Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi akşamlar
cumartesi menüsü
Sabah 10.00
İki bardak su ilac ve takviyeler
Bir bardak ceviz suyu
Bir ceviz
3 gun kurusu
İki yumurta,peynir,zeytin
Domates,salatalik
İki kuçuk parca kavun
Ceyrek şeftali
İki isirik tost( bu kaçamak oldu)

Ara kahve,yesil cay

Akşam 19.40
Tavuk incik
Bir kase cacık

Su 3 litre
Spor 75 dk yuruyuş +15 dk bolgesel hareketler

Sabah 12.00
1.5 dilim tbe üzerine yumurta peynir sürüp fırınladık ( daha çok yaptım ben 1.5 dilim yedim)
Zeytin
Domates salatalık

Ara 15 çiğ badem

Akşam 19.30 ( çocuklar durmadı)
1 dolu tabak patlıcan
1 bardak yoğurt sulu idi içtim

Su 3 lt
Spor 30 dk yürüyüş

Pazar menüm
Sabah 11.00
İki bardak su ilac ve takviye alimi
Saat 12.00
Bir bardak zencefilli su
12.30
Bir ceviz
1,5 yumurta
Peynir,zeytin,salata
Yarum şeftali
Bir avuç kabak çekirdegi

Ara kahve,yesil cay ,bir tb unlu findikli kurabiye( kahvenin yaninda yiyorum )

Akşam 18.40
Bir porsiyon sebze dolmasi ( patlican,biber kabak, kuçuk ve pirinci azdi)
Bir kase cacik
Su 2 litre su+ 1,5 litre detoks suyu
Spor 3 mil leslie 48 dk

Bugün ham yaptklarm
Sabah bikac kayisi ile çilek
Kah.2 yumurta dom.salatalk
.5.6 zeytin peynir
1köz biber 1 kask yogurt 1 d.ekmek biraz karpuz

Ara 1 kupa kahvi süt (kahvesi yarm fincana yetecek kadardi)3hurma 10 fındık

Ara minik 1şeftali yarm muz
Aksam ciger salata 1 d.ekmek madensuyu
Ara yarm muz
Su 2 ltre spor 20dk

Betül nasıl oldu canm?ins daha iyidir
Gece öksürüğü devam, kusuyo yine öksürürken.. Gün içinde bişeyi yok aslında. Cumartesi yine götürdük doktora. Geniz eti ve sinüzit dedi. İsterseniz geniz etini alırız ama yaşı küçük dedi, bekliyoruz bakalım. Bol bol denize sokun dedi işte sinüzit için de..

Geçmiş olsun canım geçirmiş olduğu küçük operasyondan genini filan mı tahriş oldu acaba başka dr. Filanda göstersen ...

Benim kızın ayağıda iyileşmedi ama ilginç deniz iyi geldi yavaş yavaş iyileşecek artık ...

İyi geceler kızlar

ben eve döndüm valizleri yıka yerleştir toparlanmaya çalışıyorum bayağıda yattım dinlendim çok yorucu bir tatildi mağlesef hiç dinlenemedim kalabalık olunca çocuklarla uğraş filan zor oldu ne yedim ne içtim hiç bilmiyorum .....

Tartımın pili bitmişti bu gün aldım sabah takarım ne güzel menüleriniz var benimde olurmu ki acaba diye bakıyorum

Sağol canım tatil olupta keyifli olmazmı güzel geçti tüm tatiller gibii biten cinsten:)

Nilüşüm tatil ne kadar uzun soluklu olurki, bence hafta sonlarını değerlendirmek lazım ilakii sizin orda 1 saatlik mesafede gidilecek yerler vardır. ben tam bilemiyorumda dikilide kalmıştım ben 3 gün denizi çok tuzluydu iyiydi gerçi Didim merkez değilde çevresinde çok güzel Akbük dü sanırım oranın denizi güzeldi yakındır size

Bayram geliyor tatil günleri uzun, belki değerlendiririz tatil yerleri çok kalabalık oluyor gerçi ama o kadar günde evde geçmez ....

Yok abla o operasyon genizden bağımsızmış sordum doktora ondan mıdır diye. Bi de çocuk hastanesine götürücez inş. İnşallah senin kızın ayağı da iyileşir bir an önce..

merhaba kızlar ben çok mutsuzum.
gerçekten mutsuzum kilo veremiyorum.
hep karbonhidratli şey...
yoruldum artık diyet yapmaktan...
diyeti ne kadar sıkı tutsam boş sanirim birakicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…