Betül nasıl oldu canm?ins daha iyidirSpor yapmayacaktım, betülü parka çıkardık akşam, 1 saat yürüdüm..
Gece öksürüğü devam, kusuyo yine öksürürken.. Gün içinde bişeyi yok aslında. Cumartesi yine götürdük doktora. Geniz eti ve sinüzit dedi. İsterseniz geniz etini alırız ama yaşı küçük dedi, bekliyoruz bakalım. Bol bol denize sokun dedi işte sinüzit için de..Betül nasıl oldu canm?ins daha iyidir
Geçmiş olsun canım geçirmiş olduğu küçük operasyondan genini filan mı tahriş oldu acaba başka dr. Filanda göstersen ...Gece öksürüğü devam, kusuyo yine öksürürken.. Gün içinde bişeyi yok aslında. Cumartesi yine götürdük doktora. Geniz eti ve sinüzit dedi. İsterseniz geniz etini alırız ama yaşı küçük dedi, bekliyoruz bakalım. Bol bol denize sokun dedi işte sinüzit için de..
Sağol canım tatil olupta keyifli olmazmı güzel geçti tüm tatiller gibii biten cinsten:)Basiniz sagolsun hariyecim,Allah rahmet eylesin.
Geldim iki gözüm geldim
Milyonuncu kez olan baslangicimda destegini,yaramazlik yaparsamda sopani eksik etme lütfen:)
Iyi tatiller Asuman abla,keyifli bir tatil olur umarim.
Teşekkürler değişiklik oldu tabii yüzmeyi seviyorum ama istanbul ortamında deniz de yüzmek zor biraz Ege'de deniz kenarında yaşayanlara imreniyorum vallaha :)İyi tatiller,bol bol mutluluk depola inşallah
Nilüşüm tatil ne kadar uzun soluklu olurki, bence hafta sonlarını değerlendirmek lazım ilakii sizin orda 1 saatlik mesafede gidilecek yerler vardır. ben tam bilemiyorumda dikilide kalmıştım ben 3 gün denizi çok tuzluydu iyiydi gerçi Didim merkez değilde çevresinde çok güzel Akbük dü sanırım oranın denizi güzeldi yakındır sizeBen iyiyim sanırım.
Genel bir yorgunluk ve keyifsizlik var .
Sen spor işini naaptin?
Ise baslamissin hasjbecim kolay gelsin.
Afiyet olsun. Bamyayi okuyunca canım çekti alım ben de.
Iyi tatiller asucum. .
Yorucu ama güzeldir tatil.dönüşte is olmasa daha bi iyi oluyor.
Biz bu yıl uzun soluklu tatil yapamayacağız
Yok abla o operasyon genizden bağımsızmış sordum doktora ondan mıdır diye. Bi de çocuk hastanesine götürücez inş. İnşallah senin kızın ayağı da iyileşir bir an önce..Geçmiş olsun canım geçirmiş olduğu küçük operasyondan genini filan mı tahriş oldu acaba başka dr. Filanda göstersen ...
Benim kızın ayağıda iyileşmedi ama ilginç deniz iyi geldi yavaş yavaş iyileşecek artık ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?