İyi akşamlar
cumartesi menüsü
Sabah 10.00
İki bardak su ilac ve takviyeler
Bir bardak ceviz suyu
Bir ceviz
3 gun kurusu
İki yumurta,peynir,zeytin
Domates,salatalik
İki kuçuk parca kavun
Ceyrek şeftali
İki isirik tost( bu kaçamak oldu)
Ara kahve,yesil cay
Akşam 19.40
Tavuk incik
Bir kase cacık
Su 3 litre
Spor 75 dk yuruyuş +15 dk bolgesel hareketler
Pazar menüm
Sabah 11.00
İki bardak su ilac ve takviye alimi
Saat 12.00
Bir bardak zencefilli su
12.30
Bir ceviz
1,5 yumurta
Peynir,zeytin,salata
Yarum şeftali
Bir avuç kabak çekirdegi
Ara kahve,yesil cay ,bir tb unlu findikli kurabiye( kahvenin yaninda yiyorum)
Akşam 18.40
Bir porsiyon sebze dolmasi ( patlican,biber kabak, kuçuk ve pirinci azdi)
Bir kase cacik
Su 2 litre su+ 1,5 litre detoks suyu
Spor 3 mil leslie 48 dk
Geçmiş olsun canım..Selam arkadaşlar kacak geldi..
Cuma günü kilo bildirimi yapamadım anneme ankaradan misafir geldi oradaydım ben ağırladım misafirleri bu sabah gittiler..
Bugünde badanaya basladim boyacı vardı yarın bitecek inşallah...büyük kızımda ateşli bademcik enfeksiyonu bir taraftanda onunla uğraşıyorum...bugün sıkı bir diyete başladım inşallah bırakmayacağım artik cunki kendimden tiksindim dün denizde yanımdakiler 50 60 kilo insanlardı...badana bitsin hemen leslieyede baslayacağim...
Selam arkadaşlar kacak geldi..
Cuma günü kilo bildirimi yapamadım anneme ankaradan misafir geldi oradaydım ben ağırladım misafirleri bu sabah gittiler..
Bugünde badanaya basladim boyacı vardı yarın bitecek inşallah...büyük kızımda ateşli bademcik enfeksiyonu bir taraftanda onunla uğraşıyorum...bugün sıkı bir diyete başladım inşallah bırakmayacağım artik cunki kendimden tiksindim dün denizde yanımdakiler 50 60 kilo insanlardı...badana bitsin hemen leslieyede baslayacağim...
Tamam kaptanim,elimden geleni yapacagim,meyveler de cok cezbedici yav,en zorlandigim konu,ama çok çok azalttim,eskiden bayaği yerdim,ozellikle sulu ve tatli olanlarindan:)çok güzel menü kuzum
kaçamak bile kararında olmuş sevindim
akşam yemeği ise tertemiz
spor da vaaar oooh
Puanın: 8 (kaçamaktan dolayı)
Not: meyve tüketimine dikkat et emi. şeker = meyve çünkü.. günde 1 porsiyon öneriliyor diyette.
kuzum şu kurabiyeyi bırakpaket gıda o içinde kimbilr ne yağı ne şekeri var .. hurma ye kahvenin yanında 2 adet misssssssss gibi hem wc için de etkili..
su güzel spor güzel
artık akşam yemekleri ya sebze ya da et olsun asla karbon olmasın anlaştık mı
Gel bakalim kaçak,bu sefer kalici ol ama,ce deyop kacmak yok tamam miSelam arkadaşlar kacak geldi..
Magnum muPazartesi menüsü
12:00
2 haşlanmış yumurta
1 bardak süt
8 zeytin
Sivri biber, domates
1 dilim beyaz ekmek
19:00
1 lahmacun
Bol salata
1 magnum
Su 3 lt den fazla,
Spor 30 dk yüzme.. Sürekli kulaç atamıyorum tabi bu arada onu belirteyim.
Dolmalar pirincliyse ekmek yemesen olurmus,fazla yememissin ama,çorbada var oda bir dilim ekmek demek,yine de fena degilİyi geceler kızlar
Günün mönüsü
Sabah: 1 yumurta tavada
1 dilim peynir
Domates
Salatalik
2 erik
2 dilim ekmek
Aksam: 1 kase mercimek çorbası
2 biber dolması
Salata
1 lokma ekmek
@Derin geçmiş olsun
@eboe götürdü mu kızını doktora ?
simeranya7 bi ceeee dedin kayboldun geçmiş olsun bu arada
Menüler çok güzel neden takımda değilsin kiİyi geceler
Pztesi menüsü
Sabah 12.00
İki bardak su
Bir bardak zencefilli,sirkeli su
İki ceviz
Yarim şeftali
Lorlu omlet,tek yumurta,bol lor, yumurtam bitmis:)
5 zeytin,domates, iki köz biber
Aksam 21.30
Disaridaydim,ogunu kacirdim,bende hafif yemege calistim
Bir kase cacik,
iki ceviz buyuklugunde tavuk göğüs
bir aktivia yogurt( kuçugunden)
Su 2 ,5 litre
Spor 4-5 saat gezme+30 dk yürüyüş
He ya kulaklarini çınlattik,bizden gizli ne yapiyoda veriyo kilolari diye, anca beraber kanca beraber.
