meveler aynen cezbediyor hergafcım özellikle yazın.. böyle ağızda da eriyip gidiverince sanıyoruz ki zararsız.. halbuki şekerli su içmekle aynı şey fazlası ..Tamam kaptanim,elimden geleni yapacagim,meyveler de cok cezbedici yav,en zorlandigim konu,ama çok çok azalttim,eskiden bayaği yerdim,ozellikle sulu ve tatli olanlarindan:)
Karbon da almamaya ozen gosteriyorum, ama beyin hala obezlikten cikamadigi icin nefs istiyor,halletcem ama
ayyyyyyyyyyyyyyyİyi geceler
Pztesi menüsü
Sabah 12.00
İki bardak su
Bir bardak zencefilli,sirkeli su
İki ceviz
Yarim şeftali
Lorlu omlet,tek yumurta,bol lor, yumurtam bitmis:)
5 zeytin,domates, iki köz biber
Aksam 21.30
Disaridaydim,ogunu kacirdim,bende hafif yemege calistim
Bir kase cacik,
iki ceviz buyuklugunde tavuk göğüs
bir aktivia yogurt( kuçugunden)
Su 2 ,5 litre
Spor 4-5 saat gezme+30 dk yürüyüş
Menüler çok güzel neden takımda değilsin ki
BU ARADA SELAM 90 GÜZELLERİ
merhaba kızlar ben çok mutsuzum.
gerçekten mutsuzum kilo veremiyorum.
hep karbonhidratli şey...
yoruldum artık diyet yapmaktan...
diyeti ne kadar sıkı tutsam boş sanirim birakicam
Sen boyle yaziyorsun ya icim kipir kipir oluyor. Sanki buyuk birseyler basarmisim gibi mutlu oluyorum. Çooook tesekkur ederim,zaman ayirip beni motive ettiğin için.meveler aynen cezbediyor hergafcım özellikle yazın.. böyle ağızda da eriyip gidiverince sanıyoruz ki zararsız.. halbuki şekerli su içmekle aynı şey fazlası ..
karbon kısmında maşallahın var kuzum.. aynen devam.. ara ara tökezlemeler olur ama biz zaten yolumuz taşsız dikensiz olacak demedik ki hiçbir zaman
ayyyyyyyyyyyyyyy
bu ne harika bir menüüüü
dolu dolu çeşitlikli kahvaltı en sevdiğimdir
e akşam da bol proteinli ve dışarıda olunmasna rağmen harika geçmiş
iradene sağlık
yansın yağlar kim durdurabilir
spor var harika
su yeterli
CİDDEN HARİKA BİR MENÜ BU
BA YIL DIMMMMMMM
Puanın: 10 yazıyla ON
Sen zayıfladıkça da benim içim kıpır kıpır olacakSen boyle yaziyorsun ya icim kipir kipir oluyor. Sanki buyuk birseyler basarmisim gibi mutlu oluyorum. Çooook tesekkur ederim,zaman ayirip beni motive ettiğin için.
Bonusa katiliyorum, istemek,sabretmek ve çabalamak gerekir,yapabilirsin bence de.
Geçmişe çok gidemiyorum işler bekliyo aklım KK da kalıyo.
Orkidecim bak canım benim sen diyet yapmıyordun ki bırakasın dimi?
Herşeyden oluyordu menülerinde hiç bişeyi öyle ciddi olarak kısamadın henüz o yüzdende sonucunu göremedin.
Daha çok özen göstermek lazım. Sadece sen değil hepimiz için geçerli bu.
Hiç ara vermeden usanmadan yapmak lazım ki başaralım.
Yapanlar hep sabrederek yaptılar bu işi.
Umutsuz olma sakın allah sağlık versin yeter ki kiloda verilir.
Leslie yapıyorsun 3 mil yap yeterli haftada 1 kg zaten gidiyor kiDerin cok guzel, boyle devam et, artık kilolar korksun senden. Kizinada gecmiş olsun,toparlamiştir inşallah.
Takim isi bana uygun degil,o heyecana kalbim dayanmaz benim:)) 7.takimin sporlarini okuyorum da gozlerim ahanda boyleoluyor, Allahim diyorum bunlar sporsa bizimkiler kumda oynamak oluyor. Maşallah hanimlara
Haydi acele et gel,bak burda guzel seyler oluyor. Kilo veriyoruz,spor neyim yapiyoruz,sohbet de var daha ne olsun
Cabuk toparlarsin,biran once basla ve takipte kal. Gozlugunude tak emi
Kahvalti guzel,yumurtada olsaymis super slurmus,gerisini de guzel getir tamam mi
Bence takıma gelmeli gayet istikrarlı gidiyor
Maşallahı var gülbişimBence takıma gelmeli gayet istikrarlı gidiyor
Öyle kuzum canım mium altın kalpliMaşallahı var gülbişim
Ama onun keyfi isteği huzuru önemli
İstwrse kapımız hep açık
Kendini nasıl rahat hissediyorsa öyle olsun
Yeter ki kilo versin
Sagol canim boyle devam etmek iyi geliyor bana, ara ara 7. Takima takiliyorum, sohbetlere katilmaya calisirim,sizlerden tüyoları alirim, yuvarlanip giderim boyle:)Bence takıma gelmeli gayet istikrarlı gidiyor
Sagol canim,takimda olmasam da burdan bile destek veriyorsun, sohbetlerinizi ara ara takip ediyorum,enerjinizi kendime gecirmeye çalisiyorum,buda yeter banaMaşallahı var gülbişim
Ama onun keyfi isteği huzuru önemli
İstwrse kapımız hep açık
Kendini nasıl rahat hissediyorsa öyle olsun
Yeter ki kilo versin
eşimin sayesinde başliyorum diyete. eşim tatlılari hamurişileri uzak az pozisyona koymak için devreye soktu beni . sanirim benim mutsuz olduğumu gördü
Geçmişe çok gidemiyorum işler bekliyo aklım KK da kalıyo.
Orkidecim bak canım benim sen diyet yapmıyordun ki bırakasın dimi?
Herşeyden oluyordu menülerinde hiç bişeyi öyle ciddi olarak kısamadın henüz o yüzdende sonucunu göremedin.
Daha çok özen göstermek lazım. Sadece sen değil hepimiz için geçerli bu.
Hiç ara vermeden usanmadan yapmak lazım ki başaralım.
Yapanlar hep sabrederek yaptılar bu işi.
Umutsuz olma sakın allah sağlık versin yeter ki kiloda verilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?