Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

umarım kazanırsın sınavı allah zihin açıklığı versin

Günaydınnn mirmirmirmir mirmirmirmir accuk uykuluyum ama iyiyim şükür...

citol 91.4 yaz beni ve yanına not düş listenn en adisi diye benneyaptımki

Bugün ya da yarın kelogsa başlim diyorum 2 hafta 2 öğün hem severek yerim hemde yürüyüşle faydası olur inşallah...

Oğlumu servisten aldım ben götürmeye başladım onu bırakınca 1 saate tamamlıyorum yürüyüşümü...yemekleride düzenlemeye çalışıyorum ama gelen giden çok oldu bu ara her misafirde çay yanında hamurlu şeyler var bi süre önemli olmadıkça kimseye gitmeyi düşünmüyorum yeter canım aaa :))

Allahım sen aslıya yardımcı ol ve istediği sonucu almasını nasip et...amin...cuma gününün hürmetine sevindir bu kulunu...PÜÜÜÜÜÜFFFFFFFFFFFF ( istikamet angara )şutarafagitti

yena ne demiş kız merak ettimm

seferan böyle giderse kesin birincisinn

halley gel yawrum tartıları degişekkk

okudum duayı bende üfledim angara yollarına dogru inşallah istedigin yerlere gelirsin

bende verdim bahçeye puan ama neydiki orası anlamadım
fram oyna daha glişmi ve güzel

kızz bonuss sen çok güldürüyon benii : bayılorumm sana

kilo veren herkesi kutlarım

ayrıca ankaradan annem geldi bugun( şarkı havasında)
şuan ogluşunun evinde :1closedeyes:

öglene dogru gelir yanıma
şimdi dolma sarma neyim sarıcam ben
öglen gelir en acilinden listeyi yaparım
mucurdum hepinizi

bazen bölee mucks aterken
içimden geçiriyorum tühh keşkem irkek olsaydım diye hahaha

Günaydın şişmandaşlar..

dillenciii.mucuksssssssss

Bonus okudunmu..??

Kilomu bildirdim,çok üzgünüm..

citol avatardaki senmisin..??:roflol: :1hug:

Gaziantepli erkekler karılarının üstünden hiç inmiyor galiba,okul yetiştiremiyoruz çocuklarına..Demiş bir eğitimci şahıs..
Ben yorum yapmıycam....

BEYZUS'çum galetanın buçuğunu ne yaptın..:))

İnşallah istediğin olur...
:Saruboceq:

Oyyy oyy ne sarcan yaprakmı,lahanamı..?? :))

Allah yardımcın olsun canım inşallah emeğin boşa gitmez güzel haberle dönersinzemuszemus

citolüm özeline atmıyos bu hafta sanırım herkes buraya yasmış bende 98.0 ım valla boludan sora ii gene abantta felan kaçtıydı ucu accık ama ekmek yemiyorum faydası olmuş sanırsam öpüyorum herkesi ben çizlgemi yenileyim barii

BEYZUS'çum sen sirkeli su içtiğinde ne yönde faydasını görüyordun.?
Yanılnıyorsam bir ara öyle demiştin,bende deniyeyim diyorum mideme dokunmazsa..Aslında bir ara bir kaç gün denemiştim, bayağı rahatsız etmişti midemi, bende bırakmıştım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…