
1 incir 7 zeytin 2.5 bardak su ( kür son gün )
Saat 12.00
1 dilim tbe
Menemen
Zeytin
Ara 20 çiğ badem
Akşam 18.45
150 gr tavuk döner
Ayran
Su 3.5 lt
Spor 40 dk yürüyüş
Sutlu de severim ama en guzeli sade kahve yaninda bir bitter cikolata. Afiyet olsun canim
Biraz sakinles lutfen,90 lardan cikmana ne kaldi,tabiki olmayacaksin,hatta 80 leri bile devirebilirsin.
Ev tasima ve yerlesme isi basta can sıkıcı ama sonrasi cok zevkli, kahveni yudumlarken buyuk keyif alacaksin.
7. Kat cocuklular icin zor olmali,pencereler icin bir onlem mi alsanki,kafan rahat olur
Sporu biraz azaltman iyi olur kanisindayim,gerci sen daha iyi bilirsin bu konulari ve vucudunu.
Tarti sonrasi biraz saliyoruz en azindan ben oyleyim,sonra artilar geliyor,kalan gunlerde deonlari temizlemek icin ugrasiyoruz. Bu hafta hic kacamak yapmamaya calisacağim,sen de oyle yap
İsildurucum nazarlara mi geldin kuzum,hep de maşallah dedik halbuku,hic hic kiskanmadik. Regl doneminin etkisidir
Slm kizlar
Moralim bozuk baya doktorum tayin istemiz eylule kadar kalmam dedi cok buyuk ihtimal calistigim hastnede dogum yapamicam ve kendime yeni bir dr daha bulmam lazim
Bugun kontrole gittim cok sukur meryemin durumu iyi 2200 olmus masallah kizima
Sali gunu saglik ocagina kontrol icin kan vermistim sekerim biraz yuksek cikti cumaya kadar aclik tokluk baktim hep bugun gosterdim sinirda dedi yediklerine dikkat et dedi zaten normal yiyordum biraz daha dikkat edicem demekki
Kilom sabah 105.4 cikti
Gecen hafta 104.2ydi galiba
Fark +1.4
Kilomu bildireyim
Geçen hafta 81.0
Bu hafta 80.8 sadece -200 Gr regl eli kulağında inşallah ondan sebeptir az eksimin sebebi
Evet canım ec için yaptım sürekli bir kabızlık vardı bende etkili olduAfiyet olsun
Yaptığın kürün faydasını görüyormusun ve ne için yapıyorsun?
ec ne demek? Wc demek istemissindir dimi :)Evet canım ec için yaptım sürekli bir kabızlık vardı bende etkili oldu
selamun aleykum kızlar cokk ozur dılerım mısafırlerı yolculadık bugun ona daldım unuttum bugun cuma oldugunu
tartılmadım ama 2 gun once aynıydı kılom ıstersen bonusum aynı yazalım inşallah duzenıme otururum artık
Ay evet wc demek istedimec ne demek? Wc demek istemissindir dimi :)
Baktım şimdi evet çok etkiliymis.
Kefir de baya etkili ev yapımı tavsiye ederim.
Ödem var sanrm cok uykusuz kaldm.Yanlışlik yok dimi. 1 gün de +1.5 nasıl oluyor
neden geçmedi canım yaa. Çok geçmiş olsun..Hayırlı geceler..
Kızım gece kusmalara devam. Ben de diyete devam ediyorum. Akmasa da damlıyo yani..
Ödem var sanrm cok uykusuz kaldm.
Ay evet wc demek istedim
Sen kaç kilo ile başladın canım
Menulerin gayet guzeldi ,sporunda iyiydi neden veremedin bu hafta acaba,yorgunluktan odem mi yapiyor vucudunSabah 10.30
1 incir 7 zeytin 2.5 bardak su ( kür son gün )
Saat 12.00
1 dilim tbe
Menemen
Zeytin
Ara 20 çiğ badem
Akşam 18.45
150 gr tavuk döner
Ayran
Su 3.5 lt
Spor 40 dk yürüyüş
İnsallah canim,çok isterim,dag dağa kavuşmaz,insan insana kavuşurmuşDimi yanın da 1 yahut 2 kare bitter
Nasıl da biliyoruz ağzımizın tadını :)
Bir gün karşılıklı icmekte nasip olur insallah.
Umarim içine sinen bir hekim denk gelir hasibecim
Uzun surdü eboe,tekrar başka bir doktora mi gotursen ki,Allah şifa versin canimHayırlı geceler..
Kızım gece kusmalara devam. Ben de diyete devam ediyorum. Akmasa da damlıyo yani..
Kola olmasa 4*4 luk bir menuymus. Neyse bi icme olur muCuma menüsü
11:00
2 yumurtadan tereyağlı omlet
Çeyrek simit
1 üçgen peynir
1 kupa yeşil çay
18:15
Karışık ızgara (2 köfte, 1 parça tavuk, 1 parça et)
Salata
1 bardak kola
2,5 lt su
30 dk yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?