Oy kuzum,senin yazman nasil iyi geldi hemen toparladim kendimi,
iki gundur ufak ufak kaciriyordum,simdi toparladim biraz. Bugun disaridaydim,bir ince simit kacamagim var,akşam yemeginde dengeleyecegim inşallah. Birazdan menu yazarim. Hala artilarimdan kurtulamadim tamamen ama ilerleme var( buda sopa oncesi ,kendimi affettirmeceler ve kıvırmacalar)
Artik kaybolma,biz kayboldukca kilolar ortaya çikmaya başliyorhep birlikte başaracagiz
Pazartesi
11:30
2-3 kk beyaz peynir
Domates maydanoz
1 avuç üzüm
17:30-18-00
2 tane kemiksiz but
Pul biberli 3 kaşık yoğurt
Su 2 litre içtim 1 litre daha içicem
1 litrede limonlu yeşil çay
Spor
45 dk lesli party videosu
15 dk 350 bölgesel
Salı
10:00-11:00
Türk kahvesi
2 yumurta sahanda
4 dilim kaşar, ufak bir parça tulum
1 avuç maydanoz, domates
18:00
Kabak sote, dereotlu yoğurt
Küçük pasta tabağında tavuk döner
2 litre su
1 litre yeşil çay
38 dk kardiyo
150 bölgesel
(Geberten bir kardiyo idi bölgesel yapamadım başka)
Çarşamba
10:30
2.5 yumurta sahanda
2 kk eski kaşar
Domates, kırmızı yeşil biber, taze kekik, zeytinyağıyla salata gibi
1 dolu çay kaşığı doğal bal
20:00
2 kabak sote
3 kaşık pul biberli yoğurt
2.5 litre su
800 ml limonlu yeşil çay
Spor
30 dk lesli
35 dk kardiyo
Slm kizlar
Moralim bozuk baya doktorum tayin istemiz eylule kadar kalmam dedi cok buyuk ihtimal calistigim hastnede dogum yapamicam ve kendime yeni bir dr daha bulmam lazim
Bugun kontrole gittim cok sukur meryemin durumu iyi 2200 olmus masallah kizima
Sali gunu saglik ocagina kontrol icin kan vermistim sekerim biraz yuksek cikti cumaya kadar aclik tokluk baktim hep bugun gosterdim sinirda dedi yediklerine dikkat et dedi zaten normal yiyordum biraz daha dikkat edicem demekki
Kilom sabah 105.4 cikti
Gecen hafta 104.2ydi galiba
Fark +1.4
Haklısın canım. İş bulma telaşı, ameliyat sonrası iyileşme dönemi bir de küçük kız burdaydı..Vakit yetmiyor..Yetişmiyor..
Yalnız bu taş alındığından beridir deli gibi yiyesim var..Son üç dört ayda yiyemediğim ne varsa saldırıyorum.
Herkeslere günaydın..
Derin cok guzel, boyle devam et, artık kilolar korksun senden. Kizinada gecmiş olsun,toparlamiştir inşallah.Eboe nisan teşekkür ederim..
Hergaf burdayım inşallah artik..
Nisa uyurken dunki ham yaptıklarını yazayim..
Sabah
Limonlu ılık su
Bir dilim kepek ekm
Bir yumurta
Dom.salt.
5 siyah zeytin çay
Ara.turk kahve
Öğle
Mercimek çorba
Semizotu salatası
Ara
Bir nektar bir erik az kiraz
Çay
Akşam
Öğlenin aynısı
4 kofte
Ara
Türk kahvesi sade
Bir kilo kadar limonlu su ,2 litre su, nar çiçeği çayı yarim litre, yesil cay ,soda gün icerisinde...
Takim isi bana uygun degil,o heyecana kalbim dayanmaz benim:)) 7.takimin sporlarini okuyorum da gozlerim ahanda boyleMenüler çok güzel neden takımda değilsin ki
Haydi acele et gel,bak burda guzel seyler oluyor. Kilo veriyoruz,spor neyim yapiyoruz,sohbet de var daha ne olsunInsallah ablacim,ara verince toparlanmak zor oluyor maalesef..
Gözüm cok az degil mi bu menüler,bu kadar stres yapip sIkma kendini basaracaksin ben inaniyorum..
Cok tebrik ederim ablacim,bir daha üc haneli rakamlari görme insallah..Darisi bana olsun:)
Hasibecim üzme kendini,ins daha iyi doktorlara denk gelirsin.Saglikla,huzurla al yavrunu kucagina insallah.
Hosgeldin simiii,cok gecmis olsun canim.
Cabuk toparlarsin,biran once basla ve takipte kal. Gozlugunude tak emiBen beslenme adina tam istedigim gibi toparlanabilmis degilim,iki Ileri bir geri devam ediyorum ama mücadeleye devam tabi..
Bu ara pc'ye ve tele pek bakamiyorum gözlerim fena,astigmatim artti sanirimyillar evvel doktur amcanin verdigi gözlügü taksam iyi olucak
Kahvalti guzel,yumurtada olsaymis super slurmus,gerisini de guzel getir tamam miBiraz kasar
semizotu
8 zeytin
1 salatalik
1 domates
minicik bir elma
biraz badem ile olusan kahvaltimi yaptim,simdi yesil cayimi fondipliyciiim
Insallah ablacim,ara verince toparlanmak zor oluyor maalesef..
Gözüm cok az degil mi bu menüler,bu kadar stres yapip sIkma kendini basaracaksin ben inaniyorum..
Cok tebrik ederim ablacim,bir daha üc haneli rakamlari görme insallah..Darisi bana olsun:)
Hasibecim üzme kendini,ins daha iyi doktorlara denk gelirsin.Saglikla,huzurla al yavrunu kucagina insallah.
Hosgeldin simiii,cok gecmis olsun canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?