Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

çok güzel menü kuzum
kaçamak bile kararında olmuş sevindim
akşam yemeği ise tertemiz
spor da vaaar oooh
Puanın: 8 (kaçamaktan dolayı)
Not: meyve tüketimine dikkat et emi. şeker = meyve çünkü.. günde 1 porsiyon öneriliyor diyette.

kuzum şu kurabiyeyi bırak paket gıda o içinde kimbilr ne yağı ne şekeri var .. hurma ye kahvenin yanında 2 adet misssssssss gibi hem wc için de etkili..

su güzel spor güzel

artık akşam yemekleri ya sebze ya da et olsun asla karbon olmasın anlaştık mı

Selam arkadaşlar kacak geldi..
Cuma günü kilo bildirimi yapamadım anneme ankaradan misafir geldi oradaydım ben ağırladım misafirleri bu sabah gittiler..
Bugünde badanaya basladim boyacı vardı yarın bitecek inşallah...büyük kızımda ateşli bademcik enfeksiyonu bir taraftanda onunla uğraşıyorum...bugün sıkı bir diyete başladım inşallah bırakmayacağım artik cunki kendimden tiksindim dün denizde yanımdakiler 50 60 kilo insanlardı...badana bitsin hemen leslieyede baslayacağim...

Geçmiş olsun canım..

Pazartesi menüsü

12:00
2 haşlanmış yumurta
1 bardak süt
8 zeytin
Sivri biber, domates
1 dilim beyaz ekmek

19:00
1 lahmacun
Bol salata
1 magnum

Su 3 lt den fazla,
Spor 30 dk yüzme.. Sürekli kulaç atamıyorum tabi bu arada onu belirteyim.

İyi geceler kızlar
Günün mönüsü

Sabah: 1 yumurta tavada
1 dilim peynir
Domates
Salatalik
2 erik
2 dilim ekmek

Aksam: 1 kase mercimek çorbası
2 biber dolması
Salata
1 lokma ekmek

@Derin geçmiş olsun
@eboe götürdü mu kızını doktora ?

Iyi geceler kizlar

Gecmis olsun cnm

Tamam kaptanim,elimden geleni yapacagim,meyveler de cok cezbedici yav,en zorlandigim konu,ama çok çok azalttim,eskiden bayaği yerdim,ozellikle sulu ve tatli olanlarindan:)
Karbon da almamaya ozen gosteriyorum, ama beyin hala obezlikten cikamadigi icin nefs istiyor,halletcem ama

Gel bakalim kaçak,bu sefer kalici ol ama,ce deyop kacmak yok tamam mi
Magnum mu guzelim menuyu baltalamişsin eboe, bugun için lahmacun yeterliydi,neysee yarin telafi yap bari
Dolmalar pirincliyse ekmek yemesen olurmus,fazla yememissin ama,çorbada var oda bir dilim ekmek demek,yine de fena degil

İyi geceler
Pztesi menüsü
Sabah 12.00
İki bardak su
Bir bardak zencefilli,sirkeli su
İki ceviz
Yarim şeftali
Lorlu omlet,tek yumurta,bol lor, yumurtam bitmis:)
5 zeytin,domates, iki köz biber

Aksam 21.30
Disaridaydim,ogunu kacirdim,bende hafif yemege calistim
Bir kase cacik,
iki ceviz buyuklugunde tavuk göğüs
bir aktivia yogurt( kuçugunden)

Su 2 ,5 litre
Spor 4-5 saat gezme+30 dk yürüyüş

Eboe nisan teşekkür ederim..
Hergaf burdayım inşallah artik..
Nisa uyurken dunki ham yaptıklarını yazayim..
Sabah
Limonlu ılık su
Bir dilim kepek ekm
Bir yumurta
Dom.salt.
5 siyah zeytin çay
Ara.turk kahve
Öğle
Mercimek çorba
Semizotu salatası
Ara
Bir nektar bir erik az kiraz
Çay
Akşam
Öğlenin aynısı
4 kofte
Ara
Türk kahvesi sade
Bir kilo kadar limonlu su ,2 litre su, nar çiçeği çayı yarim litre, yesil cay ,soda gün icerisinde...

simeranya7 bi ceeee dedin kayboldun geçmiş olsun bu arada

Haklısın canım. İş bulma telaşı, ameliyat sonrası iyileşme dönemi bir de küçük kız burdaydı..Vakit yetmiyor..Yetişmiyor..

Yalnız bu taş alındığından beridir deli gibi yiyesim var..Son üç dört ayda yiyemediğim ne varsa saldırıyorum.

Herkeslere günaydın..

Menüler çok güzel neden takımda değilsin ki

Insallah ablacim,ara verince toparlanmak zor oluyor maalesef..

Gözüm cok az degil mi bu menüler,bu kadar stres yapip sIkma kendini basaracaksin ben inaniyorum..

Cok tebrik ederim ablacim,bir daha üc haneli rakamlari görme insallah..Darisi bana olsun:)

Hasibecim üzme kendini,ins daha iyi doktorlara denk gelirsin.Saglikla,huzurla al yavrunu kucagina insallah.

Hosgeldin simiii,cok gecmis olsun canim.

Ben beslenme adina tam istedigim gibi toparlanabilmis degilim,iki Ileri bir geri devam ediyorum ama mücadeleye devam tabi..
Bu ara pc'ye ve tele pek bakamiyorum gözlerim fena,astigmatim artti sanirimyillar evvel doktur amcanin verdigi gözlügü taksam iyi olucak

Derin cok guzel, boyle devam et, artık kilolar korksun senden. Kizinada gecmiş olsun,toparlamiştir inşallah.
Menüler çok güzel neden takımda değilsin ki
Takim isi bana uygun degil,o heyecana kalbim dayanmaz benim:)) 7.takimin sporlarini okuyorum da gozlerim ahanda boyle oluyor, Allahim diyorum bunlar sporsa bizimkiler kumda oynamak oluyor. Maşallah hanimlara
Haydi acele et gel,bak burda guzel seyler oluyor. Kilo veriyoruz,spor neyim yapiyoruz,sohbet de var daha ne olsun
Cabuk toparlarsin,biran once basla ve takipte kal. Gozlugunude tak emi
Biraz kasar
semizotu
8 zeytin
1 salatalik
1 domates
minicik bir elma
biraz badem ile olusan kahvaltimi yaptim,simdi yesil cayimi fondipliyciiim
Kahvalti guzel,yumurtada olsaymis super slurmus,gerisini de guzel getir tamam mi

Slm kizlar
Bu aralar topic sakin sanki cok msj birikmiyor

Tesekkur ederim cnm insallah

Evin neti kesildi sık gelemiyorum beni ay sonuna kadar idare edin emi?

Eşyalar gitmeye başladı azar azar bende cuma günü gidiyorum kv ye. 2 gün kalıp yola çıkıcaz inşallah.

Pazartesi yine artı çıktım geçen haftasonundan daha farklı yedim ama aynı artı geldi.
Yanlış yaptığım şeyler yanlış menülerim beni bu duruma soktu.
Bildiğim halde aynı hataları yaptım.

Bunu düzeltip toparlayacak olanda benim yine.
Çok karışık günler geçiyor bugün biraz daha iyiyim.

Elif ısrarla altına üstüne yapmaya devam ediyor bu işin gücün içinde çiş kaka temizliyorum tüketti beni.
Öyle yordu ki beni soğuttu herşeyden.
Bütün işler bununla daha da zor hale geldi.
Kv de nasıl kalıcam böyle sağa sola yaparsa bilmiyorum.

Sonu iyi olsun inşallah bir an önce vazgeçsin bıraksın şunu.

Gelene kadar liste E eboe de olucak bende izinli diyim şimdilik.

Sizde yardımcı olun.
Biri menü biri sporu toplasın.

Gelincede net problemimiz olur bağlanana kadar yerleşince sıkıntı yok inş kaldığım yerden devam listeye menülere puanlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…